Her ayın grubuna düzenli olarak katılıyorsun dikkatimi çekti benim deher ayın grubuna katılıyorum zaten. eylülde yalan oldu.
ekim ayını bırı acmasa ben acacaktım
Amin canım inşallahEkim ayını nerede bekliyoruz diye bakınıyordum ☺ 2 yıl olacak ugraşalı çatlama iğnesi flnda denedim olmadı Allah'tan Ümit kesilmez diyor ve sabırla bekliyorum yarın doktora gidecem yumurtanin çatlayıp catlamsdigina bakacak tekrar Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin yuvasını sessiz bırakmasın inşallah
Bende aynı durumdayım ama alışmışım artık emin oldum bu ayı da pas geçeceğimdenah bi adet olsam yenı surece baslıcam da
Benimde 4. Ayım.. İnşallah bu ay gönlümüze göre olurBende ekimi umutla beklemekteyim denemede 4. Ay olucak beni bekleyen uzun bi yol var galiba rabbim hayırlısını nasip etsin
Merhaba bende şu köşede bekleyeyim inşallah hayırlı haberler alırız :)
İnşallah canımİnşallah hepimiz
Merhabalar arkadaşlarbenimde reglim yeni bitti bakalım ekim inşallah bizim için bebikolu gelir 3 regl öncesi düşük yaptım inşallah bu sefer bebeğim beni bırakmaz ❤
2 Ekimİnşallah canımbat ne zaman
20 ekimİnşallah canımbat ne zaman
Tabi tabi ben demirbaşımHer ayın grubuna düzenli olarak katılıyorsun dikkatimi çekti benim deinşallah ekim grubu son grubumuz olur
bat 22 eylül ama bütün ümitlerim kırıldı sanki bende ekime kalacağım gibiTabi tabi ben demirbaşıminşallah canım olmadı kasımı ben acarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?