- 9 Haziran 2009
- 134
- 154
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #1.861
yap bence :) yapsam mı yapmasam mı diye düşünüp stres olmaktansa yap gitsinKızlar dayanamdim test aldım acaba eve gidince yapsam mi yapmasam mi 6gun var bata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yap bence :) yapsam mı yapmasam mı diye düşünüp stres olmaktansa yap gitsinKızlar dayanamdim test aldım acaba eve gidince yapsam mi yapmasam mi 6gun var bata
Yap bence.ben internetten siparis ettim her gun yapacam bat a kadar.ben de kendimi oyle hazirlayacam adet de olsam ha derim ki testlerde cikmiyordu zaten belliydi
Dimi su anlik merakım gider en azindanyap bence :) yapsam mı yapmasam mı diye düşünüp stres olmaktansa yap gitsin
Hayırlısı olsun bakalım. Zamanı varmış demek :*su anlık bembeyaz bi negatifi gördüm kızlar şaşırdım mi hayır beklemeye devam
Bi hafta 10 gun daha gider bana bu test
Aynen öyle:)Hayırlısı olsun bakalım. Zamanı varmış demek :*
Kuzum ben dün doktora gittim bilmiyorum okudun mu ama yumurtam çatlamış ve rahmim kalınlaşmış doktor 1 hafta süre verdi adet olmassan kan testi yaptır dedi:)) şimdi benim sana sorum olcak :) tuvaletin geldiğinde kasıkların ağrıyo mu ? Bide ben dün sürekli kramp yaşadım sol tarafımda kramp geçti ağrı başladı regl ağrısı gibi 7 günüm var normal mi acaba ?Bende adet olmam gereken günde çok ağrı çektim canım geliyor gibi oluyordu hatta öğrendikten sonra bile yaşadım o ağrıları
Ayyy kuzum ya :/ Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın canım herşeyin hayırlısı olsun demekki yavru mirket bayağı nazlı çıktı :))Kızlar merhaba, benim de kahve lekelenmem başladı yani adet oluyorum. Zaten bu ay çok istemiyordum ama insanda yine de bir umut oluyor :)
Bekliyoruz tabiki kuzum kırmızılar gelmediği ve belirtiler olduğu sürece umut var demektir :)su anlık bembeyaz bi negatifi gördüm kızlar şaşırdım mi hayır beklemeye devam
yapma canım yapma bekle biraz dahaKızlar dayanamdim test aldım acaba eve gidince yapsam mi yapmasam mi 6gun var bata
bende diğer yazına istinaden yapma yazmıştım. Olsun vakit var dahasu anlık bembeyaz bi negatifi gördüm kızlar şaşırdım mi hayır beklemeye devam
Aynen cnmBekliyoruz tabiki kuzum kırmızılar gelmediği ve belirtiler olduğu sürece umut var demektir :)
Aynen cnm su anlik merakim gittibende diğer yazına istinaden yapma yazmıştım. Olsun vakit var daha
Ben de iki gundur negatifi goruyorum ama sikinti yok nasip hersey sadece merak giderme bizimkisu anlık bembeyaz bi negatifi gördüm kızlar şaşırdım mi hayır beklemeye devam
hayırlısı kuzum, ama bana göre idrar testi kitlerinde gebelik ancak adetin en az 3 gün ve sonrasındaki gecikmelerde çıkarAynen cnm su anlik merakim gitti
şimdi geldim doktordan. bu ay yumurtlamam olmamış ve o yzüden minik bir kist oluşmus. CYCLO-PROGYNOVA diye bir ilaç verdi. 21 gün kullanacaksın bitince adet olacaksın ve 3.günü gel dedi. bu kisti eritmek içinmiş ilaç. eşimin permleri normalmiş.Seninde yumurta rezervin az ama bu gebelik için engel değil,yumurta tembelliği var dedi. Kist yok olunca da çatlatmak için ilaç. verecek sanırım.O zaman kuzum ya yerleşme kanamasını yaşıyosun veya yarın falan sökülcen doktora gitceksin o zaman sor bakalım inşallah kötü bişey çıkmasın kuzum için rahat olsun
Baskı hissediyorum canım geldiğinde çok sık ve ani olarak geliyor. Benim en belirgin belirtim çok akıntım vardı hala devam ediyor.Kuzum ben dün doktora gittim bilmiyorum okudun mu ama yumurtam çatlamış ve rahmim kalınlaşmış doktor 1 hafta süre verdi adet olmassan kan testi yaptır dedi:)) şimdi benim sana sorum olcak :) tuvaletin geldiğinde kasıkların ağrıyo mu ? Bide ben dün sürekli kramp yaşadım sol tarafımda kramp geçti ağrı başladı regl ağrısı gibi 7 günüm var normal mi acaba ?
şimdi
şimdi geldim doktordan. bu ay yumurtlamam olmamış ve o yzüden minik bir kist oluşmus. CYCLO-PROGYNOVA diye bir ilaç verdi. 21 gün kullanacaksın bitince adet olacaksın ve 3.günü gel dedi. bu kisti eritmek içinmiş ilaç. eşimin permleri normalmiş.Seninde yumurta rezervin az ama bu gebelik için engel değil,yumurta tembelliği var dedi. Kist yok olunca da çatlatmak için ilaç. verecek sanırım.
evet dün regl oldum 4.günü yani pazar günü başla dedi doktorum.gebe kalmaya engel bir ilaç değil dedi.Bu ilacı bende kullanıyorum canım ama ilaç bittikten sonra 1 hafta bekliyosun o 1 hafta içinde regl oluyosun olmazsan test yapman lazım zaten ve adetin 5. günü başlanıyor ilaca sen şuan regli misin ?