- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 30
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #3.621
bende 10 gün oluyor gideli valla kafama ara sıra esiyor acile gtmek ama vazgeçiyomBende 17 Aralık’ta gitcem ve en son geçen hafta doktora gittim nasıl sabretcem bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 10 gün oluyor gideli valla kafama ara sıra esiyor acile gtmek ama vazgeçiyomBende 17 Aralık’ta gitcem ve en son geçen hafta doktora gittim nasıl sabretcem bilmiyorum
Daha ben bugün eşime aynı şeyi söyledim de sonra vazgeçtim şimdi acile gittiğinde bişeyler bulman lazım Allah korusun bide gerçek olur falan korktum vazgeçtimbende 10 gün oluyor gideli valla kafama ara sıra esiyor acile gtmek ama vazgeçiyom
habahah yok canım benim ağrım var gitmek için :) hemde baya kasık ağrım çokDaha ben bugün eşime aynı şeyi söyledim de sonra vazgeçtim şimdi acile gittiğinde bişeyler bulman lazım Allah korusun bide gerçek olur falan korktum vazgeçtim
yeni yeni mide bulantım geçti benimde yemek yiyebiliyorum çok fenaydım 2 haftadırNasılsınız kızlar? Ben sık sık acıkıyorum ve her acıktığımda midem ağzıma geliyor kusacam gibi oluyorum,biseyler yiyince geçiyor
Ne fena biseymis ya. Aklima bütün yemekler gelince,yada görünce midem kalkıyor,zorla yiyorum yoksa çok kötü oluyorumyeni yeni mide bulantım geçti benimde yemek yiyebiliyorum çok fenaydım 2 haftadır
bende öyleydim. ki oğlumda bi kez midem bulanmamıştı çok hazırlıksız oldu bu defa :)Ne fena biseymis ya. Aklima bütün yemekler gelince,yada görünce midem kalkıyor,zorla yiyorum yoksa çok kötü oluyorum
Ama annesi büyüyo korkma :) yinede için rahat etsin diye git istersen ama korkma belki üşüttüysen veya gazın varsa oda ağrı yaparhabahah yok canım benim ağrım var gitmek için :) hemde baya kasık ağrım çok
valla kuzum gdicem bi kayıp olunca insan korkuyoAma annesi büyüyo korkma :) yinede için rahat etsin diye git istersen ama korkma belki üşüttüysen veya gazın varsa oda ağrı yapar
Valla bugünümüze şükür diyelim ama 6. Haftadan beri bende öyleyim açken bulanıyo hiçbişey yiyemiyorum sadece peynir ekmek o kadar yemek asla yiyemiyorum bulantı gerçekten fena bişey ama olsun onlar iyi olsunlarda ben bunada razıyım:)Nasılsınız kızlar? Ben sık sık acıkıyorum ve her acıktığımda midem ağzıma geliyor kusacam gibi oluyorum,biseyler yiyince geçiyor
Haklısın kuzum haber ver banada ama içini ferah tut kanama bişey yoksa sıkıntı yok demişti benim doktorum ilk 3 ay kasık ağrıları bel ağrıları hatta bacağına vuracak kadar ağrı yapabilir korkma demiştivalla kuzum gdicem bi kayıp olunca insan korkuyo
banada öyle dedi de gelde aanlat içime işte.Haklısın kuzum haber ver banada ama içini ferah tut kanama bişey yoksa sıkıntı yok demişti benim doktorum ilk 3 ay kasık ağrıları bel ağrıları hatta bacağına vuracak kadar ağrı yapabilir korkma demişti
Tamam tamam :) için rahat etsin git gör yavrunu bakalım :) yaptırdım bende bütün testleri kuzum temiz çıktı çok şükür benimdebanada öyle dedi de gelde aanlat içime işte.
bu arada hepatit testleri yaptırdın mı canım? benö pozitif çıktı yani vücudum bağışıklık kazanmış tahminimce doğumda yapmışlar bana özelde doğum yapmıştım oğluma vurmuşlardı ççünkü
anti hbs ne çıktı değerin canım. benim oğlumda negatifdi şimdi pozitif doktora gösterdim bağışıklığın var dedi yinede göstercem bbaska doktoraTamam tamam :) için rahat etsin git gör yavrunu bakalım :) yaptırdım bende bütün testleri kuzum temiz çıktı çok şükür benimde
Aynen vallahi iyi olsunlarda varsin midemiz bulansın bisey yiyemeyelim :)Valla bugünümüze şükür diyelim ama 6. Haftadan beri bende öyleyim açken bulanıyo hiçbişey yiyemiyorum sadece peynir ekmek o kadar yemek asla yiyemiyorum bulantı gerçekten fena bişey ama olsun onlar iyi olsunlarda ben bunada razıyım:)
Hiç bilmiyorum canım yarın bakayım yazayım sana ama güvendiğin bi doktorsa şüphe etme bence hem Doğumda iğne vurmuşlar ya bekli ondan şimdi pozitiftiranti hbs ne çıktı değerin canım. benim oğlumda negatifdi şimdi pozitif doktora gösterdim bağışıklığın var dedi yinede göstercem bbaska doktora
He yaaa :) iyisin dimi kuzum yok bi sıkıntıAynen vallahi iyi olsunlarda varsin midemiz bulansın bisey yiyemeyelim :)
kendi doğumumu yaptıran doktora msj attm cvp gelmedi olmadı gittim mi anlarım ama biraz araştırdım rahatladım. iğne yoluyla alıyomussun vücut bağışıklık kazanıyomuş iyi bişeymiş aslında korkulacak bişey yokmuş tedavi gerekmiyomuşHiç bilmiyorum canım yarın bakayım yazayım sana ama güvendiğin bi doktorsa şüphe etme bence hem Doğumda iğne vurmuşlar ya bekli ondan şimdi pozitiftir
He iyi bari kuzumkendi doğumumu yaptıran doktora msj attm cvp gelmedi olmadı gittim mi anlarım ama biraz araştırdım rahatladım. iğne yoluyla alıyomussun vücut bağışıklık kazanıyomuş iyi bişeymiş aslında korkulacak bişey yokmuş tedavi gerekmiyomuş
Bir sıkıntı yok çok şükür canımHe yaaa :) iyisin dimi kuzum yok bi sıkıntı