• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar ne oluyor böylee grubumuza hepimizin endişeleri arttı 😓 ben de dün yaptığım gebelik testi ile havalara uçmuştum ikinci çizgi çook belirgindi, oldu çok şükür dedim.
Ama bugün yaptığım test de ikinci çizgi belli belirsiz çıktı, beta hcg mi düşüyor niye böyle oldu, çoook çok üzgünüm.
İlki dün sabah, 2.si bugün sabah yaptığım test 😪

Eklentiler

• IMG_20191109_084846.jpg
    IMG_20191109_084846.jpg
    125,9 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20191110_080843.jpg
    IMG_20191110_080843.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 41
BENI BILGILENDIRIN LUTFENNNNNNN BENIM DURUMUMU YASAYIP DUSUK RISKI IHTIMALINI ATLATMIS BEBEGI HALA YASAYAN VAR MIII KANAMAM HALA VAR YARDIM EDIN😭

Kızlar ne oluyor böylee grubumuza hepimizin endişeleri arttı 😓 ben de dün yaptığım gebelik testi ile havalara uçmuştum ikinci çizgi çook belirgindi, oldu çok şükür dedim.
Ama bugün yaptığım test de ikinci çizgi belli belirsiz çıktı, beta hcg mi düşüyor niye böyle oldu, çoook çok üzgünüm.
Yaptığın test aynı markamıydı

Hanımlar merhaba transferimin 8. Günundeyim. 7. Ve 8. Günlerimde leke geldi. Çok endiseliyim. Geçen ay kasımin 7 sonde adet olmuştum. Yine mi oluyorum.😓

Benim ilk gebeliğim de de buna benzer bisey olmustu cok acik renk peceteye gelmişti bi kerelikti bi sorun olmadi ama bu sefer farkli tabi

Hanımlar merhaba transferimin 8. Günundeyim. 7. Ve 8. Günlerimde leke geldi. Çok endiseliyim. Geçen ay kasımin 7 sonde adet olmuştum. Yine mi oluyorum.😓
Bence yerleşme olabilir genel yorumlara bakılınca bugünlerde bu şekilde lekelenme gören arkadaşlar pozitif aldı. Güzel düşün güzel olsun bence😊

Benim ilk gebeliğim de de buna benzer bisey olmustu cok acik renk peceteye gelmişti bi kerelikti bi sorun olmadi ama bu sefer farkli tabi
Bence kötü düşünme için rahat etsin istiyorsan dr görüşerek bi acile git. Yoğun adet kanaması gibi değilse yerleştiği için olabilir biliyorsun ki o şuan mücadele editor ve bazı kadınlarda bu şekilde bi kanama olabiliyor. Sen kendini strese sokma annesi

Merhaba bende dün gece geldi benimde 7 gündü bugün 8 az az hala devam ediyor ama çamur gibiolmaya başladı ve tortu tortu geliyor su gibi değil de kan a donusmedi dinlen uzan birde doktorunlayada hemşirelerle görüş ben hemşireler e mesajnattim iğne ni kullan dedi takip 3edelim yogunlasacakmidiye

Kan tahlil gününüz nezaman

Yadee Yadee canım benı de listeye ekler misin. bende durum bıraz karısık. 1. denememde döllenme olmadı. 2. denememde transfer oldum negatif oldu. 3. deneemde havuz yaptık yanı ıkı kez yumurta toplandı. transferde önümzdeki hafta ıcınde olacak büyük ihtimal 14-15 kasım gibi. bu arada öncesinde 6 dogal gebeliğim var ama hepsi düşük oldu

Hoșgeldin 🙂
Evet biraz karışıkmiș. 3.deneme diye not edecem. Peki Kaçıncı gün embriyo transferi olacak kısmetse? Ve Yaşın kaç?

Evet aynı marka ve ikisi de sabah ilk idrarla yaptım 😪
Bence olumsuz düşünme çünkü idrar testlerine ben pek güvenmiyorum çoğu zaman yanıltıyor. İdrarda görünmeyen kanda çıkan varken çokta sağlıklı olmayabiliyor. İlla için rahat edecekse kanda takip yaptırabilirsin

Back