- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Off canım ya suçlama kendini nolur bir şey olacaksa da olacağı var ki olur ama inşallah iyi düşünelim tutunsun inşallah dua edelim Allahtan umut kesilmezİnsallah saglikli sihhatli tutunur bebegim zaten duserse de yapacak biseyim yok kendimi suclamaktan baska
Çok doğru valla eskiler hamileliklerini bilmiyorlarmış ki ilaç da içiyorlarmış inşallah birşey olmayacakŞuan bunu düşünüp canınızı sıkmayın, ne ilaçlar içip sağlıkla bebeğini doğuranlar var, henüz yeni oluşmuş bir gebeliğe etki etmemiş de olabilir. Nasibi varsa herşeye rağmen büyüyüp doğacaktır Allahın izniyle
Çok doğru valla eskiler hamileliklerini bilmiyorlarmış ki ilaç da içiyorlarmış inşallah birşey olmayacak
Evet kesinlikle inşallah her şey yolunda gidecekBende bişey olmayacağına inanıyorum ilaç içme döneminde döllenmiş çünkü anlaşılan, zaten 2.5 aylık evli olup hamile kalmak büyük nasip bana göre
Hiç canını sıkma bir can dünyaya gelecek ve alacak nefesi varsa sen ne yaparsan yap engel olamazsın, alacak nefesi yoksa sen ne yaparsan yap devam ettiremezsin. Böyle konular biraz kader işi onun için sen akışına bırak hayırlısı neyse o olsun.Nefes alamiyodum faranjit olmustum biliyosun artik antibiyotigi yazmalari yasak hemen gecicek bi rahatsizliksa denetimde antibiyotik tuketimi test yaptim erken gebelik testi negatif cikinca hamile olma ihtimalini dusunmedim daha 2.5 aylik evliyim cunku tamam korunmuyoruz evlendigimizden beri ama 6 ay dan once olmasi biraz zor demislerdi doktor o gun hamilelik suphen var mi diye sorsaydi belki evet dicektim ki buyuk ihtimalle derdim korktugum basima geldi sadece bunu diyebilirim
İnsallah canim insallahHiç canını sıkma bir can dünyaya gelecek ve alacak nefesi varsa sen ne yaparsan yap engel olamazsın, alacak nefesi yoksa sen ne yaparsan yap devam ettiremezsin. Böyle konular biraz kader işi onun için sen akışına bırak hayırlısı neyse o olsun.
Benimde BAT 1 Ekim ☺ hayırlısı inşallahBenim de 1 ekim yakınmışızinşallah aynı anda alırız güzel haberi
Benimde BAT 1 Ekim ☺ hayırlısı inşallah
Kızlar kafam karışık. Sizce bir sorun olmadığı halde soğan suyu içmek fayda mı zarar mı verir?
Bence buna o kadarda inanıp kendinizi üzmeyin çünkü ben bir daha bi doktorun dediğine inanmam çünkü bir doktor tüplerin kapalı dedi tüp bebek yapmaktan başka çaren yok dedi. Kapalıymış nasılsa olmıycak diye 1 sene geçirdim önemsemedim ama bir sene sonra yaptırdığım laparoskopide tüpümün açık olduğu ortaya çıktı. yani 1 senem boşa gitti bence başka doktorlarada gidin bekleyin derim..Evet hamileligimi bilmiyodum gecen hafta grip gecirdim saglik ocagindaki gebe daha cok kucuk bisey olmamistir dedi ilaclar gebelikte verilebilicek ilaclar dedi ama ignenin icerigini ogren kadin doguma git dedi ogrendim icerigi kadin doguma gittim %50 dusebilir 1 ay icinde kurtaj yapilcak ilaclar degil ama dusme olasiligi var bebek kucuk ultrasonla goremem dedi
Ben adet oldum maalesef yeni bat 30 ekim
[/
Benimde BAT 1 Ekim ☺ hayırlısı inşallah
Ben adet oldum maalesef yeni bat 30 ekim
Bende 1 Ekim'de adet oldum. Bu ay denemeye devam
Doktora gittim birşey yok dedi. Ama haklısınız denemekte fayda var.Zarar vereceğini sanmıyorum, iltihap kist vs varsa da temizler rahmi
Doktora gittim birşey yok dedi. Ama haklısınız denemekte fayda var.
Benimde aynısııı9 ekim adet tarihim yumurtlama üzerinden henüz 6 gün geçtigünler geçmek bilmiyor
vakit geçmiyor bi 4 5 gün sonra varsa çıkar zaten ama çok uzun süre gibi geliyor 4 5 günBenimde aynısııı9u adet günüm
Malesef banada öyle geliyooovakit geçmiyor bi 4 5 gün sonra varsa çıkar zaten ama çok uzun süre gibi geliyor 4 5 gün
Hayırlısı olsun canım Ekim sonu inşallah sana Uğur getirirBen adet oldum maalesef yeni bat 30 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?