Gebeliğe Hazırlık EKİM AYINI BERABER BEKLEYELİM ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bat 22 eylül ama bütün ümitlerim kırıldı sanki bende ekime kalacağım gibi
benımde ara ara kasık agrısı vurmaya başladı. gidip geliyo. az kaldı geliyorum diyor

Nasip napalım

merhabalar kızlar bende geldim bat 3 ekim bakalım erken olmazsam 2 aydır 2 gün erken oluyorum hep

2 aylık evliyim yaşım 40 canım
benımde 4 senem.
sen yaştan tedirginsin bende senelerden.
herkes cok fazla korundun yumurtalıklar tembelleşti diyor. sinir oluyorum.
evlendiğim gece hamile kaldım diyenlere hayranım ya büyük basarı

benımde 4 senem.
Tedavi gördün mü hiç canım

Tedavi gördün mü hiç canım
sadece troid yüksekti 4,79du indirdim şuan normal seviyede. değer fsh lh vs. normal.

başka bişey yaptırmadım henüz.
hayıt tohumu içiyorum ve gece pal polen arı sütü kullanıyorum

benımde 4 senem.
evet canım yaştan dolayı çok tedirginim. aslında daha ikinci denememiz ama bilemiyorum

sadece troid yüksekti 4,79du indirdim şuan normal seviyede. değer fsh lh vs. normal.

başka bişey yaptırmadım henüz.
hayıt tohumu içiyorum ve gece pal polen arı sütü kullanıyorum

Benim de tsh 4.50 çıktı henüz randevu alıp doktora güdenedim. Kadın doğumcu mu veriyor tiroid ilacını yoksa endokrinolojiye mi gitmek lazım

Benim de tsh 4.50 çıktı henüz randevu alıp doktora güdenedim. Kadın doğumcu mu veriyor tiroid ilacını yoksa endokrinolojiye mi gitmek lazım
Bende troid hastasıyım. Endokrin mutlaka canım ama değerin yüksek değil çok güzel, benimki 8'lerdeydi ilaçla düştü hamd olsun. Ama o kadar düzensiz içiyorum ki ilacımı bi alışkanlık haline getiremedim.

yok benım neredeyse 15 senedir var troidim. çocuk için öğrendiğim bişey değildi. 6 ayda 1 kan veriyordum.dahiliye gittim canım.

hiç akşatma hemen git.benımde amh bakılmadı. herkeste ona baktır dıyor.bi ona bakmamıs doktor. e2 dende anlasılıyormus zaten yumurtalıkla ilgili sorun olsa. hiç anlamam

evet canım yaştan dolayı çok tedirginim. aslında daha ikinci denememiz ama bilemiyorum
eşinle ikinizde doktor kontrolundende geçin ve bitkisel beslen.
hayıt tohumu gibi. çok duydum onu. kendımde içiyorum. ha işe yaradımı bu ay ilk kullanısım henüz sonuç almadım. ama alan çok duydum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsn

bat ne kadar kaldı canım senin

Merhaba kizlar benim bat da 1 Ekim ama gecikme olabilir çünkü dün histeroskopi oldum rahim agzim kapalı denecek kadar darmis bu yüzden gebelik hiç olmamis

Sadece tsh olsa dert etmiycem ama pko da var hafif düzeyde, prolaktin de 32 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…