- 17 Nisan 2019
- 2.133
- 2.157
- 63
Çok iyi inşallah sonuçlarda iyi olur. Herhangi bi tedavi yöntemi denemişmiydinizÇıkıyor ama çok düşük seviyede. Ben 3 ekime Dr randevusu aldım, yani 3 gün kala kan vermiş olacağım.
Insallah canım, Hayır herhangi bir tedavi olmadım ama 6 ekimde adet olursam infertilite'ye yonlendirildim. Bakalım ne diyecek.Çok iyi inşallah sonuçlarda iyi olur. Herhangi bi tedavi yöntemi denemişmiydiniz
Ne kadar süredir deniyodunuzInsallah canım, Hayır herhangi bir tedavi olmadım ama 6 ekimde adet olursam infertilite'ye yonlendirildim. Bakalım ne diyecek.
Bir yılNe kadar süredir deniyodunuz
Dur bakalım ya belli olmaz.Hayır yapmadım test ama tüm belirtilerim önceki aylarla aynı canımın çikolata istemesine kadar.. o nedenle sıfır beklentideym
Bir yıl
Kaldı son 4 şiddetli regl sancıları çekiyorumDur bakalım ya belli olmaz.
Burada senin gibi regl sancısı çekip hamile olduğunu öğrenenleri okumuştum. Hemen ümit kaybetmek yokKaldı son 4 şiddetli regl sancıları çekiyorum
Gerçekten mi ya bu soruyu google da aratmaktan bitap düştüm her ay aynı belirtiler olunca artık diyorum imkansız herhalde anne olamyorumBurada senin gibi regl sancısı çekip hamile olduğunu öğrenenleri okumuştum. Hemen ümit kaybetmek yok
Hayırlısı olsun canım üzülme inşallah sağlıkla hayırlı zamanda gelsinBende 3 gün gecikmenin ardından kırmızıları gördüm maalesefekim sonuna kaldı hayaller artık
Amin inşallahHayırlısı olsun canım üzülme inşallah sağlıkla hayırlı zamanda gelsin
al bende de ayını hiç bir belirti yok bi yandan test yapmak istiyorum bi yandan da hayal kırıklığına uğramak istemiyorumHoşgeldin cnm benimde 4 ekim çok umutsuzum sen de durumlar nasıl
Bende ki belirtilerde adet belirtisi her aydan farkı yok yani elimde test var yapasım yok umut olmayncaal bende de ayını hiç bir belirti yok bi yandan test yapmak istiyorum bi yandan da hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Bildiğim kadarıyla kendim içinde daha önce araştırmıştım ağrısız lekelenmeler yerleşme adet sancısı ile lekelenme adet başlangıcı yazıyordu hep google da. İnşallah sizinki yerleşmedirBu sabah pembe leke geldi benden adetime 5 gün var birde adet sancısı yaşadım inşallah gebeliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?