- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #1.781
Aynen oyle ya vala test yapsam mi diorum sonra vazgeçiyorum 6 gün var7 var kuzum. vallahi halsizim kalkamıyorum ve inanılmaz kasık ağrılarım var dolu dolu ağrıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen oyle ya vala test yapsam mi diorum sonra vazgeçiyorum 6 gün var7 var kuzum. vallahi halsizim kalkamıyorum ve inanılmaz kasık ağrılarım var dolu dolu ağrıyor
Aslında en güzeli kuzum sabırlı olmak güzel bişey sabrın sonu selamettir inşallah :) ben bugün doktordan beri gülüyorum valla Allahım yüzümüzü kara çıkarmasın o regl ağrıları hafifledi şimdi batma var sol kasıkta hem çok tatlı bişey hemde bazen canımı yakıyo inşallah bebişim benimlediryok üzülmem de, yapmam belki canım, biraz da o umutla geçsin, tadını çıkarayım. Daha çok etkilendiğim boyutta değilim. O düzeye gelmedim daha, soğukkanlılığımı korumaya çalışıyorum, içime atıyorum belki de:)
valla ben yapıyodum yoksa da üzülmeyeyim diye zemin yapıyodum kendimeAynen oyle ya vala test yapsam mi diorum sonra vazgeçiyorum 6 gün var
Canım ben test yaptım senide etiketledim benimki negatif çıktı ama daha erken yumurtlamadan bu yana 8. GünAynen oyle ya vala test yapsam mi diorum sonra vazgeçiyorum 6 gün var
Olabilir canim ben de hatirlamiyprum inan.ama istersen.takip ederim tabi.ben instagramda birgebeningunlugu ile takip yaptim.istersen ona da yaz dm den onunla da yapabilirsin yardimci olur.ama o adetten bes gun sonra basla demisti ben adetten iki gun sonra basladim testlere o ayriCanım seninle mi ovulasyon deneyecektik ? Sipariş ettim ben çünkü regl geldi
evet düzenlidir ama geçen ay işte 10. gün pik halini gördüm ilk yaptığımda dolayısı ile önceki günleri değerlendirememiştimAdet düzenliyse bittikten sonra 5. gün, düzensizlik yada pko varsa adet bittikten sonra 3. gün yapılması gerekiyor diye biliyorum canım. Bende regl bittikten sonra 3. gün başlıycam.
Ahhhh inşaAllah inşaallahkeşke olmasak da güzel haber versek :)
Rabbim güzel haber almayı nasşo etsn testte çıkar kuzm bnm şimdiKIzlarrr ben geldim kusura bakmayın hemen yazamadım ama çok güzelll haberlerle geldim doktor yumurtan çatlamışş dedi veee rahmin kalınlaşmış dedi :)) eğer haftaya Cuma’ya kadar adet olmassam kan testi yaptırıcam kızlarrr Allah hepinizden razı olsun Allahım tez vakitte dualarımızı kabul etsin inşallah :) Fit mutlu anne Kurumus-Maskara @MinnakPortakal ve adını unuttuğum diğer arkadaşlarım
Amiinnn kuzum allah razı olsun yok çıkmadı canım daha erken ama ya çıkmaz dahaRabbim güzel haber almayı nasşo etsn testte çıkar kuzm bnm şimdi
Allahım kucagına aldrırır mutluluğnu kursagında bırkmaz bak ezan okunyor burda burası Elazığ sana dua edyorm sende etAmiinnn kuzum allah razı olsun yok çıkmadı canım daha erken ama ya çıkmaz daha
Canım ben test yaptım senide etiketledim benimki negatif çıktı ama daha erken yumurtlamadan bu yana 8. Gün
Bnm eşim cok kızıyor ya habersiz yapmam lazim eczanede uzak zaten duruyorum o Yüzdenvalla ben yapıyodum yoksa da üzülmeyeyim diye zemin yapıyodum kendime
denk geldn mi al kuzumBnm eşim cok kızıyor ya habersiz yapmam lazim eczanede uzak zaten duruyorum o Yüzden
Bende oldum regl kırmızılar göründü maalesef
Ayyy Allah bin kere razı olsun senden Allahım ne dileğin ne isteğin varsa tez zamanda hayırlısıyla kabul etsin inşallah canım benimAllahım kucagına aldrırır mutluluğnu kursagında bırkmaz bak ezan okunyor burda burası Elazığ sana dua edyorm sende et
Eczanenin o tarafa gidersen alırsın kuzumBnm eşim cok kızıyor ya habersiz yapmam lazim eczanede uzak zaten duruyorum o Yüzden
benim niye değişmiyodu hep erken yumurtluyom ama döngü aynıKuzu doktora sordum hani erken veya geç yumurtlayınca adet tarihi değişiyor mu diye evet değişiyor kuzum mesela ben 16. Gün yumurtladım üstüne 14 koyunca 30. Günde adet olmam lazım Fit mutlu anne
Aynen oylr yapicam bklmdenk geldn mi al kuzum
Olabilir canim ben de hatirlamiyprum inan.ama istersen.takip ederim tabi.ben instagramda birgebeningunlugu ile takip yaptim.istersen ona da yaz dm den onunla da yapabilirsin yardimci olur.ama o adetten bes gun sonra basla demisti ben adetten iki gun sonra basladim testlere o ayri
Bnmde hep akıntı takibinden sonra 14 gun sonra geliyordu o zmn bnm adete 6 gun varKuzu doktora sordum hani erken veya geç yumurtlayınca adet tarihi değişiyor mu diye evet değişiyor kuzum mesela ben 16. Gün yumurtladım üstüne 14 koyunca 30. Günde adet olmam lazım Fit mutlu anne