• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

İlk transferimde bende kullanmıştım kalcadan sabah aksam morarma hassasiyet hepsini yasadım bu defa doktorumla konustum onuda gobekten verdi oksapar uda gobekten vuruyorum sizde konusup ıgneyı degıstırebılırsınız
Benim göbeği de yakıyor. Acile gidip bir süre kalçadan vurulup göbeği rahatlatmak istiyorum. Ben hep göbekten vurdum bütün iğnelerimi ondan sanırım korkuyorum su içince fışkıye gibi dışarı fışkıracak 😂😂

Hayırlı sabahlar hanımlar 🙂

Puzzle01 Puzzle01 bugün iyi haberler al merkezden inşallah tatlım.

@Merabd inşallah herşey yolunda ve sende bugün tedaviye başlarsın, kontrolden çıkınca yaz.

@Ecehannnn cnm senin transfer tarihin pazartesi mi belli olacaktı??

@Busraaca nasıl gidiyor cnm sesin çıkmıyor?!

İyi hafta sonları dilerim herkese ❤
Hayırlı sabahlar hanımlar 🙂

Puzzle01 Puzzle01 bugün iyi haberler al merkezden inşallah tatlım.

@Merabd inşallah herşey yolunda ve sende bugün tedaviye başlarsın, kontrolden çıkınca yaz.

@Ecehannnn cnm senin transfer tarihin pazartesi mi belli olacaktı??

@Busraaca nasıl gidiyor cnm sesin çıkmıyor?!

İyi hafta sonları dilerim herkese ❤
Günaydın 💕💕💕
Şimdi aradılar 5 yumurta döllenmiş, gelişmeler oldukça arayacağız dediler, çok heyecanlı ve stresli bir bekleyişmiş bu

Bende göbekten kan sulandırıci clexan hergun 1 tane vuruyorum. Progestan 1 ampül hergun kalçada. Sabah akşam 2șer tane estrofem. Sabah akşam 1 tane crione jel.
Estrofemi kalp atışını duaya a kadar demişti doktor, kan sulandirici doğuma kadar. P. Iğne ve jel tahminen 12 haftada kesilir bence🙄🤔
Cankm clexani nerden buldun buralarda hix yok da

Günaydınlar herkese 🌹@Nesquik9 kan verdin mi cnm seninle bnm kan günümüz bugün rabbim kat kat artışlarımızı görmeyi nasip etsin inşallah

Merhaba geçenhafta cumartesi transferim oldu bu gece lekelendim az az kahve de değil pembe de şimdi de geliyor az az kötü birşey olmaz dimi hemşire iğneye devam takip edelim dedi

Melek Ada Melek Ada sen naptın kan verdin mi? Senle aynı gün transfer ve aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen, sende de idrarda negatifti sanırım sonra noldu?
Bugün kan testi yapmayı düşünüyorum canm. Sabah idrarda yine kocaman bir tek çizgi vardı

idrar testi yapmak bana daha riskli geliyir nedense hic sevmiyorum idrar da gebelik testini kan ver kurtul belirsizlikten

Ben daha önce iki gebelik yaşadım ve erkenden kan. Verip çok. Stres yaşadım benim değerim bide başlarda çok. Düşük ve dengesiz başlıyordu.
13 kasım iyidir ya 😅

Back