• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Hanımlar merhaba transferimin 8. Günundeyim. 7. Ve 8. Günlerimde leke geldi. Çok endiseliyim. Geçen ay kasımin 7 sonde adet olmuştum. Yine mi oluyorum.😓
Transferin 6. Günü kahverengi 7. Günü de temiz kan gibi pembe lekelenmem olmuştu çamaşırda gördüm. Ama sadece bikaç damla o oldu ve kesildi.adet ağrılarım da başlamıştı. Çok korktum adet olacağım diye sonraki günler hep korkarak geçirdim Ama transferin 11. Günü güzel haberi aldım çok şükür. Yerleşme dedikleri oydu heralde. İnşallah senin de öyledir

BENI BILGILENDIRIN LUTFENNNNNNN BENIM DURUMUMU YASAYIP DUSUK RISKI IHTIMALINI ATLATMIS BEBEGI HALA YASAYAN VAR MIII KANAMAM HALA VAR YARDIM EDIN😭
Cnm dua et dinlen stres yapma inşallah bişey olmaz sen korkma sürekli kanama ile bebeklerini dünyaya getiren insanlar var

evet bel ve kasikta 😔
Çok kaygılısın çok sıkıntılısın biliyorum. Acaba ne olacak endişesi insanı mahvediyo zaten. Canını sıkma desem de o can sıkılıyor onu da biliyorum ama inşallah iyi şeyler olacak. Bebeğin seni sen de onu bırakmayacaksın inşallah. Sana dua ediyoruz elimizden başka bişey gelmiyor

Günaydın hanımlar 🤩

Eklentiler

• 475E3671-BBE2-401A-9F04-E182CD9A56B4.jpeg
    475E3671-BBE2-401A-9F04-E182CD9A56B4.jpeg
    37,6 KB · Görüntüleme: 54
Back