evett kızlar elime az kaldı bat ı 1 ekim olan arkadaşların inşallah bebişleri yerleşmiştir ve ufak ufak belirtiler başlamıştır artık hafiften paylaşsalar kendilerindeki değişiklikleri ne güzel olurr..
hem yorumlarız hem de bilgileniriz.. benim taaa 12 ekim batım daha çalışma aşamasındayım henüz
1 sene sonunda çift çizgiyi gördüm...yarın beta testi yaptırıcam..Umarım herşey iyi olur..
1 ekim benm batım ama hiçbir belirtim yok tam tersine adet sancılarım başladı bile şimdiden o yüzden gebelik şüphesi olan paylaşsın
Merhaba hanimlar bende hep forumu takip ediyordum artik aktif bir uye olarak devam ediyorum. Agustosta ilk denememde hamile kaldim ve maalesef 5 haftalik kimyasal oldugu icin dusuk yaptim. Eylulde biraz celiskili bir sekilde devam ettim calismalara ama olmadi. Pes etmek yok!!! Ekim ayina goz koydum insallah hayirlisiysa bebislerimiz bize gelsin :) bat 23 ekim..
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim..Eşimde bir problem yoktu benimde hormanlarımda bir problem yoktu.Doktorum 1 sene sonunda yani Temmuz sonunda rahim filmi çekti..ve 5 kişiden 1'i hamile kalıyor dedi..Rahim filmim temiz çıkmıştı..Doktorum ufak tefek yapışıklık varsa açılmıştır onlar dedi.Ve 2. ay arkadaşlarım evdeydi ve ben idrar testi yapmak için tuvalete gittim..Sonuç çift çizgi..İnanılmaz bir duygu..Hala şoktayım ve kalp atışını duyana kadar çok ümitlenmek istemiyorum..Bu arada hamilelik belirtileri çok net oldu bende..
allah sağlıkla kucağına almak nasip eder işallah belirtilerin nelerdi bende ya çok istediğim için yada öyle olduğu için bu ay çok ümitliyim
Benim kasıklarımda çok sancı oldu bide adet olucağım gün rahmimde inanılmaz bir baskı vardı..Bide adet günümün birkaç gün öncesi sanki adet olmuşum gibi oldu ama değildim..Göğüslerimde bir ağrı oldu ama dayanamayacak gibi değildi.Birde eşim dahil bir kaç arkadaşım sen bu ay hamilesin dediler
tebrik eedrim canım çok sevindim ilk hamişimiz oldun1 sene sonunda çift çizgiyi gördüm...yarın beta testi yaptırıcam..Umarım herşey iyi olur..
1 ekim benm batım ama hiçbir belirtim yok tam tersine adet sancılarım başladı bile şimdiden o yüzden gebelik şüphesi olan paylaşsın
[/QUOTE]tebrik eedrim canım çok sevindim ilk hamişimiz oldun
[table="width: 500, class: Grid"]
[tr]
[td] HAMİŞ ADAYI [/td]
[td] MÜJDELİ HABER GÜNÜ [/td]
[td] SONUÇ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]desperate20[/td]
[td]1 Ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]
plstgc[/td]
[td]
1 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]41zeynep[/td]
[td]1 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bugungunlerdenaralık[/td]
[td]1 Ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]has_24[/td]
[td]1 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]
hatibulut[/td]
[td]
1 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]
Mucize_GE_[/td]
[td]
1 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pikoloman[/td]
[td]2 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]çicek speti[/td]
[td]2 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]shummir[/td]
[td]3 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sengelen[/td]
[td]20 Ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]iremneva[/td]
[td]5 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cool1983[/td]
[td]5 Ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]deliiasena_[/td]
[td]6 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nevalee[/td]
[td]7 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]geridonusumkutusu[/td]
[td]7 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]taydin[/td]
[td]9 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ruba83[/td]
[td]10 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]SaskınAnne[/td]
[td]10 Ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nrkny[/td]
[td]12 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeynelim[/td]
[td]13 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]burchean[/td]
[td]14 Ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hully[/td]
[td]22 Ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zencefiil[/td]
[td]23 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]özlemk[/td]
[td]18 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]swethoney[/td]
[td]5 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fizyo[/td]
[td]5 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisanbu[/td]
[td]5 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kevok08[/td]
[td]12 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]karanfilll[/td]
[td]13 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tanemC[/td]
[td]6 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysuduru[/td]
[td]2 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sıcaksarap[/td]
[td]20 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yrn3[/td]
[td]23 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]istanbul3474[/td]
[td]3 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[/table]
canım işallah ekim ayı uğurlu gelir işallah allah gönlüne göre sağlıklı bebiş verir
bendede bir kaç gündür kasıklarımdan karnıma doğru uzayan bi ağarlık tuhaflık var arada kasıklarımda kasılma oluyor ama bir anlık sadece anlamadım yawww dahada çok var benim
allah isteyen herkese nasip etsin seninde sorunsuz bi hamilelik olur işallah
senin belirtilerin nasıldı canım biraz bahsedermisinTeşekkürler inş.bakalım kan testini görücez haber bekliyorum bende..İnş.seninde belirtilerin hamilelik belirtisidir.Allah isteyen herkese nasip etsin..
senin belirtilerin nasıldı canım biraz bahsedermisin
adet belirtileriyle gabelik belirtileri aynı oluyo canım hemen ümidi kesmek yok ki sen o günleri değerlendirdin ben yumurtlama günümde adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?