İnşallah tutarBen bu ayın sonunda öğreneceğim hamile olup olmadığımı ama pek ümidim yok doktor olumlu bir şey demedi klomen kullandım 21. Günü hormon testine gdcem ultrason filmimde böyle kesin bişey demedide bilmiyorum yumurtanın birinde kist. Var diğerlri iyi dedi
Bende bu ay klomen kullandım yumurtalaarım olmuş ama çatlarmı bilmiyorum 21.günü adetimnın hormon testine gidcem yumurtalaarıma bakacak bilmiyorum inşallh herkese nasip etsin RabbimMerhaba arkadaşlar bende gelebilrimiyjm aranızabende bu ay tutmadı şuan adetimin 5.gunu inşaallah bu ay tutar(klomene basladim)hayırlısı ile rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin
İnşallah tutarilk defa mı kullandın klomeni
Evt ilk defa kullandım birde estrofem kullandm
Doktor başlıcaz dedigyse ben adetım 2 günü başladım sabah aksam içtim snra 5 gün de falan bitiyor işte ondan snrada pko oldgum için adetım 14. Günü gttm aslında 11. Günü gdcektm ameliyat günü olduğu için gtmedm hafta sonu girdi o zaman gttm canm dotkora gt yanında bana bir kaç ilaç daha verdi yumurtalamana bakıyor o yüzden gtmeni tavsiye ederim adetın 2, günü gt ama klomen onerdyseBana da hormon testi yaptırmadan önce klomene başlayacağız demişti doktor ama gidemediğim için başlayamadım, kendi kendime de kullanmak istemedim emin olmadan. Alıp içsem bi sakıncası olur mu acaba, ne zaman kullanılmaya başlanıyor
Doktor başlıcaz dedigyse ben adetım 2 günü başladım sabah aksam içtim snra 5 gün de falan bitiyor işte ondan snrada pko oldgum için adetım 14. Günü gttm aslında 11. Günü gdcektm ameliyat günü olduğu için gtmedm hafta sonu girdi o zaman gttm canm dotkora gt yanında bana bir kaç ilaç daha verdi yumurtalamana bakıyor o yüzden gtmeni tavsiye ederim adetın 2, günü gt ama klomen onerdyse
Ben 1,5 yıl bekledım kendlignden olmadı malesef bence sizde bran once gidn bende her ay olurum ama erken geç oluyorum yumurtalamam olmuyorduBende de pko var ama adetlerim düzenli oluyor sadece sivilce ve kilo vermede zorluk yaşıyorum belirti olarak. Başka bir doktora randevu aldım artık bir dahaki adetime kaldı maaleseföyle böyle derken günler boş geçiyor belki kendi kendine olur diye bir umut bekliyorum
ah canm neler yaşadık bilsen eşimin tek testis alındı...amliyattan önce gidip sperm dondurduk bu dondurma işlemi yapılırkenki değerlerdi..haftayada tek yumurtalıkla test vericek inşallah değerler farklı çıkmaz....Faydasını görürsünüz inşallahama bence değerler fena değil sayı iyi, hız da sorun olacak kadar kötü değil, morfolojiyi bi tık yükseltmek lazım gibi sadece. Senin değerlerin normalse bence hiçbir engel yok bu takviyelerle çabucak sonuç alabilirsiniz Allahın izniyle
ay hadi inşallah canmmBende ovulasyona basladim bugun 4. Gun olucak hadi bakalim bismillahSuraya ilistim bende
ah canm neler yaşadık bilsen eşimin tek testis alındı...amliyattan önce gidip sperm dondurduk bu dondurma işlemi yapılırkenki değerlerdi..haftayada tek yumurtalıkla test vericek inşallah değerler farklı çıkmaz....
Ben de şu köşede umutla bekleyeyim Ekim'in başında bat
Amin canım inşallahBende bu ay klomen kullandım yumurtalaarım olmuş ama çatlarmı bilmiyorum 21.günü adetimnın hormon testine gidcem yumurtalaarıma bakacak bilmiyorum inşallh herkese nasip etsin Rabbim
İnşallah canım3-4 kişi yakın günlerde batlarımız, inşallah hep beraber öğreniriz bebişleri
Hayır canım 6.denemem ama arada çok ara verdim biraz bunalinca rahim flmi flan çekildim geçen ay temiz çıktı Allah'a şükür herşeyin hayırlisi olsun.Hoşgeldin canıminşaallah faydası olur da tutunur bebiş, ilk kez mi kullanıyorsun
İnşaallah cankmOvulasyon testide yap canm inşallah tutarrr ❤❤
Hayır canım 6.denemem ama arada çok ara verdim biraz bunalinca rahim flmi flan çekildim geçen ay temiz çıktı Allah'a şükür herşeyin hayırlisi olsun.
Amin cnmBu sefer vesile olur tutar inşallah
İnşallah alırsın güzel haberiBende Ekimi bekleyenlerdenim ve çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?