- 30 Nisan 2019
- 70
- 56
- 38
Senin belirtilerin var mı benim hiç gögüs ağrısı falan yokBildiğim kadarıyla kendim içinde daha önce araştırmıştım ağrısız lekelenmeler yerleşme adet sancısı ile lekelenme adet başlangıcı yazıyordu hep google da. İnşallah sizinki yerleşmedir
Göğsüm benim dokunulmayacak derecede ce şiddetli adet sancılarım var ama her ay standart adet belirtilerim bunlarSenin belirtilerin var mı benim hiç gögüs ağrısı falan yok
Birşey göremedim ben bence gününü bekle erken diye cıkmamıstır belki de inşallah hamileyizdirGöğsüm benim dokunulmayacak derecede ce şiddetli adet sancılarım var ama her ay standart adet belirtilerim bunlarYinede az önce test yaptım erken gebelik testi değil ama elimde fazladan olunca tarihleri geçmeden kullanaym dedim bişey çıkmadı bence göremedim yani benEki Görüntüle 2541009
İnşallah canım beklemedeyim bkalımBirşey göremedim ben bence gününü bekle erken diye cıkmamıstır belki de inşallah hamileyizdir
Hafif bir pembelik yok mu sanki? Gerçi benim de böyle çıkınca erken test alıp yaptım onda çıkmadı. Elinde test varsa bugün de yapsana.Göğsüm benim dokunulmayacak derecede ce şiddetli adet sancılarım var ama her ay standart adet belirtilerim bunlarYinede az önce test yaptım erken gebelik testi değil ama elimde fazladan olunca tarihleri geçmeden kullanaym dedim bişey çıkmadı bence göremedim yani benEki Görüntüle 2541009
Çok aşırı adet sancısı çekiyorum o yüzden yapmadım adet günümde olmazsam yapcam inşallahHafif bir pembelik yok mu sanki? Gerçi benim de böyle çıkınca erken test alıp yaptım onda çıkmadı. Elinde test varsa bugün de yapsana.
Adet günü ne zaman? Benim iki gün sonra, had bakalım birlikte bekleyelimÇok aşırı adet sancısı çekiyorum o yüzden yapmadım adet günümde olmazsam yapcam inşallah
4 üAdet günü ne zaman? Benim iki gün sonra, had bakalım birlikte bekleyelim
ümidi kesmedim ben hala4 üaz öncede dediğim gibi oldum olcam
Eğer adet olmazsam cuma günü cumartesi yaparım ama şuan bile olabilirimümidi kesmedim ben halasenin de belli olmaz, bir test daha yaparsan haber ver mutlaka
Merhaba. Benimde 4.ay olacak hayırlısı inşallah.Bende ekimi umutla beklemekteyim denemede 4. Ay olucak beni bekleyen uzun bi yol var galiba rabbim hayırlısını nasip etsin
Amin benimde 4.ay inşallah hayırlısıBenimde 4. Ayım.. İnşallah bu ay gönlümüze göre olur
Bu erken gebelik testi mi? Arkadaşımın 3 kala negatifti ama hamileymiş.. gerçi bende hep negatifse negatifti şaşırtmadı yaniAdetime 4 gün var negatif şaşırmadım
Evet erken gebelik testi predictor benide şimdiye kadar şaşırtmadı hep negatifi gördüğüm icin doğru sonuclar verdiBu erken gebelik testi mi? Arkadaşımın 3 kala negatifti ama hamileymiş.. gerçi bende hep negatifse negatifti şaşırtmadı yani
O markayı kullanmadm hiç ama baya övüyolardı doğru olabilir sonuçEvet erken gebelik testi predictor benide şimdiye kadar şaşırtmadı hep negatifi gördüğüm icin doğru sonuclar verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?