- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #3.581
canim ne zaman yapican test insallah yerlesme kanamasidirVala bilmiyorum cnm beklemedim ya yerleşme ya da adet başlangıcı bugün lekelenme oldu bat 15 kasimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim ne zaman yapican test insallah yerlesme kanamasidirVala bilmiyorum cnm beklemedim ya yerleşme ya da adet başlangıcı bugün lekelenme oldu bat 15 kasimdi
canim benimde klomen bitti carsamba doktor randevum var. Cuma gunu 14 mm yumurta vardi sag tarafta bakalim hayirlisi.Sen napiosun nasılsın sende ne var ne yok
Hadi hayırlısı cnm ya Rabbım emeklerini boşa cikarmasincanim benimde klomen bitti carsamba doktor randevum var. Cuma gunu 14 mm yumurta vardi sag tarafta bakalim hayirlisi.
Yarın sabah bakicam normal adetim gelmemiş olursa kan vercemcanim ne zaman yapican test insallah yerlesme kanamasidir
amim canim cumlemizin yarin insallah guzel haberlerini aliriz yumurtlama gunlerini degerlendirdinmi canimHadi hayırlısı cnm ya Rabbım emeklerini boşa cikarmasin
Yok canım bu ay pek umudum yoktu zaten değerlendirmemistk fazla sattan sonra 5 ilişki oldu o da hep yanlış zmnlardaamim canim cumlemizin yarin insallah guzel haberlerini aliriz yumurtlama gunlerini degerlendirdinmi canim
anladim canim saglik olsun ondan sogukkanlisin. Kisin zor oluyor birde ust uste 4 gun olmasi bende dusunuyorum simdiden gectigimiz aylardada hic 4 gun ust uste degerlendiremedim9Yok canım bu ay pek umudum yoktu zaten değerlendirmemistk fazla sattan sonra 5 ilişki oldu o da hep yanlış zmnlarda
Aynen ondn test yapmadim daha bekliyorum hayırlısı bakalımanladim canim saglik olsun ondan sogukkanlisin. Kisin zor oluyor birde ust uste 4 gun olmasi bende dusunuyorum simdiden gectigimiz aylardada hic 4 gun ust uste degerlendiremedim9
inşakkah cnm Allah isyen kardeşlerime ve bana tez zamanda nasip etsin inşallah.en guzelini yapiyosun canim hayirlisi insallah bu ay olmustur
naptın cnaım bugunde test yaptınmıinşakkah cnm Allah isyen kardeşlerime ve bana tez zamanda nasip etsin inşallah.
ayy yapmadım yarın kan testi yaptırıcağım ama son 4 gündür artık ne ağrım ne başka bir belirtim var hiç belirti yok sanırım tutmadı ay yarın öğreneceğim bakalım.naptın cnaım bugunde test yaptınmı
Afet oldum cnm bugün bu ay da nasipte yokmusFit mutlu anne kuzum naptın?
Aaaaa niye gecikmeli geldi ki acaba ya ?? Olsun kuzum üzülme Rabbim ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin inşallahAfet oldum cnm bugün bu ay da nasipte yokmus
Bilmiyorum cnm ya kimyasaldan sonra düzenim bozuldu iyice ya geçen ay 4 gun erken gelmişti bu ay 4 gun gecikti geldi neguzel duzenliydi adetim tekrar düzelir insAllahAaaaa niye gecikmeli geldi ki acaba ya ?? Olsun kuzum üzülme Rabbim ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin inşallah
Aslında kimyasaldan sonra adet düzene girer derler ama seninki normal geliyordu zaten belkide o yüzden bozuldu kuzumBilmiyorum cnm ya kimyasaldan sonra düzenim bozuldu iyice ya geçen ay 4 gun erken gelmişti bu ay 4 gun gecikti geldi neguzel duzenliydi adetim tekrar düzelir insAllah
Aynen cnm ya duzenliydi bnm adetim normalfrAslında kimyasaldan sonra adet düzene girer derler ama seninki normal geliyordu zaten belkide o yüzden bozuldu kuzum
Ama 4 gün önce veya sonrası gelmesini doktorlar pek önemsemiyo 1 haftayı geçerse düzensizlik var sayıyolar kuzum dönersin eski haline inşallah bide sen kilo veriyodun dimi ? Oda etkiliyo olabilirAynen cnm ya duzenliydi bnm adetim normalfr
Aaa öyle mi bnm düzensizlik yok mu o zmn svndm kilo vermem durdu cnm şu aralar aynı kilomdayimAma 4 gün önce veya sonrası gelmesini doktorlar pek önemsemiyo 1 haftayı geçerse düzensizlik var sayıyolar kuzum dönersin eski haline inşallah bide sen kilo veriyodun dimi ? Oda etkiliyo olabilir
Yok kuzum eğer adet döngün 28 günden az ve 35 günden fazla değilse adetlerin düzenli ki mevsim geçişlerinde böyle bi kaç gün sekmeler oluyo yani 30 günde bi görüyosan 34 e çıkabilir veya 28e düşebilir ama 1 haftayı aşmadığı sürece adet günün düzensizlikten sayılmıyo kuzum doktorda aynı şeyleri söylüyor için rahat olsun :) hadi ta akupunktura gidiyodun dimi sen ?Aaa öyle mi bnm düzensizlik yok mu o zmn svndm kilo vermem durdu cnm şu aralar aynı kilomdayim