Gebeliğe Hazırlık EKİM AYINI BERABER BEKLEYELİM ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar benimde adete 3 gün kala maalesef adet oldum ,yeni bat 30 ekim inşallah bu ay olur diye sizinle surda bekleyeyim

Merhaba kızlar benimde adete 3 gün kala maalesef adet oldum ,yeni bat 30 ekim inşallah bu ay olur diye sizinle surda bekleyeyim

Benim de yeni bat 30 ekim beraber pozitifi görürüz inşallah

Arkadaşlar Ekim bana da uğurlu geldi darısı sizin gibi tüm isteyen bekleyenlere

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah bebiş bana da ekim sonu uğurlu gelsin diye dua ediyorum

Doktordan ciktim ilac kullanimindan dolayi bebek 1 ay icinde dusebilirmis %50 tutunma olasiligi varmis

Sen ilaç mı kullanmıştın
Evet hamileligimi bilmiyodum gecen hafta grip gecirdim saglik ocagindaki gebe daha cok kucuk bisey olmamistir dedi ilaclar gebelikte verilebilicek ilaclar dedi ama ignenin icerigini ogren kadin doguma git dedi ogrendim icerigi kadin doguma gittim %50 dusebilir 1 ay icinde kurtaj yapilcak ilaclar degil ama dusme olasiligi var bebek kucuk ultrasonla goremem dedi

Yani benim anlamaya çalıştığım ilaçlar mı düşüğe sebep olacak bunu nasıl öngörebiliyor ki tabi ilaç kullanılmaz hamileyken sadece ağrı kesici olarak parol veriyor doktorlar bunu biliyorum ben her ihtimale karşı kesinlikle hamilelik düşünürken hiçbir şekilde ilaç kullanmam keşke almasaydın

Nefes alamiyodum faranjit olmustum biliyosun artik antibiyotigi yazmalari yasak hemen gecicek bi rahatsizliksa denetimde antibiyotik tuketimi test yaptim erken gebelik testi negatif cikinca hamile olma ihtimalini dusunmedim daha 2.5 aylik evliyim cunku tamam korunmuyoruz evlendigimizden beri ama 6 ay dan once olmasi biraz zor demislerdi doktor o gun hamilelik suphen var mi diye sorsaydi belki evet dicektim ki buyuk ihtimalle derdim korktugum basima geldi sadece bunu diyebilirim

İnan bana çoook üzüldüm ben de ne diyeceğimi bilemiyorum sen doktorun sormalarını bekleme eğer gebelik düşünüyorsan daha doğrusu korunmuyorsanız ilaç hiçbir şekilde kullanma sadece parol ağrı kesici içebilirsin ki ben onu bile içmemeye çalışıyorum ama nasip canım demekki şimdi nasip değil yine olur çok yıpratma kendini biliyorum çok zor bir durum ama belki de böyle konuşuyoruz bir şey olmayacak inşallah da olmaz yüzde 50 demiş olmaz inşallah

İnsallah saglikli sihhatli tutunur bebegim zaten duserse de yapacak biseyim yok kendimi suclamaktan baska

Şuan bunu düşünüp canınızı sıkmayın, ne ilaçlar içip sağlıkla bebeğini doğuranlar var, henüz yeni oluşmuş bir gebeliğe etki etmemiş de olabilir. Nasibi varsa herşeye rağmen büyüyüp doğacaktır Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…