• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık EKİM AYINI BERABER BEKLEYELİM ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2. deneme olucak bu ay 5 yıllık evliyim yeni başladık düşünmeye inşallah çok bekletmez bizi :)3 4 gün sonra ovulasyon günü .. olursa ekimde belli olucak bakalım

Merhaba hanımlar ekim ayi şimdiden hepimiz için hayırlı olsun bol bebekli olsun :)
En son 21 ağustosta adet oldum 13 17 eylül arası adet olmam gerekiyordu fakat olmadım 19 eylül de sabah peçeteye 1 2 damla k.rengi akıntı geldi tamam adet başlıyor dedim ama bugün oldu hala birşey yok dün sabah test yaptım negatıf 3 4 gün daha beklicem eğer adet olmazsam testi tekrarlayıp Dr a gidicem inş hamileyimdir ama öyle olsa testte cikardi

Merhabalar bizde bu ay denemelere başlamayı düşünüyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Merhaba, ben de geldim! Bir de soruyla geldim:) geçen ay kimyasal geçirdim, bu ay ovulasyonu takip ettim ama erken oldu yumurtlama. Bu durumda adetim de mi beklediğimden erken olacak?

Merhaba, ben de geldim! Bir de soruyla geldim:) geçen ay kimyasal geçirdim, bu ay ovulasyonu takip ettim ama erken oldu yumurtlama. Bu durumda adetim de mi beklediğimden erken olacak?

Hoşgeldin aramıza 😊 yumurtlama bazen adetten bağımsız olabiliyor, erken de olabilir normal zamanında da olabilir bence :)

Kızlar benim de şuan hamile olmadığım kesinleşti doktora gittim dün, yine 10 küsür tane yumurta varmış hiçbiri de gelişmemiş 🤦‍♀️ ekim sonunu bekliycem artık

Hoşgeldin aramıza 😊 yumurtlama bazen adetten bağımsız olabiliyor, erken de olabilir normal zamanında da olabilir bence :)
Hoş bulduk🙋🏼‍♀️ Burada Bir yerde yumurtlama ne zaman olursa olsun sonrasında 14. Gün adet olur diye okumuştumda ben de senin gibi düşünüyorum aslında:)

Hoş bulduk🙋🏼‍♀️ Burada Bir yerde yumurtlama ne zaman olursa olsun sonrasında 14. Gün adet olur diye okumuştumda ben de senin gibi düşünüyorum aslında:)

Standart öyle kabul ediliyor ama Allahın işi her şekilde olabilir bence :) adetten önceki gün bile yumurtlayan oluyor

Benimde ilk denemem 2 yaşında bir oğlum var bakalım ne zaman gelecek zor bir süreç beklemez insallah🥰 Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin insallah🙏

merhabalar.yeni üyeyim eylül 29 bat dün erken gebelik testi yaptım gebelik yok. bat a 6 gün kalada kan baktırdım 0.16 yani bende ekimi bekleyenlerdenim.gerçi 4aylık evliyim daha yaş 31 olunca düşünmek istedik.

Canim ben hep erken yumurtlarim ama adetim zamaninda olur.Genelde adetten bitiminden bir kac gun max 1hafta sonra yumurtluyorum ama adetim normal tarihinde.

Kizlar bende 10agustosda bebegin kalp atisi alinamadigindan kurtaj oldum.45gun sonra adet gordum yani gecen sali.Adet bitiminden sonra denemelere baslicam.Insallah bu sefer ayni sey basima gelmez cok korkuyorum.bu yuzden..Allah hepimize saglikli gebelikler versin.Bebegimi kaybetmeseydim 2020 mart anneleri grubundaydim.😟
Hepinizden guzel haberler bekliyorum🙏
Birde birsey sormak istiyorum ben kurtajdan sonra antibiyotik kullandim ve yan etkiden galiba ishal oldum ee bide stres uzuntu vs..Bu ay yumurtlama yasamadan adet oldum sanirim cunku her yumurtlama yasadigimda goguslerimdeki hassasiyet agri va anlardim.Bunlar olmadi doktorda ultrasonda yumurtaliklarin oyle canavar gibi degil sanki polikistik yapisi var dedi.Ama kurtajdan dolayida olabilir dedi.Az once yukarda saydigim antibiyotik kullanimi ishal vs enfeksiyonlar ve stress yumurtlamaya engel olur mu?

Kizlar bende 10agustosda bebegin kalp atisi alinamadigindan kurtaj oldum.45gun sonra adet gordum yani gecen sali.Adet bitiminden sonra denemelere baslicam.Insallah bu sefer ayni sey basima gelmez cok korkuyorum.bu yuzden..Allah hepimize saglikli gebelikler versin.Bebegimi kaybetmeseydim 2020 mart anneleri grubundaydim.😟
Hepinizden guzel haberler bekliyorum🙏
Birde birsey sormak istiyorum ben kurtajdan sonra antibiyotik kullandim ve yan etkiden galiba ishal oldum ee bide stres uzuntu vs..Bu ay yumurtlama yasamadan adet oldum sanirim cunku her yumurtlama yasadigimda goguslerimdeki hassasiyet agri va anlardim.Bunlar olmadi doktorda ultrasonda yumurtaliklarin oyle canavar gibi degil sanki polikistik yapisi var dedi.Ama kurtajdan dolayida olabilir dedi.Az once yukarda saydigim antibiyotik kullanimi ishal vs enfeksiyonlar ve stress yumurtlamaya engel olur mu?

Geçmiş olsun canım, daha yeni kürtaj geçirmişsin yumurtlama düzenini etkilemiştir stres ve ilaçlarla da birleşince. Kafana takmadan zaman geçirmeye çalış bir süre, inşallah düzene girer hamile kalırsın bir an önce

Kızlar benim bat dündü ama halen adet görmedim. 24 eylülde doktora gittim ultrasonla baktı ama birşey demedi sadece çok sayıda yumurta gördü, hamilelik olsa ultrasonda gözükür müydü acaba yoksa umudumu keseyim mi bu aydan bilmiyorum

Kızlar benim bat dündü ama halen adet görmedim. 24 eylülde doktora gittim ultrasonla baktı ama birşey demedi sadece çok sayıda yumurta gördü, hamilelik olsa ultrasonda gözükür müydü acaba yoksa umudumu keseyim mi bu aydan bilmiyorum
Hayır o kadar erken ultrasonda görünmüyor. Genel kontrol için gittiğimde aynı şekilde yumurtaların görünüyor diyerek saymıştı doktor, hamile olsam görünür mü diye sorduğumda hayır onu şuan göremeyiz demişti. Ve sonra adetim gecikince o ay anladım ki aslında o görünen yumurtalardan biri döllenmiş:)
Gerçi kimyasal oldu sonra.
Test yaptın mı ? Bir test yapsan?

Back