- 18 Temmuz 2012
- 1.371
- 517
Adet günlerim hiç aksamaz evelallah..Yapışkan sıvıdan yumurtladığımı anlıyorum..Ve bu sitenin ovulasyon tarihi yazan bir testi var o günleri hiç sekmedi..
Bu arada gerçekten yeni hamile kalmak isteyenlere önerilerim olucak..1 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum kışınıda gördüm yazınıda..Hiç bir belirtiye inanmayın ve okumayında kesinlikle psikolojik olarak okuduğunuz şeyler gerçekleşiyor..Bir yığın belirti ve hüsran..Sakın böyle yapmayın ...Yani hamilede olabilirsiniz olmayabilirsiniz de ama o kadar çok belirti yaşadım ki her ay çöktüm resmen ağlıyordum artık son 3 aydır kendine gel dedim ve biraz daha iyiim bu ay daha relaxım..
Arkadaşlar merhaba;
2 yıllık evliyim son 1 senedir de bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz..Henüz ses seda yok..Bizimde bütün kontrollerimiz yapıldı hepsi temiz Allah'a şükür..Geçen Haziran ayında o tespih duasını yaptım ve kıbleye doğru astım..2 tane dede ye gitmiştim onların tespihleride kıblede başucumda...Yazılan çizilen söylenen ne varsa yapmaya çalışıyorum..Bu arada kurşun bile döktürdüm..Reiki bile yapıyorum..Şuan için Allah bize nasip etmiyor tabi bu ay ne olur bilmiyorum..Allah'ım hayırlısını versin inş.moralimi bozmuyorum artık..İnş. benimde sağlıklı bir bebeğim olucak..Buna inanıyorum..Bu arada hayvanları çok seviyorum eşimde çok seviyor..Bu arada ben kedi almak istiyorum eşim bebeğimiz olsun sonra alalım diyor..Siz ne dersiniz...
adetlerin düzenliymş o zamn yumurtlama zamanın geldiğinde gün aşırı hatta tam o günü farkettiğin zamana denk getirebilirsin canım doktora gittin mi acaba canım
kedi için de bencede eşini dinle canım bebişten sonra alırsın çünkü hamilelikte zor olabilir ilgilenemiyebilrisn