Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kızlar hamileyimmm çok mutluyum rabbim herkese nasip eder inşallah
hadi inşallah ama 0 belirtiyle mucize olur artık gerçi tutarsa sen de ünlü olursun artık topikte herkes sorar sana ne hissediyorsun diye
olsun canım allah korur eger bebiş varsa da sen hayırlısıyla yerleş canım taşınmak çok zor oluyo ya ben hiç sevmiyom artık taşınmayıBenim bat'a 4 gün kaldı ama hiiççç umudum yoookkkk sabah feci bi karın ağrısıyla uyandım
Bu arada evimize taşındıkkk kızlar mecbur tek olunca koliler indi kalktı hazırlandı,bulaşık mak çıkarınca heryer su olduu ben de o suyun içinde buzdolabımı boşaltımm eve gel tekrar heryeri yerleştir,temizlik yap falan yoğun günler geçirdikkk daha doğalgazımızda bağlanmadı bakalım ne zmn gelicekler doğalgaz içinn
saol canım benimçok çok sevindimmmmmm,gözümüz aydınnnn,bizi rüyanda gör artık...
teşekkür ederim canım inşallah dua edicem hepinize
canım ben erken gebelik testi yaptım 4 gün kala negatif çıkmıştı dün gece yaptım testimi pozitifti kan verdim pozitif çıktı
bişey sorucam arkadaşım kadın doğumcu muaynede yumurtalığın yeterli olup olmadığını anlıyormu yoksa test falan yapıomu ayrıyetten...
kızlar selam adetıme 8 gun kaldı ve ben dun aksam yıne ıdrar testi yaptım
aksam negatıf cıktı sabah baktıgımda ıse ıkıncı cızgı cok hafıftı umudum artıo ama bılmıorm test dogrumu
tatlım sakin daha çok erken illa yapıcam diyorsan 2-3 daha bekle yerleşme tamamlansın sonra erken gebelik testi yap derim hatta direk kan testi yaptır kesin sonuç alırsın kafanı kurcalayıp durmaz
ya bende hobı oldu artık test yapmakayın 5 ınde kan testı yaptrdım negatıf cıkmıstı
kaldı adete 8 gun bakalım ama ıcım ıcımı yıo sen ne yaptın nası varmı gelısme
ayın 5 inde mi? annem o zaman daha yumurtlama dönemin anca ne ettin sen? çılgın bende adet belirtileri başladı cnm kasık ağrıları göğüslerde şişlik ağrı başladı sanırım yakında kırmızıları görücem