biz henüz evlatlık kısmına geçmedikte , adamda strese giriyomuş çenemi tutmayı öğrenmem lazım nasıl yapacam bilmem
biz henüz evlatlık kısmına geçmedikte , adamda strese giriyomuş çenemi tutmayı öğrenmem lazım nasıl yapacam bilmem
benim çatlama günü ne zaman olacağı belli olmadığı için adetin 7.günü başladım hemen zaten 21 lik test almıştım internetten.bugün 2.ciyi yaptım silik çizgi şeklinde devam ediyo.ikinci çizgi görünene kadar yapmaya devam edicem.
Neyse kızlar işten çıkıyorum eve gidiyorum pazartesi sabah görüşürüz öpüyorum sizi tanıştığıma memnun oldum
bence adamı rahat bırakBiraz kafan rahat olsun.ben bu ay çok dikkat etmicem zaten yarım saat uzanayım bacaklar havaya yapmicam olursa olur
yapabileceksen ne mutlu sana benim dilim başka beynim başka ötüyoo
beni de yazın. kaç böle topiğe yazdırdım adımı kısmet olmadı. bunda olur inş. emin olmamakla brilikte 7 ekim bat tarihim olabilir. ama testi 8 ekimde de yapabilrirm
hoş geldin canım ekliyorum hemen
bende çok yazdırdım olmadı ama inşallah bu topik hepimize ugurlu gelir canım
ne kadardır deniyorsunuz
4. ayım canım
sen ne akdardır deniyosun
kızlar ben adet oldum ama midemin bulantısndannnn ve goğuzlerimin acısından resmen kıvranıyorummmmm normal mi bu?
valla bilmiyorum canım benimde adetim çok agrılı geçer normaldir heralde stres yaptıysan o yüzden olabilir
sen stres yapma ccanım olsun bu ay olmadı inş. ekimde olucak
hemen ekliyorum seni listeye
tamam canım sen benı listeye ekledeee benım adetim yıne kesildi ben anlamadım bu işten bi anlamı varmıdır nedir :))))))
aa kesildi mi
neden ki acaba yerleşme falan olabilir mi :26::26:
yerleşme kanaması 1 hafta önce gelmezmii?
ay canım ben hiç yerleştiremedim çocugu ama üstüne görme oldugunda hep adet zamanına denk geliyo hani o üstüne görmede yerleşme kanamasından kaynaklanıyo geç döllenme falan olabilir ama sen iki sonuca da hazırla kendini stresten olabilir canım bak mesela benim 2 aydan beri adetim 3 gün falan sürüyo ki normalde baya uzundur her ay hamileyim galiba deyip stres oluyorum o yüzden oluyo sen en iyisi yarın bi test yap
ben strss yapmıyorum çunku geçenn çok stress oldummm 10 gun geç adet oldum şuan oluruna bkıramış haldeydimmm adet olsamda olur olmasamda olur benım içinnn stress oldugunu sanmam bılmıyom test alacam yarında boyle olursa görecemmm haber ederimm muhakkak:)
Neyse kızlar işten çıkıyorum eve gidiyorum pazartesi sabah görüşürüz öpüyorum sizi tanıştığıma memnun oldum
yap kız yap bacaklar havayaaa.. hatta poponun altına da yastık koy. ben öyle yaptıydım en son :) oldu.. bi damla çıkmadı dışarı.. ya da belki de ben farketmedim :) bi 10-15 dk yat öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?