yap kız yap bacaklar havayaaa.. hatta poponun altına da yastık koy. ben öyle yaptıydım en son :) oldu.. bi damla çıkmadı dışarı.. ya da belki de ben farketmedim :) bi 10-15 dk yat öyle.
başka taktiklerin yokmuuu:) yarın bal tarçına başlasammı adetin 3. günü çörekotu almam lazım offffffffff
Merhabalar, yaklasık ıkı sene oldu...Artık hiç umudum yok artık o kadar yoruldum ki,hiçbir sey yapmak istemiyorum bu konuyla ilgili.Her ay bekle ,kafaya takmıyorum canım de .Hepsi yalan .Bal gibi de takıyorum.Bununla yatıp bununla kalkıyorum.Gercekten psikolojım bozuldu.İçimde patlamaya hazır bir bomba var sanki.Yaslandım ıkı yılda,cildim bile bir gariplesti stresten.Ben anne olamayacagım bunu hıssedıyorum artık......
hamıleyıııııııııııııııııııııııııııııııııııııım :)) kız dıleını durust dıledın galıba vallahada bıllahıde hamıleyım cıft cızgıyı gordum bu sabah şoklardaım hala ben sabah 9 da yaptım test ama hala heycanı aynı :):) anca gırme fırsatı bulabıldım :))hadi inşallahgelcen sabaha
hamıleyıııııııııııııııııııııııııııııııııııııım :)) kız dıleını durust dıledın galıba vallahada bıllahıde hamıleyım cıft cızgıyı gordum bu sabah şoklardaım hala ben sabah 9 da yaptım test ama hala heycanı aynı :):) anca gırme fırsatı bulabıldım :))
inşaallah özlemcim, güzel haberlerini bekliyorum
hamıleyıııııııııııııııııııııııııııııııııııııım :)) kız dıleını durust dıledın galıba vallahada bıllahıde hamıleyım cıft cızgıyı gordum bu sabah şoklardaım hala ben sabah 9 da yaptım test ama hala heycanı aynı :):) anca gırme fırsatı bulabıldım :))
olsun canım burda da olabilrsin :)ayyyy 18 ekim diyivermişim18 eylül canım, sanırım yanlış topikteyim
merhaba kızlar ben evimdeyim sonunda...tatil bitti...okullar da açıldı zaten...olsun evimde olmak çok güzel....ii pazarlar herkese...
Merhabalar, yaklasık ıkı sene oldu...Artık hiç umudum yok artık o kadar yoruldum ki,hiçbir sey yapmak istemiyorum bu konuyla ilgili.Her ay bekle ,kafaya takmıyorum canım de .Hepsi yalan .Bal gibi de takıyorum.Bununla yatıp bununla kalkıyorum.Gercekten psikolojım bozuldu.İçimde patlamaya hazır bir bomba var sanki.Yaslandım ıkı yılda,cildim bile bir gariplesti stresten.Ben anne olamayacagım bunu hıssedıyorum artık......
tebrik ederim ogibiiii..:))sağlıkla kucağına alırsın inş....darısı bize...amin...
ayy canım ya çok sevindim tabiki tüm içtenliğimle söledim
ben hissetmiştim zaten benim hislerim çok kuvvetlidir de
allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım gerçekten çok çok sevindim bizlere de dua et canım
tabi ki bide neler yaptıgını anlat belirtilerini falan yaz canım
insanın evi gibisi yok canım ögretmensin galiba
valla bir ay popo yastık yaptım bacaklar havaya yaptım çörekotu bal yaptım olmadı bu sefer serbest bıraktım hiç üstüne düşmüyorum bu ayyap kız yap bacaklar havayaaa.. hatta poponun altına da yastık koy. ben öyle yaptıydım en son :) oldu.. bi damla çıkmadı dışarı.. ya da belki de ben farketmedim :) bi 10-15 dk yat öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?