Gebeliğe Hazırlık EKİM AYINI BERABER BEKLEYELİM ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ben bu ay clife macun kullandım umarım işe yarar..yorumlar çok iyi.

Hayıt tohumu nedir hanımlar? Ben ilk düşük yaptığımda çok cahildim sanırım hamilelik oluştuğunu bile farketmedim ve o sıra adetim düzensizdi 6 haftalık civarıydı.. Doktora gittim bi problem yok dedi bir sürü testler yaptırdı hemen deneyebilirsiniz dedi fakat ben psikolojik olarak iyi olmadığım için hep kaçtım. Üzerinden 1 yıl geçti en son ocakta başka bir durum için gitmiştim doktor folik asit verdi gebelik düşündüğün zamandan 3 ay önce iç diye yaklaşık 6 aydır içiyorum 4. Deneme.. Bu zamana kadar bitkisel şeylere çok bakmadım ama şuan her duyduğumu yapasım var.. Çok uzun yazmışım

bende sizdenim şuan reglimn 4.günü bitince ovulasyon testine başlicam ben tam yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyorum..yumurtlamama göre batımı söyleyeceğimmm....
ekim inşallah hepimize uğurlu gelsin

canm eşin sperm testi falan yaptırdımı yada sen baktırdınmı kendine..ona göre sana yada eşine kürler yapabilirzz

canm eşin sperm testi falan yaptırdımı yada sen baktırdınmı kendine..ona göre sana yada eşine kürler yapabilirzz
Yok doktor öyle bir şey istemedi sadece ben alttan muayene oldum bi problem yok dedi ufak bi kist var dedi 6 ay denemeden sonra olmazsa gel dedi

Yok doktor öyle bir şey istemedi sadece ben alttan muayene oldum bi problem yok dedi ufak bi kist var dedi 6 ay denemeden sonra olmazsa gel dedi
ozaman eşinde sende multivitaminler var ondan kullanın canm bide bal polen arısütü karışmları var onlardan kullan

işte size arkadaşların bahsettiği ney için probleminiz varsa onun için çözümler

bizimde değerler bu şekilde eşimde kızlar
morfoloji ve hareket problemimiz var

multivitamin i zaten kullanıyordu
ginseng bal arı sütü polen kullanıyordu
şimdi bunlara ek olarak

natures supreme multivitamin for men
mecitefendi çakşır suyu
propolisli bal arı sütü polenli macun
l carnitin ve koenzim q10 takviyesine başladık

şifa olsun inşallahhhhhhh

Faydasını görürsünüz inşallah ama bence değerler fena değil sayı iyi, hız da sorun olacak kadar kötü değil, morfolojiyi bi tık yükseltmek lazım gibi sadece. Senin değerlerin normalse bence hiçbir engel yok bu takviyelerle çabucak sonuç alabilirsiniz Allahın izniyle

Merhaba arkadaşlar bende gelebilrimiyjm aranızabende bu ay tutmadı şuan adetimin 5.gunu inşaallah bu ay tutar(klomene basladim)hayırlısı ile rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin

Benim değerler de böyle kızlar, bana da bir kür bişey söyleyin de deneyeyim, doktordan randevu tutturamadım kendi kendime bakıp teşhis koymaya çalışıyorum soğan kürünü denedim bir kez işe yaramayınca pes ettim

Eklentiler

• Screenshot_20190830-002938.png
    88,7 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba arkadaşlar bende gelebilrimiyjm aranızabende bu ay tutmadı şuan adetimin 5.gunu inşaallah bu ay tutar(klomene basladim)hayırlısı ile rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin

Hoşgeldin canım inşaallah faydası olur da tutunur bebiş, ilk kez mi kullanıyorsun

Eylülden umudunu kesip ekim ayında hayırlı hamilelik haberleri almak isteyen anne aday adayları beraber bekleyip birbirimize destek olalım ❤
Ben bu ayın sonunda öğreneceğim hamile olup olmadığımı ama pek ümidim yok doktor olumlu bir şey demedi klomen kullandım 21. Günü hormon testine gdcem ultrason filmimde böyle kesin bişey demedide bilmiyorum yumurtanın birinde kist. Var diğerlri iyi dedi

Eklentiler

• 4B05A810-DFAA-4049-BD7B-97FFBBC99B90.jpeg
    76,9 KB · Görüntüleme: 26
  • 4C77D0E5-F36D-4B53-B890-05F7A78A396E.jpeg
    78,2 KB · Görüntüleme: 31
  • 14275893-BBCC-408A-A903-BC46EB8F70EE.jpeg
    101,6 KB · Görüntüleme: 24
  • 32131162-C5B3-4964-A572-EC093A88EAC6.jpeg
    104,5 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…