- 24 Ağustos 2019
- 134
- 196
- 18
Çok olmadı 3 ay oldu ama. Yine de insan korkuyor olmayacak diyeİnşallah alırsın güzel haberi ❤ ne zamandır istiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok olmadı 3 ay oldu ama. Yine de insan korkuyor olmayacak diyeİnşallah alırsın güzel haberi ❤ ne zamandır istiyorsun
Çok olmadı 3 ay oldu ama. Yine de insan korkuyor olmayacak diye
Merhaba, ben de geldim! Bir de soruyla geldim:) geçen ay kimyasal geçirdim, bu ay ovulasyonu takip ettim ama erken oldu yumurtlama. Bu durumda adetim de mi beklediğimden erken olacak?
Hoş bulduk Burada Bir yerde yumurtlama ne zaman olursa olsun sonrasında 14. Gün adet olur diye okumuştumda ben de senin gibi düşünüyorum aslında:)Hoşgeldin aramıza yumurtlama bazen adetten bağımsız olabiliyor, erken de olabilir normal zamanında da olabilir bence :)
Hoş bulduk Burada Bir yerde yumurtlama ne zaman olursa olsun sonrasında 14. Gün adet olur diye okumuştumda ben de senin gibi düşünüyorum aslında:)
Canim ben hep erken yumurtlarim ama adetim zamaninda olur.Genelde adetten bitiminden bir kac gun max 1hafta sonra yumurtluyorum ama adetim normal tarihinde.Merhaba, ben de geldim! Bir de soruyla geldim:) geçen ay kimyasal geçirdim, bu ay ovulasyonu takip ettim ama erken oldu yumurtlama. Bu durumda adetim de mi beklediğimden erken olacak?
Kizlar bende 10agustosda bebegin kalp atisi alinamadigindan kurtaj oldum.45gun sonra adet gordum yani gecen sali.Adet bitiminden sonra denemelere baslicam.Insallah bu sefer ayni sey basima gelmez cok korkuyorum.bu yuzden..Allah hepimize saglikli gebelikler versin.Bebegimi kaybetmeseydim 2020 mart anneleri grubundaydim.
Hepinizden guzel haberler bekliyorum
Birde birsey sormak istiyorum ben kurtajdan sonra antibiyotik kullandim ve yan etkiden galiba ishal oldum ee bide stres uzuntu vs..Bu ay yumurtlama yasamadan adet oldum sanirim cunku her yumurtlama yasadigimda goguslerimdeki hassasiyet agri va anlardim.Bunlar olmadi doktorda ultrasonda yumurtaliklarin oyle canavar gibi degil sanki polikistik yapisi var dedi.Ama kurtajdan dolayida olabilir dedi.Az once yukarda saydigim antibiyotik kullanimi ishal vs enfeksiyonlar ve stress yumurtlamaya engel olur mu?
Hayır o kadar erken ultrasonda görünmüyor. Genel kontrol için gittiğimde aynı şekilde yumurtaların görünüyor diyerek saymıştı doktor, hamile olsam görünür mü diye sorduğumda hayır onu şuan göremeyiz demişti. Ve sonra adetim gecikince o ay anladım ki aslında o görünen yumurtalardan biri döllenmiş:)Kızlar benim bat dündü ama halen adet görmedim. 24 eylülde doktora gittim ultrasonla baktı ama birşey demedi sadece çok sayıda yumurta gördü, hamilelik olsa ultrasonda gözükür müydü acaba yoksa umudumu keseyim mi bu aydan bilmiyorum