- 18 Temmuz 2012
- 1.371
- 517
hoş geldin canım ekliyorum hemenkızlar benide ekleyin 2 ekim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin canım ekliyorum hemenkızlar benide ekleyin 2 ekim
henüz durumlar stabil canım daha çalışmalara bile çok var adet günüme deselammm kızlarrr
nasıl gidir bakalım bende durumlar aynı c.tesi dr randevum var bakalım ne diycek
hoş geldin canım eklerim tabibu arada beni de ekleyin 23 eylül
evet canım bide daha eylülün başında sayılırız inş. bol bol hamiş çıkarırız burdaekimde çok hamiş var inş. Rabbim gönlümüze göre versin.
yumurtaların zamanında iyi büyüyüp çatlıyosa yapabilir canım çünkü bu kür yumurtaları büyütüyo normal yumurta fazla büyüynce çatlıyamayıp kist oluşşumuna sebep oluyo canım ama bi kereden bişey olmaz bende bi kere yedim bıraktım
canım sen neden yarım kilo koydun 15 günlk mü yapmıştınTüh gitti yarım kilo bal ha , neyse yemeyim bari düzenli benimki...
ogıbı de olmadı olmadı hamişmiş megersebn hala olmadımmm kızlarrr ....:)
ogıbı de olmadı olmadı hamişmiş megerse
sen hala test yapmadın canm ben olsam çatlardım valla
canım eczane yakınımda yok arabayla gitmem lazım eşim olmadan da çıkıp gidemıyorum dolmuşta yok eşimde inat etti almıyo test bana çok zor durummlardayımm test almayı çok istiyorumm ....nasıl alacam bilemıyorum..
henüz durumlar stabil canım daha çalışmalara bile çok var adet günüme de
hadi hayırlı haberlerle gel canım
netten al istersen canım ama eşin neden almıyo canım biraz daha geçsin diye mi beklliyo acaba
inşallah canım ya hepimize nasip etsin allahinş. bu ay gelır bebısın cnmm
aldır canım valla meraklandık bizdeinattan almıyooo inattannnnn:) bakıyım bugun olmadı yarın kandıracam onu alacam test:)
valla hiç bilgim yok canım akıntı olur mu olmaz mı diye ama bu kürü yapanlarda erken yumurtlama falan olabiliyomuş öle bişey olabilirmerhaba bende bu ay çörekotu bal tarçın kürü yapıyorum.10.günüm olucak bugün.karışımı yediğimden beri hep akıntımoluyo.yumurtlamama daha 10 gün var normalde. bu normalmi acaba?
inşallah canım ya hepimize nasip etsin allah
aldır canım valla meraklandık bizde
valla hiç bilgim yok canım akıntı olur mu olmaz mı diye ama bu kürü yapanlarda erken yumurtlama falan olabiliyomuş öle bişey olabilir
buarada bir kaç topikten birşey duydum pko hastaları ovu testınde yanlıs gosterıomusss acaba dogrumu ama gectımız c.tesi doktora sordum ii yapmısın dedı c.tesiye kadar bekleyıp gene gıdıcem doktora :26: bu sefer muane ıcın gecen c.tesi kan testı verdım (-) cıktı doktor genede gunun gecmedıgı ıcın altan muane etmedı bekle dedı :18:
mutlaka yaz canım hadi sende geltesti yaparsam inşş yazarım mutlaka sonucu..:)) (