Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baya samimi bir ortammış burası bilseydm daha önce üye olurdum..
evet burda herşeyini paylaşabiliyorsun hoşgeldin aramıza
evet burda herşeyini paylaşabiliyorsun hoşgeldin aramıza
nisanbu merhaba,diğer tarafta gördüm sende yazmışsın.bir arkadaş taktikden bahsediyo,bende istedim,pek çok soran var ama hiç kimseye cevap vermemiş.acaba yokmu öyle bi taktik.öğrenirsen bizede söylersin demi.
nisanbu merhaba,diğer tarafta gördüm sende yazmışsın.bir arkadaş taktikden bahsediyo,bende istedim,pek çok soran var ama hiç kimseye cevap vermemiş.acaba yokmu öyle bi taktik.öğrenirsen bizede söylersin demi.
Sen test yapacaktın yaptınmı ?
1 ekimede az kaldı
[/QUOTE]Merhaba kızlar ben bugün eylül ayını kapattım ve ekim topiği açmak istedim benim gibi ekimİ bekleyen arkadaşlar sizleride buraya beklerim bu ayı birlikte geçirelim
hamile olanlar deneyimlerinizi biziMle paylaşırsanız çok mutlu oluruz
inşallah bu ay bu topik herkse ugur getirir bir an önce kavuşuruz miniklerimize
BİSMİLLAHİRAHMANİRRAHİM diyerek başlıyalım inşallah bu liste herkese ugur getirir
[tr]
HAMİŞ ADAYI MÜJDELİ HABER GÜNÜ SONUÇ desperate20 1 Ekim
plstgc
1 ekim41zeynep 1 ekim bugungunlerdenaralık 1 Ekim has_24 1 ekim
hatibulut
1 ekim
Mucize_GE_
1 ekimpikoloman 2 ekim çicek speti 2 ekim shummir 3 ekim sengelen 4 Ekim iremneva 5 ekim cool1983 5 Ekim deliiasena_ 6 ekim nevalee 7 ekim geridonusumkutusu 7 ekim taydin 9 ekim ruba83 10 ekim SaskınAnne 10 Ekim nrkny 12 ekim zeynelim 13 ekim hully 22 Ekim zencefiil 23 Eylül özlemk 18 Eylül
HAMİŞ ADAYI | MÜJDELİ HABER GÜNÜ | SONUÇ |
desperate20 | 1 Ekim | |
plstgc | 1 ekim | |
41zeynep | 1 ekim | |
bugungunlerdenaralık | 1 Ekim | |
has_24 | 1 ekim | |
hatibulut | 1 ekim | |
Mucize_GE_ | 1 ekim | |
pikoloman | 2 ekim | |
çicek speti | 2 ekim | |
shummir | 3 ekim | |
sengelen | 20 Ekim | |
iremneva | 5 ekim | |
cool1983 | 5 Ekim | |
deliiasena_ | 6 ekim | |
nevalee | 7 ekim | |
geridonusumkutusu | 7 ekim | |
taydin | 9 ekim | |
ruba83 | 10 ekim | |
SaskınAnne | 10 Ekim | |
nrkny | 12 ekim | |
zeynelim | 13 ekim | |
burchean | 14 Ekim | |
hully | 22 Ekim | |
zencefiil | 23 Eylül | |
özlemk | 18 Eylül | |
swethoney | 5 ekim | |
fizyo | 5 ekim | |
nisanbu | 5 ekim | |
kevok08 | 12 ekim | |
karanfilll | 13 ekim | |
tanemC | 6 ekim | |
aysuduru | 2 ekim | |
1 sene sonunda çift çizgiyi gördüm...yarın beta testi yaptırıcam..Umarım herşey iyi olur..
tatlım bak bn doktora gtmedim ovulasyon testiyle gebeliğe hazırlanıyorum.yani gebe değilim ama o günleri yakaladım ve o zamanlar ilişkiye girdim.zaten biliyorsun yumurta 24 saat canlı yaşar o günlerde gebe kaldın kaldın yoksa çok zorrrrrrrrrrr unutma...yani eğer 17sinden önce ilişkiye girdiysen 3 gün sperm yaşarsa tahminen evet olabilir...sen en son 17sinden önce ne zaman ilişkiye girdn tarihleri varmı
umarım güzel haberlerini alırız canım.benide 20 ekime yazarmısın,sevgiler