- 21 Ekim 2017
- 2.092
- 887
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #3.561
Peki akıntın falan varmı yada böyle kasıkta değişik bi ağrı ama batma gibide böyle tuhaf bişey?Yok canım g henuz gelen bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki akıntın falan varmı yada böyle kasıkta değişik bi ağrı ama batma gibide böyle tuhaf bişey?Yok canım g henuz gelen bekliyorum
Ayyy kız unuttum ya ben onu ya çok unutkan oldum du atıyom kuzumGenc_evli atmadın foto
Yok kuzum noye kizayim biliyorum iyi noyetinden sikintim yok şükür de beklemek istiyorum biraz en azindan 4 5 gunluk gecikmede yapicamTest yapmak ister misin ? Kızma bana beraber bekliyoduk ya burda seninde hamile kalmanı çok istiyorum ondan merak ediyorum :)
Vala var kuzum da iste umutlanmak istemiyorumPeki akıntın falan varmı yada böyle kasıkta değişik bi ağrı ama batma gibide böyle tuhaf bişey?
Ayyy o ağrılar bende de vardı işte onlardan şüphelenip test yapmıştım kuzum peki senin dün kesin adet görmen lazımdı dimi?Vala var kuzum da iste umutlanmak istemiyorum
Peki kuzum sen bilirsin zaten araya haftasonu girdi eczaneler kapalı mecbur ptsiye kadar beklicen ayy inşallah kırmızılar gelmez yaYok kuzum noye kizayim biliyorum iyi noyetinden sikintim yok şükür de beklemek istiyorum biraz en azindan 4 5 gunluk gecikmede yapicam
Aynen 29 gun adet dongum genelde ama bilmiom belki gecikmeli gelir die umitlenmiyorumAyyy o ağrılar bende de vardı işte onlardan şüphelenip test yapmıştım kuzum peki senin dün kesin adet görmen lazımdı dimi?
Ayy hayırlısı cnm ya ins hafta sonu gelmezse pazartesi bi test alırımPeki kuzum sen bilirsin zaten araya haftasonu girdi eczaneler kapalı mecbur ptsiye kadar beklicen ayy inşallah kırmızılar gelmez ya
Bencede bencede yaparsın :)Ayy hayırlısı cnm ya ins hafta sonu gelmezse pazartesi bi test alırım
Dua et cnm hayırlısıyla olaun artk kızımın bi kardesi cok istiyor senin duan daha makbulBencede bencede yaparsın :)
Etmem mi kuzum her daim aklımdasın merak etme Allah’ım hayırlısıyla sağlıklı bi evlat daha nasip etsin inşallahhDua et cnm hayırlısıyla olaun artk kızımın bi kardesi cok istiyor senin duan daha makbul
Amin İnşAllah cnmEtmem mi kuzum her daim aklımdasın merak etme Allah’ım hayırlısıyla sağlıklı bi evlat daha nasip etsin inşallahh
Canim insallah tutmustur cuma ignenin etkisi gecmistir yarin yeniden test yap. Ben gecenlerde gordum burda birinin tamamen neatif olmis ertesi gun silik cikmisti10. Gün yaptım yani cuma günü negatif çıktı kontrolum salı günü sanırım tutmadı
buradayiz canim nasilsin varmi bir gelismeKızlar neredesiniz napjosunz
Ayy inşallah pozitif e döner inşallah ama dönmezse de uzulmemek için umitlenmiyorum. Sadece allaha sığınıp vaktini bekliyorum bizim de var vaktimiz anne olacağız allahin izni ileeeeCanim insallah tutmustur cuma ignenin etkisi gecmistir yarin yeniden test yap. Ben gecenlerde gordum burda birinin tamamen neatif olmis ertesi gun silik cikmisti
buradayiz canim nasilsin varmi bir gelisme
Vala bilmiyorum cnm beklemedim ya yerleşme ya da adet başlangıcı bugün lekelenme oldu bat 15 kasimdiCanim insallah tutmustur cuma ignenin etkisi gecmistir yarin yeniden test yap. Ben gecenlerde gordum burda birinin tamamen neatif olmis ertesi gun silik cikmisti
Sen napiosun nasılsın sende ne var ne yokCanim insallah tutmustur cuma ignenin etkisi gecmistir yarin yeniden test yap. Ben gecenlerde gordum burda birinin tamamen neatif olmis ertesi gun silik cikmisti
en guzelini yapiyosun canim hayirlisi insallah bu ay olmusturAyy inşallah pozitif e döner inşallah ama dönmezse de uzulmemek için umitlenmiyorum. Sadece allaha sığınıp vaktini bekliyorum bizim de var vaktimiz anne olacağız allahin izni ileeee