- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
Bol şanslar o zamanBu ay takılalım öyle olmazsa diğer aya alırımbelkim olur güya bu ay stresden uzak durmaya calısıyorum da akışına bıraktım
Sende cıft cızgı görürsün ınsallh canım benım en içten dua ettım. Benımkı de ınsallah olumludur hayırlısı artık Allahım ısteyenlere yanı bızlere hatta ıkız nasip etsınmerhaba canım testini gördüm garanti olması için bencede kan ver derim. Ama ben çok test yaptım hiç birinde 5 saat sonra bile hiç silik çizgi bile görmedim o kadar netti tek başına bi çizgiydi. sen kan testi yaptır aklın takılmaz böylece.
Amin inşallah canım isteyen herkese versin AllahımSende cıft cızgı görürsün ınsallh canım benım en içten dua ettım. Benımkı de ınsallah olumludur hayırlısı artık Allahım ısteyenlere yanı bızlere hatta ıkız nasip etsın
Inşallah hayırlı haberler alirizHakkında hayırlısı canım benim bat 19 ekim
Öyle valla. Bat ne zamandıTek cizgiyi görecegime kırmızıları görmeyi tercih ederim yani tek çizgi hüsran
10 ekim canımÖyle valla. Bat ne zamandı
Hadi inşallahBende aranıza katıldım kızlar. Yumurtlamamı değerlendirdik bir haftayı geçti aşırı derecede batmam var göğüslerimde şişme renk değişikliği felan oldu hiç böyle olmazdım ama başım ağrıyor sürekli yatıyorum birde başım dönemeye başladı valla günüm yatarak geçiyor birde lavabodan çıkamıyorum adetime 1 hafta var beklemedeyim
TesekkürlerBol şanslar o zaman
Ayy çok az kalmış hafi iyi haberlerini bekliyorum10 ekim canım
Benim de öyle olmuştu. Acayip ağrım vardı ben de yumurta oluşuyor heralde diye yormuştumadetin 8. gunundeyım ama kasık agrım var yumurta gelişiyor olabilir mi
inşallah ama dış gebelik ihtimalim normal gebelik ihtimalinden daha yüksek olursa eğer inşallah normal olurAyy çok az kalmış hafi iyi haberlerini bekliyorumbenim 23
Merhaba Gebelik testlerini sabahki ilkidrarda yapmak daha sağlıklı sonuç veriyor diye biliyorum. Adetin geckirse tekrar dene ama sabah ilk idrarda dene doktorlarda öyle diyor çünküSelam kızlar adetime 5 gün kala predictor erken gebelik tesi yaptırmıstım negatifti dün aksamda normal test yaptım yine negatif cıktı bugün adet günüm beyaz ve sarı akıntım var adet olucak gibi değilim sanki hep saatinde olurdum mide bulantım var kafam cok karıstı
Dün sabah ilk idrarla denedim ama bi kaç gün geçsin tekrar yapıcam eger olmazsam teşekkür ederimMerhaba Gebelik testlerini sabahki ilkidrarda yapmak daha sağlıklı sonuç veriyor diye biliyorum. Adetin geckirse tekrar dene ama sabah ilk idrarda dene doktorlarda öyle diyor çünkü
Benim bir buçuk senedir yalanda oluyor talanda oluyorBen de şurada bekleyeyim bari Eylül yalan oldu duygularım talan oldu
allah gönlüne göre versin canımBata çok yakın günlerdeyim, bu topikte de bulunayım belki uğur olur gelmez adet, inş rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?