- 21 Ekim 2017
- 2.092
- 887
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #1.841
Allah allah bu sorun teşkil edebilir doktora sormakta fayda var canım8 gün erken gelen regl ağrısıymış hiç o kadar erken olmamıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah allah bu sorun teşkil edebilir doktora sormakta fayda var canım8 gün erken gelen regl ağrısıymış hiç o kadar erken olmamıştı
İnşallahhhh canım :)İnşallah canımmm, fasulye oluşmuşturr:)
Günaydın kuzum bence verme canım ama sen bilirsin eğer üzülmüceksen ver ama üzülürüm hayal kırıklığı olur diyorsan verme kuzumKızlaaaaarrr bugunu de sayarsak bata son 6 gun hastaneye akupunktur yaptırmaya gidiyorum sizce kan veriyim mi
Bilemedim ki iste adet gecikmesi olmadan kan isterler mi ondan emin olamdimGünaydın kuzum bence verme canım ama sen bilirsin eğer üzülmüceksen ver ama üzülürüm hayal kırıklığı olur diyorsan verme kuzum
Bilemedim ki iste adet gecikmesi olmadan kan isterler mi ondan emin olamdim
Onlar istemezde sen vermekte istiyorum dediğim zaman verebilirsin diye biliyorum özel hastaneye mi gitçen ?Bilemedim ki iste adet gecikmesi olmadan kan isterler mi ondan emin olamdim
Kuzum kırmızı kan mı geliyo yoksa pembeli kahverengili mi geliyo ?Yaa dün regl oldum ama avuç içi kadar bile yok gelen. Ağrım var ama gelen çok yok lavaboya çıktıkça oluyo da ped dolmadı bile, neden böyle oldu ki :/
1saat sonra randevum var dua edin kötü bişey olmasınAllah allah bu sorun teşkil edebilir doktora sormakta fayda var canım
tam olarak benim öyle az ve pempeli kahveliKuzum kırmızı kan mı geliyo yoksa pembeli kahverengili mi geliyo ?
Kuzum kırmızı kan mı geliyo yoksa pembeli kahverengili mi geliyo ?
Ne bilim takip et bklm kac gun sürecek az surerse tahlil verYaa dün regl oldum ama avuç içi kadar bile yok gelen. Ağrım var ama gelen çok yok lavaboya çıktıkça oluyo da ped dolmadı bile, neden böyle oldu ki :/
Yok cnm devlete giytim ama zaten dolu sora alamadim kaldi saglik ocagina gitcem bklm tahlile gec kaldm snrm ama ne dicek cok bulantim var dunde öyleydi aksama dogru gecmistiOnlar istemezde sen vermekte istiyorum dediğim zaman verebilirsin diye biliyorum özel hastaneye mi gitçen ?
O zaman kuzum ya yerleşme kanamasını yaşıyosun veya yarın falan sökülcen doktora gitceksin o zaman sor bakalım inşallah kötü bişey çıkmasın kuzum için rahat olsuntam olarak benim öyle az ve pempeli kahveli
Belki yarına sökülürsün kuzum bi kaç gün takip et bakalım sökülmessen kan tahlili verirsinPedimde olan kahverengili ama lavaboya çıktığımda normal kırmızı görüyorum az az
Bende adet olmam gereken günde çok ağrı çektim canım geliyor gibi oluyordu hatta öğrendikten sonra bile yaşadım o ağrılarıİnşallah canım haber vericem. Aynen ya bugün inanılmaz ağrılarım var regl gelcek galiba bütün Ümitler boşa çıkabilir gerçi belirtilerim devam ediyo ama bilmiyorum ya
Belki yarına sökülürsün kuzum bi kaç gün takip et bakalım sökülmessen kan tahlili verirsin
Yap bence.ben internetten siparis ettim her gun yapacam bat a kadar.ben de kendimi oyle hazirlayacam adet de olsam ha derim ki testlerde cikmiyordu zaten belliydiKızlar dayanamdim test aldım acaba eve gidince yapsam mi yapmasam mi 6gun var bata