Pıhtı kan pıhtısı resmen diğer gelenlerde bildiğin adet kanıCanim belki içeride kalan eski kan pıhtısıdır canini sikma.rengi açık kırmızı olmadikca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pıhtı kan pıhtısı resmen diğer gelenlerde bildiğin adet kanıCanim belki içeride kalan eski kan pıhtısıdır canini sikma.rengi açık kırmızı olmadikca
Ay masallah adetinin düzelmesine çok sevindim canım. Tmm ciddi pcosluyum ben ama şükür elhamdülillah adetim de düzenli kilom da yok . Glukofen i de kullanamadigim için gittim inofolic combi aldım artık inş iyi gelir benim yumoşlara ,Canım benim yumurta rezervem çok fazla. Rahimde de herhangi bir problem yok. Adetlerim evlendikten sonra dengesiz olmuştu iki ileri üç geri beş aşağı üstüne tedaviler derken tamamen kafayı yedi. Ben inofoliği 6 aydır içiyorum saatini şaşmadan gelmeye başladı ve adet döngümün süresi de kısaldı. Bir tek bu ilacı farklı olarak içtim ve yüzde doksan bu ilaçtan
İnşallah iyi gelir canım. bence gelecek çok güzel bir ilaç :))Ay masallah adetinin düzelmesine çok sevindim canım. Tmm ciddi pcosluyum ben ama şükür elhamdülillah adetim de düzenli kilom da yok . Glukofen i de kullanamadigim için gittim inofolic combi aldım artık inş iyi gelir benim yumoşlara ,
Sağol canım sana da geçmiş olsun ne güzel dayanabilmissin ama benim midem normalde de çok hassas ağrı kesici bile içsem bulantı yapar çünkü midemde helicobakteripilori var o yüzden de glukofen çok kötü etti beni de kullancaksin dedi ama maalesef onun yerine inofolic aldım inş bu durum sonucumu kötü etkilemezCanim geçmiş olsun ben de opudan sonra ohss oldum ve biteral monodoks dostinex bir de cetrotide iğnesi ayrıca günlük 3 serum kullanıyorum bende ki mide bulantisini anlatamam sana doktora soyledjm o da ilaçlar da yapıyor hem de ohss durumu da yapıyor ama mecburuz dedi mecbur katlaniyorum
doktorunu aramadn miPıhtı kan pıhtısı resmen diğer gelenlerde bildiğin adet kanı
İnş canım inş tedaviye olumlu etkisi olur da tutuverir minnağımİnşallah iyi gelir canım. bence gelecek çok güzel bir ilaç :))
Canim bir canini sikma acile git eger agrin felan varsa 4 ay kanamasi olanlar da var duydum.ben ins seninki kesilir tabiki ama.oyle.dogum yapanlar da varPıhtı kan pıhtısı resmen diğer gelenlerde bildiğin adet kanı
Canim ins etkilemez inanir misin su dan tiksinir hale geldim ilaçları su ile ictigim icin artik adet sayıyorum kac tane kaldi.diye midem benim de hassas o dedigin rahatsizlik.yok ama hassas bir midem var sana da cok geçmis olsunSağol canım sana da geçmiş olsun ne güzel dayanabilmissin ama benim midem normalde de çok hassas ağrı kesici bile içsem bulantı yapar çünkü midemde helicobakteripilori var o yüzden de glukofen çok kötü etti beni de kullancaksin dedi ama maalesef onun yerine inofolic aldım inş bu durum sonucumu kötü etkilemez
Aradım cnm iki defa ilk kan geldiğinde ve pıhtı geldiğinde bişey olsa değerin artmazdı dedi bilmiyorum Ben ne yapcam bilmiyorumdoktorunu aramadn mi
Bence acile git canim.en azindan icin rahatlar streste etkiler seniAradım cnm iki defa ilk kan geldiğinde ve pıhtı geldiğinde bişey olsa değerin artmazdı dedi bilmiyorum Ben ne yapcam bilmiyorum
Kadin dogumun aciline git ultrasonla bakarlar kanamanin nerede olduğu gorulur canimAradım cnm iki defa ilk kan geldiğinde ve pıhtı geldiğinde bişey olsa değerin artmazdı dedi bilmiyorum Ben ne yapcam bilmiyorum
Ağrın var mı canım?Pıhtı kan pıhtısı resmen diğer gelenlerde bildiğin adet kanı
Önce vardı ağrım ama bi saattir yok fakat lavaboya gittiğimde kanım vardı pedime de gelmişti zaten adet oldum bildiğin bilmiyorum burda bi kadın doğum hastanesi var ama gitsem mi gitmesem mi yanlış bişey yaparlar pişman olurum o bilmiyorum doktoruma acile gideyim mi dedim gerek yok dedi onun avuntusu değerimin artmış olması bugünkü tahlilimde anlamıyorum ne olacakAğrın var mı canım?
Canim ben dun transfer oldum doktorumun dedigi adet kanu gelse bile ilaclara test gunjne kadar devam etmemiz siyah ve ya kirmizi akinti ve ya kanama olursa hemen progestoron ignesi olmamiziPıhtı kan pıhtısı resmen diğer gelenlerde bildiğin adet kanı
Kuzum senin kacinci deneme de tuttu daha once kimyasal.yasadin mi ? Benimde rezerv fazla ama pcos da degilim..rahim gorunumu fazla yumurta gozukuyor adetler.duzenli hormonlar.pcos lu gibi degil..doktor bu senin en buyuk artin diyor ama iste dogru eslesmeyi yakalayamadik hala 2. Deneme de kimyasala oldu ilki zaten negatifCanım benim yumurta rezervem çok fazla. Rahimde de herhangi bir problem yok. Adetlerim evlendikten sonra dengesiz olmuştu iki ileri üç geri beş aşağı üstüne tedaviler derken tamamen kafayı yedi. Ben inofoliği 6 aydır içiyorum saatini şaşmadan gelmeye başladı ve adet döngümün süresi de kısaldı. Bir tek bu ilacı farklı olarak içtim ve yüzde doksan bu ilaçtan
Canim korkma gogsun hala dolgun mu yumusama olmadiysa hic korkma hic bisi olmiyacak bebisine insallah..benim deger duserken goguslerim yumusadi ordan anladim agrisi azaldiKızlar 12.gün 190 14. Gün bugün 540 çıktı az önce kan geldi hala da geliyo doktoru aradım hemen artışın çok güzel düşük olacağını sanmıyorum dedi oksapar ve ecosprin hapı kesti adet ağrım var resmen çok kötüyüm böyle bişey duydunuz mu hiç nolur dua edin bana düşüyo mu acaba
Var cnm sızıları bilmiyorum kimyasal olduğumda da çok ağlamıştım bunda daha daha çok üzüldüm herşeyin acısı farklıymış rabbim bu günleri aratacak acılar vermesin hiçbirimizeCanim korkma gogsun hala dolgun mu yumusama olmadiysa hic korkma hic bisi olmiyacak bebisine insallah..benim deger duserken goguslerim yumusadi ordan anladim agrisi azaldi