- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Dun aksam erkenden yattim sabaha kadar dusunmek istemiyorum ama icim icimi yemiyo degil ya duserse diye bilmiyorum Allahım saglikli sihhatli kucagima almami nasip eder insallahMemeli Mestan canım ne yaptın nasılsın
İnşallah canım amin sen güzel düşün güzel olsunDun aksam erkenden yattim sabaha kadar dusunmek istemiyorum ama icim icimi yemiyo degil ya duserse diye bilmiyorum Allahım saglikli sihhatli kucagima almami nasip eder insallah
İnsallah canim insallah bugun yine kan vericem degerim yukselmis mi ona bakicam icim rahat etmicek diger turluİnşallah canım amin sen güzel düşün güzel olsun
Ver canım inşallah yükselmiştirİnsallah canim insallah bugun yine kan vericem degerim yukselmis mi ona bakicam icim rahat etmicek diger turlu
İnsallah balim insallahVer canım inşallah yükselmiştir
Dunden onceki gece baska hastanede 90.54 cikmisti artis nasil sizce?
İnsallah iyi olur hersey saglikli sihhatli bir bebek nasip eder Allahim hem bana hem isteyen herkeseBence gayet güzel artmış canım geçen geceyse 1.5 gün oluyor nerdeyse 2 katı artmış :)
İnsallah iyi olur hersey saglikli sihhatli bir bebek nasip eder Allahim hem bana hem isteyen herkese ♥
Derya yoksa gebişmisin ugurlu geldi demişsin. DeArkadaşlar Ekim bana da uğurlu geldi darısı sizin gibi tüm isteyen bekleyenlere
Evet canım çok şükür hamileyim darısı sanaDerya yoksa gebişmisin ugurlu geldi demişsin. De
Ayyy cok sevindim canımmm Allah insallah banada ve hiç olmayıp isteyenlerde nasip eder bat 20 EkimEvet canım çok şükür hamileyim darısı sananasılsın bat ne zaman senin
Maşallah canım Allah bağışlasın kızını inşallah olur senin de tüm isteyenlerin de canım dualarım sizinleAyyy cok sevindim canımmm Allah insallah banada ve hiç olmayıp isteyenlerde nasip eder bat 20 Ekimiyiyim kuzum napim her ay bu ay oldumu acabalarla geçiyor bide kızım 1. Sınıfa başladı evimizi elalar laleler doldurdu huniyle dolaşıyoruz cok şükür kaç ay sonunda oldu bebişin cnm
İnşallah amin kuzumMaşallah canım Allah bağışlasın kızını inşallah olur senin de tüm isteyenlerin de canım dualarım sizinleAllah razı olsun beş aydır istiyordum canım çok şükür inşallaj Rabbim tüm isteyen herkese sağlıkla tez vakitte nasip etsin senin de bu ay olur inşallah
Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebişiniz. Bişey sormak istiyorum adet olmadan hiç belirti yaşadınızmı acaba yaşadıysanız nelerdi öğrenebilirmiyimEvet canım çok şükür hamileyim darısı sananasılsın bat ne zaman senin
Teşekkürler Allah razı olsunMerhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebişiniz. Bişey sormak istiyorum adet olmadan hiç belirti yaşadınızmı acaba yaşadıysanız nelerdi öğrenebilirmiyim
Canım benim adetime 5 gün var dünden beri belim ağrıdan kopuyor kasıklarım adetim gelecek gibi ağrıyor çook aşırı yorgun hissediyorum kendimi yemek yapmaya bile üşeniyorum yoruluyorum sağ göğsümede arada bi sızlama giriyor senindediğin gibi sabah kahvaltı yapmak için oturuyorum bir kaç lokmadan sonra iştahım kaçıyor anlam veremedim adetime 5 gün kaldığı için ama sanmıyorum ihtimalde yok gibi karışığım yaniTeşekkürler Allah razı olsunbel ağrısı vardı bi de karnım ağrıyordu benim sabahları da kahvaltı yapmak istemiyordum iştahım da azaldı
Hamiş olabilirsin heveslendirmek gibi olmasın ama belirtiler onu gösteriyor canım bekle dört beş gün sonra bi test yapCanım benim adetime 5 gün var dünden beri belim ağrıdan kopuyor kasıklarım adetim gelecek gibi ağrıyor çook aşırı yorgun hissediyorum kendimi yemek yapmaya bile üşeniyorum yoruluyorum sağ göğsümede arada bi sızlama giriyor senindediğin gibi sabah kahvaltı yapmak için oturuyorum bir kaç lokmadan sonra iştahım kaçıyor anlam veremedim adetime 5 gün kaldığı için ama sanmıyorum ihtimalde yok gibi karışığım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?