mehaba kızlar.. bende katıldım aranıza. 3 ekim benim beklenemeyen adet tarihim .. içimde bi his sanki hamileyim gibi geliyor . çok istiyoruz birbuçuk senelik evliyim . günün geçer geçmez yapmycam biraz bekliycem .. Allah isteyen herkese nasip etsin ..
kızlar benım dr um hemen hamıle kalabılırsın dedı
yanı ole bısıden bahsetmedı ama
gorcez tabı bakalım
Hoşgeldin aramızavarmı belirti ?
ınsallah hepımız en kısa zamanda hamıle kalırızumarım öyle olur hayırlısıyla hamile kalmışsındır:)
Hoşgeldin aramızavarmı belirti ?
amin inşallah hoşgeldin sendearamıza:)
ınsallah hepımız en kısa zamanda hamıle kalırız
tek dılegım bu saglıklı bebeklerrrrrr
hoş buldukk . inşallah uğurlu gelirim sizlerede mutlu haberler alırız hepimiz.
mehaba kızlar.. Bende katıldım aranıza. 3 ekim benim beklenemeyen adet tarihim .. Içimde bi his sanki hamileyim gibi geliyor . çok istiyoruz birbuçuk senelik evliyim . Günün geçer geçmez yapmycam biraz bekliycem .. Allah isteyen herkese nasip etsin ..
hoş buldukk . inşallah uğurlu gelirim sizlerede mutlu haberler alırız hepimiz.
karbonat testi nasıl yapılıyor canım ???İnşallah canım evdeysen karbonat testi yap bakalım ne çıkacak
Doktor bana 5in üzerinde olması gerekiyor demişti bu durumda sen bariz hamilesin canım hayırlı olsun diyelim Ekim ayının ilk güzel haberi sendengelsin bebişleeerrrr
ya once bı kaba ıdrarını yapıosn
1 kasık karbon atıosun dıbe cokerse hemen hamıs deılsın yok eger kopururse hamıssın
Bi de kızlaarr bizim ayın 8 i tanısma yıl dönümümüz bat tan 5 gün önce bi yanım diyo kanda baktır varsa süpriz olur bi yanımda fazla ümt yok boşver diyo
canım çok sıkkın kızlar kasıklarımda ağrıyor içimde buruk geçmiyor bugün kendimi de işe veremiyorum:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?