• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık EKİM AYINI BERABER BEKLEYELİM ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah saglikli sihhatli tutunur bebegim zaten duserse de yapacak biseyim yok kendimi suclamaktan baska 😔
Off canım ya suçlama kendini nolur bir şey olacaksa da olacağı var ki olur ama inşallah iyi düşünelim tutunsun inşallah dua edelim Allahtan umut kesilmez🤲

Şuan bunu düşünüp canınızı sıkmayın, ne ilaçlar içip sağlıkla bebeğini doğuranlar var, henüz yeni oluşmuş bir gebeliğe etki etmemiş de olabilir. Nasibi varsa herşeye rağmen büyüyüp doğacaktır Allahın izniyle
Çok doğru valla eskiler hamileliklerini bilmiyorlarmış ki ilaç da içiyorlarmış inşallah birşey olmayacak 🤲🤲

Çok doğru valla eskiler hamileliklerini bilmiyorlarmış ki ilaç da içiyorlarmış inşallah birşey olmayacak 🤲🤲

Bende bişey olmayacağına inanıyorum ilaç içme döneminde döllenmiş çünkü anlaşılan, zaten 2.5 aylık evli olup hamile kalmak büyük nasip bana göre 🙃

Nefes alamiyodum faranjit olmustum biliyosun artik antibiyotigi yazmalari yasak hemen gecicek bi rahatsizliksa denetimde antibiyotik tuketimi test yaptim erken gebelik testi negatif cikinca hamile olma ihtimalini dusunmedim daha 2.5 aylik evliyim cunku tamam korunmuyoruz evlendigimizden beri ama 6 ay dan once olmasi biraz zor demislerdi doktor o gun hamilelik suphen var mi diye sorsaydi belki evet dicektim ki buyuk ihtimalle derdim korktugum basima geldi sadece bunu diyebilirim
Hiç canını sıkma bir can dünyaya gelecek ve alacak nefesi varsa sen ne yaparsan yap engel olamazsın, alacak nefesi yoksa sen ne yaparsan yap devam ettiremezsin. Böyle konular biraz kader işi onun için sen akışına bırak hayırlısı neyse o olsun.

Hiç canını sıkma bir can dünyaya gelecek ve alacak nefesi varsa sen ne yaparsan yap engel olamazsın, alacak nefesi yoksa sen ne yaparsan yap devam ettiremezsin. Böyle konular biraz kader işi onun için sen akışına bırak hayırlısı neyse o olsun.
İnsallah canim insallah 🤲🏻

Kızlar kafam karışık. Sizce bir sorun olmadığı halde soğan suyu içmek fayda mı zarar mı verir?

Evet hamileligimi bilmiyodum gecen hafta grip gecirdim saglik ocagindaki gebe daha cok kucuk bisey olmamistir dedi ilaclar gebelikte verilebilicek ilaclar dedi ama ignenin icerigini ogren kadin doguma git dedi ogrendim icerigi kadin doguma gittim %50 dusebilir 1 ay icinde kurtaj yapilcak ilaclar degil ama dusme olasiligi var bebek kucuk ultrasonla goremem dedi
Bence buna o kadarda inanıp kendinizi üzmeyin çünkü ben bir daha bi doktorun dediğine inanmam çünkü bir doktor tüplerin kapalı dedi tüp bebek yapmaktan başka çaren yok dedi. Kapalıymış nasılsa olmıycak diye 1 sene geçirdim önemsemedim ama bir sene sonra yaptırdığım laparoskopide tüpümün açık olduğu ortaya çıktı. yani 1 senem boşa gitti bence başka doktorlarada gidin bekleyin derim..

Back