Gebeliğe Hazırlık EKİM AYINI BERABER BEKLEYELİM ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah saglikli sihhatli tutunur bebegim zaten duserse de yapacak biseyim yok kendimi suclamaktan baska
Off canım ya suçlama kendini nolur bir şey olacaksa da olacağı var ki olur ama inşallah iyi düşünelim tutunsun inşallah dua edelim Allahtan umut kesilmez

Çok doğru valla eskiler hamileliklerini bilmiyorlarmış ki ilaç da içiyorlarmış inşallah birşey olmayacak

Çok doğru valla eskiler hamileliklerini bilmiyorlarmış ki ilaç da içiyorlarmış inşallah birşey olmayacak

Bende bişey olmayacağına inanıyorum ilaç içme döneminde döllenmiş çünkü anlaşılan, zaten 2.5 aylık evli olup hamile kalmak büyük nasip bana göre

Bende bişey olmayacağına inanıyorum ilaç içme döneminde döllenmiş çünkü anlaşılan, zaten 2.5 aylık evli olup hamile kalmak büyük nasip bana göre
Evet kesinlikle inşallah her şey yolunda gidecek

Hiç canını sıkma bir can dünyaya gelecek ve alacak nefesi varsa sen ne yaparsan yap engel olamazsın, alacak nefesi yoksa sen ne yaparsan yap devam ettiremezsin. Böyle konular biraz kader işi onun için sen akışına bırak hayırlısı neyse o olsun.

İnsallah canim insallah

Kızlar kafam karışık. Sizce bir sorun olmadığı halde soğan suyu içmek fayda mı zarar mı verir?

Bence buna o kadarda inanıp kendinizi üzmeyin çünkü ben bir daha bi doktorun dediğine inanmam çünkü bir doktor tüplerin kapalı dedi tüp bebek yapmaktan başka çaren yok dedi. Kapalıymış nasılsa olmıycak diye 1 sene geçirdim önemsemedim ama bir sene sonra yaptırdığım laparoskopide tüpümün açık olduğu ortaya çıktı. yani 1 senem boşa gitti bence başka doktorlarada gidin bekleyin derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…