- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.969
loriyi buldum demek buralarad geziyormuşş
sorma umut kizlarin hepsi calismada herhalde yok kimse
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
loriyi buldum demek buralarad geziyormuşş
OF cok koruyorum rean adetimin 3.yada4.gunuydu negatifti simdi yapmaya korkuyorum iste doktodan randevu aldim bana saliya verdi muayene fln olcam iste
Ben adetin gecsin derim sonra hayal kirikligi yasama ve daha net olabilir
oda olur.muayene ol tamam: )
muhtemelen döllenme geç olmuş o sebeple görememişsin.ki bilmen lazım olur mu böle düzensizlikler?
sorma umut kizlarin hepsi calismada herhalde yok kimse
Yok canim 5 aydir duzenli adetlerim ve gecen ay dr gitmistim hic biseyin yok demisti her zaman ki gibi ve bu ayda boyle oldu iste ve 9 gun ilk kez oluyo sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum :18:
daha öncede hamilelik yaşadım ama hatırlayamıyorum sanırım test yaptıgımda baya geçmişti :) hatta miğdem bulanmaya başlamıştı öğrendiğimde 6 haftalıktı siz nasıl anlıyorsunuz bukadar çabuk çok merak ediyorum
bebek istemiyor musun ?
bebek istemiyor musun ?
Coooooooooooooooooooooook istiyorummm o yuzden ya degilsem diyorum ama doktorda bu hafta da olmazsan buyuk ihtimal fln dedi kafam fena karisik yani
bu saatte mi yaa, daha erken değil mi, smdi çay saati beya
bence mutlu ol: )
Simdi daha da coook umutlandim valla
hadi bakalım hayırlısı.düzensizlik normal bi durum değilse eğer 9 gün çok fazla.iyi haberlerini yaz buraya olur mu.: )
Bende bilmiyorum umutum olmadiklarina gore
loorim bunlar saatleri karıstırmıs olmasın sakın .. çalısma saati, çay saati , hani ikisi de ç ile başlıyo ya
kesinlikle yaa cok haklisin biz burda nobet tutalim valla ohh ne guzel
onlar gece 3-5 nöbetini karıstırmısla kız bide fazla mesai yaptık derler mi bunlar., :26: derler mi derler walla
bunu bütün kızlar okusun, şuan burda olmayanlaaaarrrrr