Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım haklısın bizim borcumuz yok çok şükür ama eşimn kendi işi düzensiz geliri olduğu için maaşlı işe girmesini istiyorum ben işten çıkarsam kışın zorlanacak faturalardan dolayı konuştum iş konusunu maaşlı işe girmesini istediğimi söyledm en azından düzenli gelirimiz ve harcamalarımz olur bu şeklde hiçbirşey belli olmuyor neyin nereye gittiği bakalım umarım ikna olup maaşlı işe başlar bende gönül rahatlığıyla işe başlarım
kızlar merhaba..ben dün lekelenme başladı diye burda isyanlardaydım... ama lekelenmem akşam kesildi ve bugün yok....bende 1 ekimciyim bu arada...acaba mı dedim....adete 4 gün varken de hafif lekelenme olmuştu sadece peçeteye gelmişti....bugün gene kesildi....ben ümitlenmek istiyorum ama bilmiyorum.çarşambaya kadar olmazsam test yapcam...inş güzel haberler verebilirim...allah hepimizin gönlüne göre versin
yerleşme kanaması olabilir canım 4 gün önce de geldiyse inşallah öledir ya ekimin ilk haberini sen verirsinkızlar merhaba..ben dün lekelenme başladı diye burda isyanlardaydım... ama lekelenmem akşam kesildi ve bugün yok....bende 1 ekimciyim bu arada...acaba mı dedim....adete 4 gün varken de hafif lekelenme olmuştu sadece peçeteye gelmişti....bugün gene kesildi....ben ümitlenmek istiyorum ama bilmiyorum.çarşambaya kadar olmazsam test yapcam...inş güzel haberler verebilirim...allah hepimizin gönlüne göre versin
hoş geldin canım valla ben bilmiyorum klomen falan ama doktor iyi şeyler sölemiş bence müjdeli haber verirsin inş. bat tarihin ne canımslm bende bu ay ilk defa klomene başladım gunde 1 kere 5 gun cumartesi doktor 2 yumurtamın 13 m çapında büyümüş inş. ikisinden beri döllenir dedi görünürde hiç sorun yok sadece kilondan dolayı baskı var biraz dedi okadar 2 tane büyümesi azmı sizce kullananlar bilgi verebilirmi bu ay umarım bizim en mutlu ayımız olur
HAMİŞ ADAYI | MÜJDELİ HABER GÜNÜ | SONUÇ |
zencefiil | 28 eylül | |
41zeynep | 1 ekim | |
hatibulut | 1 ekim | |
aysuduru | 1 Ekim | |
desperate20 | 1 ekim | |
plstgc | 1 ekim | |
bugungunlerdenaralık | 1 ekim | |
has_24 | 1 ekim | |
mucize_GE_ | 1 ekim | |
pikoloman | 2 ekim | |
çiçiek sepeti | 2 Ekim | |
shummir | 3 ekim | |
istanbul3474 | 3 Ekim | |
aykuteli | 3 ekim | |
esenglvedat | 3 ekim | |
popp | 4 ekim | |
iremneva | 5 ekim | |
swethoney | 5 ekim | |
fizyo | 5 Ekim | |
nisanbu | 5 ekim | |
cool1983 | 5 ekim | |
deliiasena_ | 6 Ekim | |
tanemC | 6 Ekim | |
nevale | 7 ekim | |
geridonusumkutusu | 7 ekim | |
selin_as | 8 ekim | |
taydin | 9 ekim | |
biiir | 9 ekim | |
ruba83 | 10 ekim | |
sengelen | 10 ekim | |
şaşkınanne | 10 ekim | |
nrkny | 12 ekim | |
kevok08 | 12 ekim | |
zeynelim | 13 ekim | |
burchean | 13 ekim | |
karanfill | 13 ekim | |
sıcaksarap | 20 ekim | |
hully | 22 ekim | |
yrn3 | 23 ekim | |
HAMİŞ ADAYI | MÜJDELİ HABER GÜNÜ | SONUÇ |
zencefiil | 28 eylül | |
41zeynep | 1 ekim | |
hatibulut | 1 ekim | |
aysuduru | 1 Ekim | |
desperate20 | 1 ekim | |
plstgc | 1 ekim | |
bugungunlerdenaralık | 1 ekim | |
has_24 | 1 ekim | |
mucize_GE_ | 1 ekim | |
pikoloman | 2 ekim | |
çiçiek sepeti | 2 Ekim | |
shummir | 3 ekim | |
istanbul3474 | 3 Ekim | |
aykuteli | 3 ekim | |
esenglvedat | 3 ekim | |
popp | 4 ekim | |
iremneva | 5 ekim | |
swethoney | 5 ekim | |
fizyo | 5 Ekim | |
nisanbu | 5 ekim | |
cool1983 | 5 ekim | |
deliiasena_ | 6 Ekim | |
tanemC | 6 Ekim | |
nevale | 7 ekim | |
geridonusumkutusu | 7 ekim | |
selin_as | 8 ekim | |
taydin | 9 ekim | |
biiir | 9 ekim | |
ruba83 | 10 ekim | |
sengelen | 10 ekim | |
şaşkınanne | 10 ekim | |
evris | 10 ekim | |
nrykny | 12 ekim | |
kevok08 | 12 ekim | |
zeynelim | 13 ekim | |
burchean | 13 ekim | |
karanfill | 13 ekim | |
sıcaksarap | 20 ekim | |
hully | 22 ekim | |
yrn3 | 23 ekim | |
merhabalar bayanlar inşallah ekim ayı hepimiz için mutlu bereketli olur bol bol hamiş haberi alırız ve kendi müjdemizi veririz inşallah. bende 1 yıldır bebek istiyorum ama hala kısmet olmadı. listeye bende eklenebilirmiyim bat 5 ekim hiç bi belirti yok rabbim nasip etsin inşallah
günaydın kızlar....