Gebeliğe Hazırlık EKİM AYINI BERABER BEKLEYELİM ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bildiğim kadarıyla kendim içinde daha önce araştırmıştım ağrısız lekelenmeler yerleşme adet sancısı ile lekelenme adet başlangıcı yazıyordu hep google da. İnşallah sizinki yerleşmedir
Senin belirtilerin var mı benim hiç gögüs ağrısı falan yok

Senin belirtilerin var mı benim hiç gögüs ağrısı falan yok
Göğsüm benim dokunulmayacak derecede ce şiddetli adet sancılarım var ama her ay standart adet belirtilerim bunlar Yinede az önce test yaptım erken gebelik testi değil ama elimde fazladan olunca tarihleri geçmeden kullanaym dedim bişey çıkmadı bence göremedim yani ben

Birşey göremedim ben bence gününü bekle erken diye cıkmamıstır belki de inşallah hamileyizdir

Hafif bir pembelik yok mu sanki? Gerçi benim de böyle çıkınca erken test alıp yaptım onda çıkmadı. Elinde test varsa bugün de yapsana.

Hafif bir pembelik yok mu sanki? Gerçi benim de böyle çıkınca erken test alıp yaptım onda çıkmadı. Elinde test varsa bugün de yapsana.
Çok aşırı adet sancısı çekiyorum o yüzden yapmadım adet günümde olmazsam yapcam inşallah

9 ekim adet tarihim yumurtlama üzerinden henüz 6 gün geçti günler geçmek bilmiyor

Benmde regli daha bugun bitti yumurtlama gunlerini takip edip yeniden deniycez bakalm insallah bu ay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…