Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma rean bat 1 ekimdi hala bekliyorum adetimin 3.yada 4. gunu test yaptim negatif cikti simdi yapmaya korkuyorum ama agrim yok sadece arada kasiklarim agriyo oda bugun olmaya basladi ama cok hafif sonra geciyo ve bide acik sari renkte akintim var hafif oda ne yapiyim ya delim olcam :18:
kan testi yaptırsana ne bekliyorsun.hadi gelsin bebişleeerrrrrr : )
Sali gununu bekliyorum ultrasonla muayene edicek iste beklicem saliya kadar ama coook zor
kızlar ben soğan kürüne başladım bi hafta önce.bugünde incir kürüne başladım.
yarında tarçın bal dereotu olayına giriş yapıyorum..
aynı zamanda regl dönemimle birlikte klomende kullanacam.folik asite zaten başlamış vaziyetteyim..
ben tün bunları yaparken daha da olmazsa vay halime : )
ha olursa da garanti ikizdir, üçüzdür,dördüzdür...olmadı sekizdir gibi bişiler olur heralde: )
allah sonumuzu hayır etsin.
OOOOO baya olaxi asmissin sen insallah bu sefer olur basarilar
anlatsana azcık belirtileri, yaptıklarını vs..onca yaptığım araştırma sayesinde bende bi nevi doktor sayılırım.iki kitap okusam alırım diplomayı o durumdayım.
anlat anlat hadi: )
Ay canim buna ihtiyacim var bak hemen anlatiyorum arada kasiklarim agriyo ama ara ara surekli degil ve agir bi agri degil hafif gibi ve sari bi akintim var koyu bi sari degil acik bi sari bu kadar. bu kasik agrisida yeni oldu zaten simdiye kadar yoktu dun oldu ara ara oluyo iste... Ne dersin ??
bilgisi olan varmı eczanedeki testler en erken nezaman sonuç verir adetime 5 gün var yarın yapsam olur acaba
bilgisi olan varmı eczanedeki testler en erken nezaman sonuç verir adetime 5 gün var yarın yapsam olur acaba
senin batda 3-4 gün gecikme vardı dimi.ovulasyon tarihlerine dikkat ettin mi peki.o günlerde düzenli çalışmalar falan hani : )
Bat 1 ekimdi canim valla gecen ay ne yaptim hiic bilmiyorum oldu ama o gunlermiydi bilmiyorum :26:
şahsi kanaatim..sen hamilesin.yarın idrar testi yap gör çift çizgiyi: )