• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık EKİM AYINI BERABER BEKLEYELİM ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burada senin gibi regl sancısı çekip hamile olduğunu öğrenenleri okumuştum. Hemen ümit kaybetmek yok
Gerçekten mi ya bu soruyu google da aratmaktan bitap düştüm her ay aynı belirtiler olunca artık diyorum imkansız herhalde anne olamyorum

Bende 3 gün gecikmenin ardından kırmızıları gördüm maalesef 😔 ekim sonuna kaldı hayaller artık

Hayırlısı olsun canım üzülme inşallah sağlıkla hayırlı zamanda gelsin 🙏
Amin inşallah 🙏 bu aydan da beklentim yoktu aslında 13 aydır olmayınca alıştım ama şimdiye kadarki en uzun gecikmemdi, hayırlısı artık napalm

Ovulasyon testiyle 3.denemem olacak bakalım benim bu ay🤔 herkese bol şans😊
İsteyen herkese nasip etsin Allah🙏🏻🙏🏻

Benim kurtajla sonuclanan gebeligimde belirtiler sunlardi kizlar.
1.cisi regl olucam gibi agrilar cektim o yuzden tam emin olamiyordum.Bazen diyordum ki kesin hamileyim bazen bu agrilar ayni adet olurken ki gibi..
Batma oluyordu hani nasil derseniz sanki igne ucu batiriyorlar cekiyorlar gibi karnimda kasiklarimda..
Goguslerim fena sismisti ve aciyordu ustune yatamiyordum ozellikle sabahlari daha aciyordu(regldeki gibi)daha siddetli
Belim ve kasik agrilarim vardi.En ayirt edilen aslinda erken yatsamda hic uykumu alamayişim yataktan cikmak istememem bunu eşim farketti.
Vajinal kramp kasilmalar giriyordu ve hep midem kaziniyordu..

Evett...guzeldi ama heyecanim kisa surdu insallah hepimize saglikli,hayirli gebelikler nasip olur benim adetimde bitti gibi kurtajdan sonra yumurtlama duzenim bozulmazsa cunku bu ay yumurtlamadigimi dusunuyorum calismalara baslicam artik👼😇

Bu sabah pembe leke geldi benden adetime 5 gün var birde adet sancısı yaşadım inşallah gebeliktir

Bu sabah pembe leke geldi benden adetime 5 gün var birde adet sancısı yaşadım inşallah gebeliktir
Bildiğim kadarıyla kendim içinde daha önce araştırmıştım ağrısız lekelenmeler yerleşme adet sancısı ile lekelenme adet başlangıcı yazıyordu hep google da. İnşallah sizinki yerleşmedir🥰

Back