• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık EKİM AYINI BERABER BEKLEYELİM ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ben bu ay clife macun kullandım umarım işe yarar..yorumlar çok iyi.

Hayıt tohumu nedir hanımlar? Ben ilk düşük yaptığımda çok cahildim sanırım hamilelik oluştuğunu bile farketmedim ve o sıra adetim düzensizdi 6 haftalık civarıydı.. Doktora gittim bi problem yok dedi bir sürü testler yaptırdı hemen deneyebilirsiniz dedi fakat ben psikolojik olarak iyi olmadığım için hep kaçtım. Üzerinden 1 yıl geçti en son ocakta başka bir durum için gitmiştim doktor folik asit verdi gebelik düşündüğün zamandan 3 ay önce iç diye yaklaşık 6 aydır içiyorum 4. Deneme.. Bu zamana kadar bitkisel şeylere çok bakmadım ama şuan her duyduğumu yapasım var.. Çok uzun yazmışım 😂

bende sizdenim şuan reglimn 4.günü bitince ovulasyon testine başlicam ben tam yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyorum..yumurtlamama göre batımı söyleyeceğimmm....
ekim inşallah hepimize uğurlu gelsin :KK16:

Hayıt tohumu nedir hanımlar? Ben ilk düşük yaptığımda çok cahildim sanırım hamilelik oluştuğunu bile farketmedim ve o sıra adetim düzensizdi 6 haftalık civarıydı.. Doktora gittim bi problem yok dedi bir sürü testler yaptırdı hemen deneyebilirsiniz dedi fakat ben psikolojik olarak iyi olmadığım için hep kaçtım. Üzerinden 1 yıl geçti en son ocakta başka bir durum için gitmiştim doktor folik asit verdi gebelik düşündüğün zamandan 3 ay önce iç diye yaklaşık 6 aydır içiyorum 4. Deneme.. Bu zamana kadar bitkisel şeylere çok bakmadım ama şuan her duyduğumu yapasım var.. Çok uzun yazmışım 😂
canm eşin sperm testi falan yaptırdımı yada sen baktırdınmı kendine..ona göre sana yada eşine kürler yapabilirzz

canm eşin sperm testi falan yaptırdımı yada sen baktırdınmı kendine..ona göre sana yada eşine kürler yapabilirzz
Yok doktor öyle bir şey istemedi sadece ben alttan muayene oldum bi problem yok dedi ufak bi kist var dedi 6 ay denemeden sonra olmazsa gel dedi

Yok doktor öyle bir şey istemedi sadece ben alttan muayene oldum bi problem yok dedi ufak bi kist var dedi 6 ay denemeden sonra olmazsa gel dedi
ozaman eşinde sende multivitaminler var ondan kullanın canm bide bal polen arısütü karışmları var onlardan kullan

işte size arkadaşların bahsettiği ney için probleminiz varsa onun için çözümler

Valla tavsiyem yukarıdakiler biz de aslında ilaç kullanmadan önce yapılan 2 ayrı test var 3 gün arayla yani sperm üretimi yenilenmeden ikisi farklı. bizdeki sorun sayı idi konsantratyon bir testte 5 milyon diğerinde 25 milyon çıktı 1 ml'de. Acıbademden rapor istedik nedense hala göndermediler ve internete girmediler. elle vrikosel tespit edilmedi doppler ile ise hafif reflu var denildi ama doktor ele tespit edielemeyen varikoselin tedavisine gerek yok zaten çok da etkilemz dedi. Bir de ikinci testi devlette yaptırdık ama özeldeki doktormuz özele geçmeden önce aldırmış o SQV cihazını dolayısıyla kendisi cihazda problem yok geçen yılın en iyi cihazlarından biridir dedi.

Yani acıbademde raporu göndermeyince bilemiyorum biraz tuhaf durum oldu sadece telde söylemişlerdi değerleri. Ama biz gene de yukarıda yazdıklarımızı kullanıyoruz gelecek ay bir test daha yaptıracak başka bir özelde oranın laborantı yıllık izindeymiş onun dönmesini bekliyoruz.

Ama yukarı yazdıklarım bende işe yaradı şunda yaramadıdan ziyade bilimsel ve doğruluğu ispatlanmış hususlar. En az 100 tane yabancı makale okudum ve biz özet çıkarmaya çalıştım.

Anahtar kelimelerimiz:

Sayı için l-arginin
Harketlilik ve kısmen sayı için l-carnitin
Morfoloji için Q10
sağlıklı canlı sperm için çinko ve e vitamini
Özet olarak aşağıya yazdım 3 ay dene eğer çok ağır bir sorun yoksa kromozom dna bozuklu çok ağır varikosel ve reflü gibi emin ol işe yarayacaktır :)

1) İyi bir multivitamin (çinko en az 15 mg, vitamin d içerecek ve selenyumda olaca) pahrmaton olur gnc olur veya solgar olur marka güvenilir olsun siz içindekilere bakın. sağlıklı ve canlı sperm vitality
2) L-Arginin (günlük en az 1000 en fazla 3000 mg) sayı
3) L-Carnitin veya Acetyl L-Carnitin (günlük en az 500 en fazla 4500 mg) hareketlilik + kısmen sayı
4) Coenzyme Q10 (günlük en az 50 en fazla 200 mg) morfoloji + sayı + kısmen hareketlilik
5) Doğal takviyeler (her gün öğünlerden sonra 1 tatlı kaşığı keçi boyunuzu özü, 1 akşam havuç suyu 1 akşam muz ve mümkünse sabahları kahvaltıdan sonra 1 tatlı kaşığ arı sütü-bal-polen-propolis karışımı)

Hepsini internetten alabilirsin ben GNC veya SOLGAR öneririm.

bizimde değerler bu şekilde eşimde kızlar
morfoloji ve hareket problemimiz var

multivitamin i zaten kullanıyordu
ginseng bal arı sütü polen kullanıyordu
şimdi bunlara ek olarak

natures supreme multivitamin for men
mecitefendi çakşır suyu
propolisli bal arı sütü polenli macun
l carnitin ve koenzim q10 takviyesine başladık

şifa olsun inşallahhhhhhh :dua::dua::dua:

IMG-20190828-WA0007.jpg

bizimde değerler bu şekilde eşimde kızlar
morfoloji ve hareket problemimiz var

multivitamin i zaten kullanıyordu
ginseng bal arı sütü polen kullanıyordu
şimdi bunlara ek olarak

natures supreme multivitamin for men
mecitefendi çakşır suyu
propolisli bal arı sütü polenli macun
l carnitin ve koenzim q10 takviyesine başladık

şifa olsun inşallahhhhhhh :dua::dua::dua:

Eki Görüntüle 2308503

Faydasını görürsünüz inşallah 🙏 ama bence değerler fena değil sayı iyi, hız da sorun olacak kadar kötü değil, morfolojiyi bi tık yükseltmek lazım gibi sadece. Senin değerlerin normalse bence hiçbir engel yok bu takviyelerle çabucak sonuç alabilirsiniz Allahın izniyle :anneadayı::super:

Merhaba arkadaşlar bende gelebilrimiyjm aranıza🙃bende bu ay tutmadı şuan adetimin 5.gunu 😕 inşaallah bu ay tutar(klomene basladim)hayırlısı ile rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin

Benim değerler de böyle kızlar, bana da bir kür bişey söyleyin de deneyeyim, doktordan randevu tutturamadım kendi kendime bakıp teşhis koymaya çalışıyorum 😅soğan kürünü denedim bir kez işe yaramayınca pes ettim

Eklentiler

• Screenshot_20190830-002938.png
    Screenshot_20190830-002938.png
    88,7 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba arkadaşlar bende gelebilrimiyjm aranıza🙃bende bu ay tutmadı şuan adetimin 5.gunu 😕 inşaallah bu ay tutar(klomene basladim)hayırlısı ile rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin

Hoşgeldin canım :halay: inşaallah faydası olur da tutunur bebiş, ilk kez mi kullanıyorsun

Eylülden umudunu kesip ekim ayında hayırlı hamilelik haberleri almak isteyen anne aday adayları beraber bekleyip birbirimize destek olalım ❤ 😊
Ben bu ayın sonunda öğreneceğim hamile olup olmadığımı ama pek ümidim yok doktor olumlu bir şey demedi klomen kullandım 21. Günü hormon testine gdcem ultrason filmimde böyle kesin bişey demedide bilmiyorum yumurtanın birinde kist. Var diğerlri iyi dedi

Eklentiler

• 4B05A810-DFAA-4049-BD7B-97FFBBC99B90.jpeg
    4B05A810-DFAA-4049-BD7B-97FFBBC99B90.jpeg
    76,9 KB · Görüntüleme: 25
  • 4C77D0E5-F36D-4B53-B890-05F7A78A396E.jpeg
    4C77D0E5-F36D-4B53-B890-05F7A78A396E.jpeg
    78,2 KB · Görüntüleme: 31
  • 14275893-BBCC-408A-A903-BC46EB8F70EE.jpeg
    14275893-BBCC-408A-A903-BC46EB8F70EE.jpeg
    101,6 KB · Görüntüleme: 24
  • 32131162-C5B3-4964-A572-EC093A88EAC6.jpeg
    32131162-C5B3-4964-A572-EC093A88EAC6.jpeg