- 21 Ekim 2017
- 2.092
- 887
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #1.821
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde yarn en gec öbürgün olrm zaten
Anldim cnm 6 gun diorum o zmn bendeAynen canım valla doktor söyledi eğer doktor böyle bişey söylemeseydi bende 15 Ekim’de olcaktım 28 gün üzerinden ama geç yumurtladım sayılıyo bide akıntıyı ağrıyı 16. Gün gördüm onun üzerinde hesaplayınca 7 gün var işte
Canım bende de ayni durumvar yumurtlama donemi bittikten sonra akıntım bitti yumurtlamadan sonra 5.gun sarı akıntım oldu sadece cok az bi gun bitti su an bende kuruyum bnmde 6 gun var bataKizlar bendeki akıntı durdu resmen ii gundur akinti yok.yani normalde akintisi olan bi insanim.yumurtlamadan sonra sarimsi akintim olmustu yogun bi sekilde.iki gündür kupkuruyum.bat 6 kaldi.boyle bi durum yasayan var mi
Aynen tatlımAnl
Anldim cnm 6 gun diorum o zmn bende
Ay hadi insallah birlikte alalim guzel haberleri canim artik kapatmak istiyorum milletin agzini.uc aydir korunmuyoruz 15 aylık evliyim simdiden bana bunu yapanlar cocugum olmazsa ne de derller acaba ypruldum inan ki.herkese laf yetistirmekten.daha dun kayinvalidemle tartıştım.ben.bi sene korunmusum da ondan olmuyormus.sanki d.k hapi kullanmisim gibi tepki veriyordu bem de acik açık konustum.ne yaptigimi ne ettigimi yeter artik dedim biraz Allah inancinix olsun o verirse olur vermezse yapacak bisey yok.ama goruyorum ki Allah korusun olmasa eger en once sen konusacakmissin.benim annem yok 22 yasinda kaybettim annemi.ustune senesi gecmeden de babami.kayinvalidem annem olur sandim ama yanindan bile gecemez tirnagi bile olamaz hicbir sey demiyorum Rabbim oyle büyük ki ben herseyi herkesi ona havale ettim.az aglatmadilar beni ne yetim bildiler ne öksüzcok sukur kocam iyi Allah ondan.razi olsun her zaman yanimda duygu yogunlugu yasiyorum bu arada.insallah psikolohik degildirCanım bende de ayni durumvar yumurtlama donemi bittikten sonra akıntım bitti yumurtlamadan sonra 5.gun sarı akıntım oldu sadece cok az bi gun bitti su an bende kuruyum bnmde 6 gun var bata
Kimse anlamaz kuzum insanlar cok bencil herkes birsey konuşuyor bosver Hersey Allah tan inanç meselesi bunun bilincinde olmak lazim .ins psikolojik degildir cnm beraber mujdeli haberi aliriz insAy hadi insallah birlikte alalim guzel haberleri canim artik kapatmak istiyorum milletin agzini.uc aydir korunmuyoruz 15 aylık evliyim simdiden bana bunu yapanlar cocugum olmazsa ne de derller acaba ypruldum inan ki.herkese laf yetistirmekten.daha dun kayinvalidemle tartıştım.ben.bi sene korunmusum da ondan olmuyormus.sanki d.k hapi kullanmisim gibi tepki veriyordu bem de acik açık konustum.ne yaptigimi ne ettigimi yeter artik dedim biraz Allah inancinix olsun o verirse olur vermezse yapacak bisey yok.ama goruyorum ki Allah korusun olmasa eger en once sen konusacakmissin.benim annem yok 22 yasinda kaybettim annemi.ustune senesi gecmeden de babami.kayinvalidem annem olur sandim ama yanindan bile gecemez tirnagi bile olamaz hicbir sey demiyorum Rabbim oyle büyük ki ben herseyi herkesi ona havale ettim.az aglatmadilar beni ne yetim bildiler ne öksüzcok sukur kocam iyi Allah ondan.razi olsun her zaman yanimda duygu yogunlugu yasiyorum bu arada.insallah psikolohik degildir
Ay hadi insallah birlikte alalim guzel haberleri canim artik kapatmak istiyorum milletin agzini.uc aydir korunmuyoruz 15 aylık evliyim simdiden bana bunu yapanlar cocugum olmazsa ne de derller acaba ypruldum inan ki.herkese laf yetistirmekten.daha dun kayinvalidemle tartıştım.ben.bi sene korunmusum da ondan olmuyormus.sanki d.k hapi kullanmisim gibi tepki veriyordu bem de acik açık konustum.ne yaptigimi ne ettigimi yeter artik dedim biraz Allah inancinix olsun o verirse olur vermezse yapacak bisey yok.ama goruyorum ki Allah korusun olmasa eger en once sen konusacakmissin.benim annem yok 22 yasinda kaybettim annemi.ustune senesi gecmeden de babami.kayinvalidem annem olur sandim ama yanindan bile gecemez tirnagi bile olamaz hicbir sey demiyorum Rabbim oyle büyük ki ben herseyi herkesi ona havale ettim.az aglatmadilar beni ne yetim bildiler ne öksüzcok sukur kocam iyi Allah ondan.razi olsun her zaman yanimda duygu yogunlugu yasiyorum bu arada.insallah psikolohik degildir
Valla cnm sık ilişki derkn yani 1 gğn yapın birg0n yapmayın embiryoya zarar verdiğini dutiymamaşm hiç ama düşük tehlikesi varsa bşey diyemem ona cnmDoktorda ilişkide yasak koymadı canım ama sürekli ilişkiye girmek oluşan embriyoya zarar vermezmi? Dinleniyorum kuzum ağrım oluyo hafiften uzanıyorum
Yok kuzum daha hamile olduğum kesin bile değil kız ama ağrılarım var o yüzden çekiniyorumValla cnm sık ilişki derkn yani 1 gğn yapın birg0n yapmayın embiryoya zarar verdiğini dutiymamaşm hiç ama düşük tehlikesi varsa bşey diyemem ona cnm
Cnm döllenme kolaylaştryor kaçnma derim ama zorlanacksn bişy diyemem kuzm ama son gönderdiğin fotoda çizgin var çnküYok kuzum daha hamile olduğum kesin bile değil kız ama ağrılarım var o yüzden çekiniyorum
Kuzum hala çizgi var gibi. Ama sen olmadığını farzet
8 gün erken gelen regl ağrısıymış hiç o kadar erken olmamıştıYok canım sıkma canını iyi olcak herşey yap bakalım inşallah yumurtlama ağrısıdır
İnşallah canımmm, fasulye oluşmuşturr:)Aslında en güzeli kuzum sabırlı olmak güzel bişey sabrın sonu selamettir inşallah :) ben bugün doktordan beri gülüyorum valla Allahım yüzümüzü kara çıkarmasın o regl ağrıları hafifledi şimdi batma var sol kasıkta hem çok tatlı bişey hemde bazen canımı yakıyo inşallah bebişim benimledir
Ben onu görmezden geliyorum kuzum ne zaman net çizgi çıkcak o Zaman inancamCnm döllenme kolaylaştryor kaçnma derim ama zorlanacksn bişy diyemem kuzm ama son gönderdiğin fotoda çizgin var çnkü
Öyle yapıyom kuzum yok diye görüyorum ben onu :)Kuzum hala çizgi var gibi. Ama sen olmadığını farzet