• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar 12.gün 190 14. Gün bugün 540 çıktı az önce kan geldi hala da geliyo doktoru aradım hemen artışın çok güzel düşük olacağını sanmıyorum dedi oksapar ve ecosprin hapı kesti adet ağrım var resmen çok kötüyüm böyle bişey duydunuz mu hiç nolur dua edin bana düşüyo mu acaba

Insallah kötü bir şey yoktur cnm lütfen sakin ol. Uzan dinlen

Hayırlı sabahlar hanımlar 🙂

@Puzzle01 bugün iyi haberler al merkezden inşallah tatlım.

M Merabd inşallah herşey yolunda ve sende bugün tedaviye başlarsın, kontrolden çıkınca yaz.

@Ecehannnn cnm senin transfer tarihin pazartesi mi belli olacaktı??

@Busraaca nasıl gidiyor cnm sesin çıkmıyor?!

İyi hafta sonları dilerim herkese ❤
Başladık çok şükür folbiol, coledan damla ve climara forte bant verdi

Çok korkuyorum ağladım annem sakinleştirdi biraz üçüncü lavaboya gidişimde resmen kocaman pıhtı geldi Kesin gitti
Gitmemiştir artisin cok güzel iyi düşün millet aylarca adet görüp haberi bile olmuyor ben birebir duydum parcalar gelip devam ettireni inan saglikliysa eger sıkı sıkı tutunacaktır degilse zaten üzülme zor ama :KK43:

Çok korkuyorum ağladım annem sakinleştirdi biraz üçüncü lavaboya gidişimde resmen kocaman pıhtı geldi Kesin gitti
Canım sakin kalmayı dene. Değerin çok güzel artmış aynı gün içinde birden pıt diye düşmez. Değer artarken sabahına iki katı artmış sonra birden hop gider mi o kadar kolay mı? Doktorun ne derse uygula canım 🙏duam seninle

hemen doktorunu ara cnm sakin ol rabbim sen buyuksun arkadasimiziin bebegini koru annesine babasina bagsla allahim

Benim de 9. Gün 1.2 çıktı yani olmadı. Zaten üzüldüm bide hemşire ilaçlara devam et 12. Gün kan ver dedi daha da sinir oldum zaten canımız acıyor boşu boşuna ilaç kullandırıyorlar 🥺

Aslında o tarz ilaçlar bizim normal döngümüz içerisinde yumurtlamaya yardımcı olması için fakat tüp bebek başlıbaşına bir tedavi ve yumurta geliştirici ilaçlar, gelişen yumurtayı baskılayıcı ilaçlar vs derken hiç yumurtası olmayan kadından bile çok sayıda yumurta elde etmeyi başaran ilaçlar uygulanıyor. Benim 2.tedavimde doktor gerek yok dedi ve bıraktırdı bana ilacı açıkcası ilaç kullanırken 27 folikül oluşmuş ve 21 yumurta toplanmıştı ilaç kullanmadan yapılan son tedavimde 23 folikül oluştu ve 23 yumurta toplandı foliküllerin hepsi dolu ve olgun kalitede çıktı dedi doktorum. Siz yine de doktorunuzla görüşün tabiki ama çok zorluyorsa en azından ilaç değişikliğine gidilebilir.
Evet canım Dr un ilacı içmem gerektiğini söyledi onun yerine başka ilaç olmaz dedi bende asla kullanmadığım için icemem dedim Dr da seslenmedi bende gittim inofolic combi aldım kafamdan. İnş oluşan yumurtalar kaliteli olur allah dan dileğim .

Cnm Bende ciddi pkoluyum ilaçsız 4ay adet olmadığımı biliyorum bana da tüp bebek ilaçlarım dışında yumurta toplamaya hazırlarken inofolic combi verdi
Canım benim adetler düzenli şükür şimdilik ama amh 11.30 çıktı ve ciddi pcoslusun dedi Dr glukofeni kullanamıyorum dediğim hâlde ilaç değişikliğine gitmedi bende inofolic aldım onu atiyorim artık Rabbime emanet

Evet ben pcoluyum ohss riski olur bide adetin gelmez bu açıdan da tutma oranı yüksek mesela doktorum öyle dedi bna hala daha o açıdan şanslıyız diyo
İnş dediğin gibi olur canım benim ilk tüp bebek inş da son olur daha iğne aşamasındayım muhtemelen cuma olacak toplama

İnşallah kızlar inşallah gitmemiştir o kocaman düşen pıhtıya adet gibi gelen kanlara nasıl dayandı mı tutunuyor mu hala bilmiyorum inşallah beni bırakmamıştır çok üzgünüm çok
Canim belki içeride kalan eski kan pıhtısıdır canini sikma.rengi açık kırmızı olmadikca

Hanımlar bugün transfer günü dahil 7.günüm
Dün ki testimden biraz daha belirgin az önce yaptım
Eki Görüntüle 2552406
Ayyy maşallah canım var Allah in izniyle dualarım seninle ve burdaki tüm arkadaslarla . Listene beni de ekle dicem ama ne toplama günü tam belli nede transfer

Evet canım Dr un ilacı içmem gerektiğini söyledi onun yerine başka ilaç olmaz dedi bende asla kullanmadığım için icemem dedim Dr da seslenmedi bende gittim inofolic combi aldım kafamdan. İnş oluşan yumurtalar kaliteli olur allah dan dileğim .
Canım benim yumurta rezervem çok fazla. Rahimde de herhangi bir problem yok. Adetlerim evlendikten sonra dengesiz olmuştu iki ileri üç geri beş aşağı üstüne tedaviler derken tamamen kafayı yedi. Ben inofoliği 6 aydır içiyorum saatini şaşmadan gelmeye başladı ve adet döngümün süresi de kısaldı. Bir tek bu ilacı farklı olarak içtim ve yüzde doksan bu ilaçtan

canim çok zayufsan belki vücut ondan kaldirmiyordur. sen doktorunla konus bu konuyu şikayetlerini anlat belki mg dusurur
Konuştum canım 1000 mg ilacı bölüp Sabah akşam kullandim olmadı sonra günde bir 500 e düştük o da olmadı kusma şikayetim hiç kesilmedi . E bende ilacı kesmek durumunda kaldım

Back