Gebeliğe Hazırlık EKİM AYINI BERABER BEKLEYELİM ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yapmadım bir kaç gün daha gecikirse yapmayı düşünüyorum ama pco olduğum için pek ümidim de yok aslında sadece vajinal ultrasonla bakınca en azından rahim kalınlaşmışsa 3 gün kala anlaşılır mı diye düşündüm. İnşallah olmuştur yine de bir ihtimal var

Rahim zaten her adet dönemi yaklaştığında kalınlaşıyor. Yani rahim aslında her ay hamileliğe hazırlanıyor, embriyo yoksa o kalın duvarlar vücuttan atılıyor yani regl oluyoruz.

Rahim zaten her adet dönemi yaklaştığında kalınlaşıyor. Yani rahim aslında her ay hamileliğe hazırlanıyor, embriyo yoksa o kalın duvarlar vücuttan atılıyor yani regl oluyoruz.

Doğrudur bazen doktorlar böyle söylediği için aklıma geldi bu şekilde anlaşılır mı diye. Herhangi bir gebelik belirtisi de hissetmiyorum şuan, belki de yalnızca gecikmiştir

Doğrudur bazen doktorlar böyle söylediği için aklıma geldi bu şekilde anlaşılır mı diye. Herhangi bir gebelik belirtisi de hissetmiyorum şuan, belki de yalnızca gecikmiştir
Bende de bir kaç belirti var. Erken test yaptım. İlk başta çıkmadı ama belirtiler artınca bir kaç saat sonra testin içini açtığımda belli belirsiz çizgi gördüm. Bakalım bir iki gün bekleyip yeniden yapacağım. Umarım ikimiz için de sonuç güzel olur.

İnşallah pozitif olursa paylaşalım yine

Bende surada durqyim .Dun adet oldum tedaviye devamm.Insallah bu ay hepimiz iicn guzel olacak cok aminnnn..

Bende 6 ekim de adet olacağım. Beklemedeyim. Bu ay bir başka belirtiler

ben de geldim arkadaşlar hepimiz için hayırlısı oldun bat 4 ekim
Bende pkoyum ne zaman adet olurun bilmiyorum bugun test yaptım negatif cktı 21.gün progesteron testim sonuçu çok iyiydi ama bekliyorum bende erken yumurtalama oldugu için belki erken adet olurum biyerde öyle okumuştm

Ne güzel ya farklı neler var mesela
Mesela adete 15 gün kala göğüs uçlarımda ağrı başladı, gözlerde kaşıntı, burun tıkanıklığı sonra hepsi gitti göğüs uçlarımda ki ağrı kaldı. Adete 10 gün kala kasık ve bel ağrısı hafiften başladı, ama ağrı girip sonra geçiyor. Ve göbek deligimden aşağıya doğru çizgi belirdi. Göğüslerim şişti damar damar oldu, bugünde kadınıma ağrı giriyor sürekli

Bu belirtilerden önce çok şiddetli ağrım oldu ama kasıklarıma değil, tam rahimin olduğu yerde iki gün, sonra bu belirtiler çıktı. Göğüs ağrısı başladığından beri sürekli idrara sıkışıyorum

Ay yerinizde olsam erken gebelik testi yapardım hemen bir arkadaşımda hamile olduğunu göğsündeki damarlanmayla farketmişti

Ay yerinizde olsam erken gebelik testi yapardım hemen bir arkadaşımda hamile olduğunu göğsündeki damarlanmayla farketmişti
Korkuyorum çıkmayacak diye. Çünkü ayın 5'inde eşimin doğum günü var, o güne kadar öğrenmek ve ona o gün sürpriz yapmayı o kadar çok istiyorum ki. Hayal kırıklığına uğramaktan korkuyoruuuum

Benimde eşim askerde 11 inde dönüyor tek hayalim ona süpriz yapabilmekti ama işte Daha öncede hayal kırıklığı negatif test sonuçları olunca bide .. 4 gün varken normal gebelik testinde çıkar mı acaba

Benimde eşim askerde 11 inde dönüyor tek hayalim ona süpriz yapabilmekti ama işte Daha öncede hayal kırıklığı negatif test sonuçları olunca bide .. 4 gün varken normal gebelik testinde çıkar mı acaba
Çıkıyor ama çok düşük seviyede. Ben 3 ekime Dr randevusu aldım, yani 3 gün kala kan vermiş olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…