• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Merhaba arkadaşlar, ilk defa yazıyorum uzun süredir takip ediyorum sizi. Ekim ayında 2. Negatif sonucumu aldım bu ay adetimle birlikte histeroskopi olucam dondurulmuş embriyom yok. Yani baştan sürece başlıcaz size sorum şu histeroskopi ile rahime çizik atıldıktan ne kadar süre sonra opu olup transfer oldunuz teşekkürler
Canım ben de yeni bir tedaviye başlayacağım . Bana da doktorlar histereskopi önerdiler çizik için ama yumurta toplanacak rahim dinlendirme aşamasında transferden bir ay önce histerskopi ol dediler. Çizik transferden bir ay önce işe yarıyormuş galiba.. rahim dinlendirme bende mecburi pcolu olduğum için..

Evet cnm bekliyorum ayaklarımı yükseğe koydum Rabbim bilir artık nasibimde varsa duruyordur dualarınızda unutmayın beni 🤲🏻
Canım inşallah hiçbir şey olmayacak merak etme .. kanama olduğunda doktorun gerekli görürse Protestan iğne yapıyorlar acilde . İstersen yarın bir doktoruna görün belki sana da iğne verebilir çünkü o iğne bebeğe yardımcı oluyor..

Yok canım benim hiç gebelik olmadı. İki direkt negatifim var. Aynen senin gibi benimde büyük artı dedi doktorum doza göre sayım arttı. Pco olsak hepsinde çok olurdu. İlki 150 vuruldum 8 yumurta, ikinci 225 vuruldum 16 yumurta, son tedavim de 300 vuruldum 31 yumurta çıktı. Canım sizin probleminiz neydi?
Sebepsiz infertilite..evlendim 4 ay sonra hamile kaldim.dogal yoldan sonra farkinda degildim akciger filmi cektirdim agir antibiyotikler kullandim 1. 5 aylikken dusuk yasadim..adetim nerdeyse 1 hafta gecmisti fakat yine idrarda cikmadi teste guvendik bir suru tedavi uygulandi tabi ogrendim yasayarak idrara guvenmemeyi nasibi de yokmus dustu..tam 2 sene once bu ay dusuk yasamistim , simdi yine ayni ay 😔 inan kasim ayi kabusum oldu 😪sonra tup tedavisine basladik temmuz 2019 da gonal f 150 ile baslattilar 112.5 kadar dusurduler 21 folikul oldu 8 tanesi 5gune ulasti donduruldu.bu arada esimde sperm de ileri hizda sinir cikti.. 2.5 yillik evliyim ..peki senin 2 negatifin icin doktorlae ne dedi ? Bana bazen dogru eslesme olmayabiliyor embriyonun 5. Gune a kalite de olmasi yuzde yuz saglikli ilerleyecegi anlamina gelmiyor dedi yas 35 ustu ise direk pgt talep ediyorlarmis benden de istemedi semra kahraman memorial sisli

Yadee Yadee canım benı de listeye ekler misin. bende durum bıraz karısık. 1. denememde döllenme olmadı. 2. denememde transfer oldum negatif oldu. 3. deneemde havuz yaptık yanı ıkı kez yumurta toplandı. transferde önümzdeki hafta ıcınde olacak büyük ihtimal 14-15 kasım gibi. bu arada öncesinde 6 dogal gebeliğim var ama hepsi düşük oldu
Merhaba, siz acaba nerde yaptırdınız denemeleri ve sonuncuyu? Kocaelilimisiniz?

Cnm uzan dinlen doktorunu aradın mı
Bu ara da keseyi gördün mü
uzandim cnm evet haber verdi esim gemen uzansn demis karnini sicak tutsun yogun kanama olursa dusuk yapiyo anlamina gelir hemen hastahaneye getirin demis suanda wc ye gittim peceteyle kontrol ettim lekede goktu hic yerlesme kanamasi olabilir mi sizce. keseyi 1 hafta snra gorecez insallah

Güzel haberler le inşallah canim. Yaş aralığı olarak bana çok umut olacaksın inşallah. Bir şey daha merak ediyorum sigara kullaniyormusun? Ben sigara kullanıyorum bırakmak istiyorum bu aralar ama başaramadım.
Hayır hiç kullanmadım ama sosyal olarak alkol var 🙈 Tedavi sırasında 1kex sadece 1 kadeh alkol aldım ve vedalaştım alkolle...

uzandim cnm evet haber verdi esim gemen uzansn demis karnini sicak tutsun yogun kanama olursa dusuk yapiyo anlamina gelir hemen hastahaneye getirin demis suanda wc ye gittim peceteyle kontrol ettim lekede goktu hic yerlesme kanamasi olabilir mi sizce. keseyi 1 hafta snra gorecez insallah
Ay canım benim yerleşmedir korkma inşallah benim yoğun geldi bak senin doktorun düşük demiş bnm doktorumda değerin artıyo dedi düşük değildir dedi 😔

Canım inşallah hiçbir şey olmayacak merak etme .. kanama olduğunda doktorun gerekli görürse Protestan iğne yapıyorlar acilde . İstersen yarın bir doktoruna görün belki sana da iğne verebilir çünkü o iğne bebeğe yardımcı oluyor..
Prolutex iğnemi yaptırdı cnm kendim yapıyodum zaten yap dedi yaptım hemen göbekten

Sebepsiz infertilite..evlendim 4 ay sonra hamile kaldim.dogal yoldan sonra farkinda degildim akciger filmi cektirdim agir antibiyotikler kullandim 1. 5 aylikken dusuk yasadim..adetim nerdeyse 1 hafta gecmisti fakat yine idrarda cikmadi teste guvendik bir suru tedavi uygulandi tabi ogrendim yasayarak idrara guvenmemeyi nasibi de yokmus dustu..tam 2 sene once bu ay dusuk yasamistim , simdi yine ayni ay 😔 inan kasim ayi kabusum oldu 😪sonra tup tedavisine basladik temmuz 2019 da gonal f 150 ile baslattilar 112.5 kadar dusurduler 21 folikul oldu 8 tanesi 5gune ulasti donduruldu.bu arada esimde sperm de ileri hizda sinir cikti.. 2.5 yillik evliyim ..peki senin 2 negatifin icin doktorlae ne dedi ? Bana bazen dogru eslesme olmayabiliyor embriyonun 5. Gune a kalite de olmasi yuzde yuz saglikli ilerleyecegi anlamina gelmiyor dedi yas 35 ustu ise direk pgt talep ediyorlarmis benden de istemedi semra kahraman memorial sisli
Benim o kadar garip ki canım. Tüp bebek te birinci tedavi de pozitif görecek birinci hasta grubu içindesin dediler. 29 yaşıma yeni girmiştim. Bizde eşimin sayı ve hareket sıkıntısı vardı. Ama o da öyle olmayacak gibi değil bir tane ya bulup koyup bitirecekler. Sayfalarda okuyorum çok daha umutsuz durumlar var başarılı olan diyoruz tamam olacak ilkinde hakan yaralı doktorum. Olmadı işte üçüncü güne bir tek embriyo kaldı beş demiyorum bak üçe zorla bir tane kaldı. İki tane birinci kalite embriyom durdu yaptık transfer olmadı. Bu kadar umut varken hoca %70 şans verirken olmayınca daha küçük sıradan bir yerde yaptırdım ikincisini. Histeroskopi oldum tiplerle kan verdim ve bu süreçte problem olan şeyin üzerine iki doktorda durmadı sanki sorun bendeymiş gibi ikinci doktor beni didik didik etti şükür ediyorum rahmim zarar görmedi diye. Neyse orda daha fazla yumurta üç tane koydular. Transfer sonrası hemşire göbeğimi nasıl sallıyor nasıl bir şeyin içine düştüm dedim. Olmayınca doktor bağışıklık testi istedi değerim normalin yüzde üç sadece üstü geldi tamam bundan işte dedi. Bize mikroçip yaptık dediler oysa ek ücret almadılar yapmadılar yaptık dediler ya sadece iyi bir sperm seçimi başka hiçbir şey yoktu ortada. Üçüncü tedabimi tekrar Ankara da yaptım Gürgan klinik rabbım onlardan bin kez razı olsun. Benim aklımdan geçenleri doktor sanki içimi okur gibi ya sana ne yapmışlar yüzde 80 sperm seçimi sizi sonuca götürecek. Ne gerek varmış Histeroskopiye başka şeye dediği gibi oldu 10 tane embriyo 5. Güne gitti iki tane transfer edildi. 1.500 lira ek ödeme yaptık seçimi için. Ve hiçbir ihtimali göz ardı etmediler. Bağışıklık içinde serum hap içtim.

Merhabalar benimde bugün 7 günün g4cen cumartesi transfer yapmıştım gece leke geldi pembe gibi sonra kahverengiye dondu bugun az az da olsa devam etti pazartesi kan testim korkuyorum bu adet lekesimidir

Merhabalar benimde bugün 7 günün g4cen cumartesi transfer yapmıştım gece leke geldi pembe gibi sonra kahverengiye dondu bugun az az da olsa devam etti pazartesi kan testim korkuyorum bu adet lekesimidir
Canım bence seninki tutunma yerleşme kanaması olabilir. Çünkü bugünlerde az kanama ona dalalet olabilir. Kahverengi kan zaten eski kan bir gün önceki yerleşmenin kalıntılarıdır.. inşallah🤗

Back