• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Canım doktorumu Bugün kaç kere aradım stres yapma gitme dedi iğneni ol dedi kan sulandırıcıyı Bırak dedi bende hastaneye giderim alttan bakarlar zarar verirler ne bileyim yanlış bişeyler yaparlar diye gitmedim doktorumda gitme deyince yanlış yaparım dedim doktorumun rahat olma sebebi kan değerimin katlanmış olması ama bilmiyorum gelen pıhtı çok büyüktü 😔
Tatlım o zaman doktoruna güven ve içini ferah tutmaya çalış . Dualarım seninle inşallah geçecek bu zor süreçler ve bebeğin sağlıkla gelecek annesinin kucağına 🙏🏻

Aminnn canım inş öyle olur benim Dr sağolsun ne bir Bilgi verir ne bir folik asit verir ve bir başka vitamin cımbızla laf alıyom ağzından inofolic combi ye bugün başladım artık ve ben vejeteryan ım dediğim halde hiçbir vitamin takviye vermedi inş bu ilk tüp denemem bu olur da bir daha gitmem Dr lara.
İnşallah ilk ve son olur bu denemede kavuşursun bebeğine ama bu süreçte veya yeni bir tedaviye hazırlacaksan hazırlık sürecinde impryli sen de eşin de güvenle kullanabilir. Bizim doktorumuz önermişti impryl’i ve çok faydalı bir vitamin takviyesi gebelik de dahil her yaştan her gruptan insanların kullanabileceği güzel bir şey. Ben çok faydasını gördüm. Senin de aklında bulunsun belki incelersin içeriğini falan, ihtiyaç duyduğunda da alabilirsin ilerde☺️

Merhaba kızlar arada girip çıkıyorum,diyorum listeye bakayım ,tedavileri okuyayım,sanırım bunlarda bana pek iyi gelmiyor,eşim kızım girme okuma unut diyorlar,elimde değil galiba...
Baharı bekliyorum düşüncesi bile hoşuma gidiyor,bahar ya ondan heralde...tekrar denemek bir kızım daha olursa adını bahar koymak...oğlum olursa Berat...hayaller hayatlar...rabbim önce ilk defa anne olacakların yüzünü güldürsün inşallah...Tek duam..ALLAHIM SEN KATINDAN SANA LAYIK HAYIRLI KULLAR YARAT VE ONLARI SENDEN DİLEYEN BEKLEYEN BİZLERE EMANET EYLE..BİZ EMANETE EN GÜZEL SAHİP ÇIKAN OLMAK İÇİN ELLERİMİZ AÇIK SESİMİZİ DUYMANI BEKLİYORUZ.....

İnşallah ilk ve son olur bu denemede kavuşursun bebeğine ama bu süreçte veya yeni bir tedaviye hazırlacaksan hazırlık sürecinde impryli sen de eşin de güvenle kullanabilir. Bizim doktorumuz önermişti impryl’i ve çok faydalı bir vitamin takviyesi gebelik de dahil her yaştan her gruptan insanların kullanabileceği güzel bir şey. Ben çok faydasını gördüm. Senin de aklında bulunsun belki incelersin içeriğini falan, ihtiyaç duyduğunda da alabilirsin ilerde☺
Allah razı olsun canım inceleyip alicam inş bu yolda rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş

uzandim cnm evet haber verdi esim gemen uzansn demis karnini sicak tutsun yogun kanama olursa dusuk yapiyo anlamina gelir hemen hastahaneye getirin demis suanda wc ye gittim peceteyle kontrol ettim lekede goktu hic yerlesme kanamasi olabilir mi sizce. keseyi 1 hafta snra gorecez insallah
Bende de oldu biliyorsun cnm kesede ve rahimde kanama görünmedi aynı gün dr bu kanamalara su sebepten olmus diyemeyiz dedi belki yerleşme yada corasprin de yapmıs olabilir dedi onu kesti

Tatlım o zaman doktoruna güven ve içini ferah tutmaya çalış . Dualarım seninle inşallah geçecek bu zor süreçler ve bebeğin sağlıkla gelecek annesinin kucağına 🙏🏻
Canım benim Allah razı olsun rabbim sizinle birlikte bana hepimize nasip etsin inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar 🤲🏻

Merhaba kızlar arada girip çıkıyorum,diyorum listeye bakayım ,tedavileri okuyayım,sanırım bunlarda bana pek iyi gelmiyor,eşim kızım girme okuma unut diyorlar,elimde değil galiba...
Baharı bekliyorum düşüncesi bile hoşuma gidiyor,bahar ya ondan heralde...tekrar denemek bir kızım daha olursa adını bahar koymak...oğlum olursa Berat...hayaller hayatlar...rabbim önce ilk defa anne olacakların yüzünü güldürsün inşallah...Tek duam..ALLAHIM SEN KATINDAN SANA LAYIK HAYIRLI KULLAR YARAT VE ONLARI SENDEN DİLEYEN BEKLEYEN BİZLERE EMANET EYLE..BİZ EMANETE EN GÜZEL SAHİP ÇIKAN OLMAK İÇİN ELLERİMİZ AÇIK SESİMİZİ DUYMANI BEKLİYORUZ.....
Aminn cnm rabbim senin kızını da abla yapsın inşallah en yakın zamanda 😍❤❤

Eki Görüntüle 2551489
Kızlar kusura bakmayın sizleride merakta bıraktım şarjım bitti yeni açabilidim keseyi gördüm şükür kanama alanı vs görünmüyor yolk kesesi de oluşmuş. 2 hafta sonra kalp atışına geleceğiz emre bey çok rahatlattı beni sağolsun böyle kanamalara bir sebeb bulamıyoruz önemli olan kesenin sağlıklı olması dedi
insallah benim sonucumda boyle olur seninki gibu kipkirmizi gelmeye basladi cnm 😔

Benim o kadar garip ki canım. Tüp bebek te birinci tedavi de pozitif görecek birinci hasta grubu içindesin dediler. 29 yaşıma yeni girmiştim. Bizde eşimin sayı ve hareket sıkıntısı vardı. Ama o da öyle olmayacak gibi değil bir tane ya bulup koyup bitirecekler. Sayfalarda okuyorum çok daha umutsuz durumlar var başarılı olan diyoruz tamam olacak ilkinde hakan yaralı doktorum. Olmadı işte üçüncü güne bir tek embriyo kaldı beş demiyorum bak üçe zorla bir tane kaldı. İki tane birinci kalite embriyom durdu yaptık transfer olmadı. Bu kadar umut varken hoca %70 şans verirken olmayınca daha küçük sıradan bir yerde yaptırdım ikincisini. Histeroskopi oldum tiplerle kan verdim ve bu süreçte problem olan şeyin üzerine iki doktorda durmadı sanki sorun bendeymiş gibi ikinci doktor beni didik didik etti şükür ediyorum rahmim zarar görmedi diye. Neyse orda daha fazla yumurta üç tane koydular. Transfer sonrası hemşire göbeğimi nasıl sallıyor nasıl bir şeyin içine düştüm dedim. Olmayınca doktor bağışıklık testi istedi değerim normalin yüzde üç sadece üstü geldi tamam bundan işte dedi. Bize mikroçip yaptık dediler oysa ek ücret almadılar yapmadılar yaptık dediler ya sadece iyi bir sperm seçimi başka hiçbir şey yoktu ortada. Üçüncü tedabimi tekrar Ankara da yaptım Gürgan klinik rabbım onlardan bin kez razı olsun. Benim aklımdan geçenleri doktor sanki içimi okur gibi ya sana ne yapmışlar yüzde 80 sperm seçimi sizi sonuca götürecek. Ne gerek varmış Histeroskopiye başka şeye dediği gibi oldu 10 tane embriyo 5. Güne gitti iki tane transfer edildi. 1.500 lira ek ödeme yaptık seçimi için. Ve hiçbir ihtimali göz ardı etmediler. Bağışıklık içinde serum hap içtim.
Anliyorum canim zor surecler gecirmissin..direk tup bebek te unlenmis laboratuvari iyi olan yere gitmeli bir de doktorlarin cok vaka gormesi cok etkili bence..memorial labort.cok iyi ama bak iste yuzde yuzde 5 gune giden A kalite sperm de bazen tutunamayabiliyor benim gibi de cok var sayfalardan okuduklarima gore..yani kismet bu isler sende eksiklikler olmus tedavinde yanlis hamleler senin demek en iyi sperme neresi rasgelse orasi bu isi basaaracakti..bak son gittigin yer buna rastgelmis olmus..😊 Allah saglikla kucagina aldirsin belki benim yasim 35 ondan hem yumurta hem sperm kalitesi dusuyor o da olabilir

Anliyorum canim zor surecler gecirmissin..direk tup bebek te unlenmis laboratuvari iyi olan yere gitmeli bir de doktorlarin cok vaka gormesi cok etkili bence..memorial labort.cok iyi ama bak iste yuzde yuzde 5 gune giden A kalite sperm de bazen tutunamayabiliyor benim gibi de cok var sayfalardan okuduklarima gore..yani kismet bu isler sende eksiklikler olmus tedavinde yanlis hamleler senin demek en iyi sperme neresi rasgelse orasi bu isi basaaracakti..bak son gittigin yer buna rastgelmis olmus..😊 Allah saglikla kucagina aldirsin belki benim yasim 35 ondan hem yumurta hem sperm kalitesi dusuyor o da olabilir
Yaşın çok fazla değil canım çevremde çok fazla normal yolla isteyerek 35 üstü gebe kalan var. Rabbım ol diyecek gerisi sadece sebep canım. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah 🙏

gece 4 de acile gittim kese yi gorduk ama asagiya inmis dusuk riskin var dedi dinlen dedi kalcadan bir igne yapti allaha emanetiz rabbim korusun insallah bebegimi
Çok şükür keseyi görmüşsünüz. Progesteron iğnesi yaptı muhtemelen. Bol dinlen bol bol su iç tatlım❤️

Yaşın çok fazla değil canım çevremde çok fazla normal yolla isteyerek 35 üstü gebe kalan var. Rabbım ol diyecek gerisi sadece sebep canım. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah 🙏
Evlendim 3 ay icinde dogal gebelik olusunca tuplerde tutmayinca haliyle esim de diyor ki bosver tupu mupu bu ay dogal deneriz :))

İnş dediğin gibi olur canım benim ilk tüp bebek inş da son olur daha iğne aşamasındayım muhtemelen cuma olacak toplama
23 yumurta toplandı benden doktorun dikkat eder merak etme ilkinde pozitif sonuç aldım düşük oldu maalesef şimdi ikinci transferin 4. Günündeyim

Back