- 5 Eylül 2018
- 2.816
- 6.410
- 78
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #1.801
evet düzenlidir ama geçen ay işte 10. gün pik halini gördüm ilk yaptığımda dolayısı ile önceki günleri değerlendirememiştim
o yüzden şimdi pikten önceki günleri kaçırmak istemiyorum
Bir sonraki aya batlarımız aynı beraber bekleriz yine cnm
Saat besten once siparis verdiysen yarin sabah gelir oglenden once aynen canim sen iki gun sonra basla ve hergun ayni saatte yap.oglen 12 ile 16 arasi en yuksek oldugu saatlermis Lh hormonunun ve testten en az bir saat once sivi almamaya dikkat et ki seyrelmesin.Evet yazdım bende regl de olunca test sipariş ettim hatta inşAllah yarın gelir c.tesi eşim evde oluyor. Bana 3. gün başla dedi rahim küçüklüğü var ve ilaç kullandığım için olsa gerek.
8 yıl once ailemle geldik buraya yerleştik. 1.5 yıl önce evlendimAynen öyle canım minnet rica o da kimsenin halden anladığı yok ki işte mecbur çalışıyoruz sen yurt disindasin galiba evlendikten sonra mi gittin yoksa ora doğumlu musun
Aynen daha erken de bakma biz dayanamıyoruzTatlım test aldım yaptım ama negatif zaten şu anda daha çok erken yarın yada ptsi sabahtan yaparım kuzum etiketlerim tabi
Açık olan test sanki çizgi varrEki Görüntüle 2197041 Eki Görüntüle 2197042 Kuzular bakın adete 7 gün var ve test yaptım negatif zaten şu anda çıkmaz çünkü yumurtlamadan sonra 8. Günüm
Aynen ya ben dayanamadim bugun gebelik testi siparis ettim 25 tanesi 27.90 gayet uygun geldi her gun yaparım artik safak 6Aynen daha erken de bakma biz dayanamıyoruz
Sana da az kalmış aslında :) of nasıl heyecanlı ya. Benim batima daha çokkkk varAynen ya ben dayanamadim bugun gebelik testi siparis ettim 25 tanesi 27.90 gayet uygun geldi her gun yaparım artik safak 6
Saat besten once siparis verdiysen yarin sabah gelir oglenden once aynen canim sen iki gun sonra basla ve hergun ayni saatte yap.oglen 12 ile 16 arasi en yuksek oldugu saatlermis Lh hormonunun ve testten en az bir saat once sivi almamaya dikkat et ki seyrelmesin.
İlla test yapacam ya gebelik bulamadim ben de ovulasyon testi yaptimSana da az kalmış aslında :) of nasıl heyecanlı ya. Benim batima daha çokkkk var
Gebeliklerini ovu testiyle anlayan çok arkadaş var burda. Sende öğrenirsin belki o şekildeİlla test yapacam ya gebelik bulamadim ben de ovulasyon testi yaptimve silik bir cizgi var adete yakin lh hormonu yuksekligi ne olaki acep
Bnde yarn en gec öbürgün olrm zatenBen oldum maalesef
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn tatlm bnim kendine daha dikkat et bol bol dinlen ilişkiyi kesme döllenme tamamlansınAyyy Allah bin kere razı olsun senden Allahım ne dileğin ne isteğin varsa tez zamanda hayırlısıyla kabul etsin inşallah canım benim
Bilemiyorum ki canım bugün doktora özellikle sordum bana öyle söyledibenim niye değişmiyodu hep erken yumurtluyom ama döngü aynı
Aynen canım valla doktor söyledi eğer doktor böyle bişey söylemeseydi bende 15 Ekim’de olcaktım 28 gün üzerinden ama geç yumurtladım sayılıyo bide akıntıyı ağrıyı 16. Gün gördüm onun üzerinde hesaplayınca 7 gün var işteBnmde hep akıntı takibinden sonra 14 gun sonra geliyordu o zmn bnm adete 6 gun var
Ah ah sabırlı olsak neler olcakta işte :)Aynen daha erken de bakma biz dayanamıyoruz
Valla kuzu hiç dikkat etmedim bak testin son halini atayım bugün 5 dk bekledim sonra koydum kenaraAçık olan test sanki çizgi varr
Doktorda ilişkide yasak koymadı canım ama sürekli ilişkiye girmek oluşan embriyoya zarar vermezmi? Dinleniyorum kuzum ağrım oluyo hafiften uzanıyorumAminnnnnnnnn aminnnnn Aminn tatlm bnim kendine daha dikkat et bol bol dinlen ilişkiyi kesme döllenme tamamlansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?