• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık EKİM AYINI BERABER BEKLEYELİM ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bir buçuk senedir yalanda oluyor talanda oluyor :KK70:
Yaaa canım benim Rabbim gönlüne verir inşallah tez zamanda 🤲🏻🥰 ben 1 yıllık evliyim istiyoruz olmuyor Eylül de iki tane güzel mi güzel yumurtam oluşmuştu tabi biz heyecanlandık heveslendik ama olmadı kk’ daki kadınların söylediği gibi kırmızıları gördük bugün 😏 Ekim de yalan olacak galiba eşim askere gidiyor önümüzdeki hafta bakalım artık hayırlısı 🤷🏻‍♀️😊

Yaaa canım benim Rabbim gönlüne verir inşallah tez zamanda 🤲🏻🥰 ben 1 yıllık evliyim istiyoruz olmuyor Eylül de iki tane güzel mi güzel yumurtam oluşmuştu tabi biz heyecanlandık heveslendik ama olmadı kk’ daki kadınların söylediği gibi kırmızıları gördük bugün 😏 Ekim de yalan olacak galiba eşim askere gidiyor önümüzdeki hafta bakalım artık hayırlısı 🤷🏻‍♀️😊
Amin inşallah hepimize nasip etsin Allahım :dua:

Pazartesi bitmiş tim dün yine oldum doktora gittim kistten dedi 5 cm mış düzensizlik yapmış. Herhalde anne olamayacam bu ay
geçiş olsun bendede oldu kist ilaçla bir ayda yok oldu adetim parçalı geldi hatta , kistte değilmiş o çatlamayan yumurtaymış iki taneydi seninkide öyledir belki ilaçları kullan adetle atarsın belki

Hi
Canım HSG çektireceksen adetin geldiği ilk gün hSG için randevu alman gerekiyor adetinin ilk günü kadın doğumcuya gidip ben HSG çektirmek istiyorum dersen randevu veriyorlar adet bitimi hemen yapılıyor günü geçerse yapmıyorlar söyliyimde vakit kaybetme yani. ben gittim vakitsiz gitmişim bidahaki aya adetinin ilk günü gel randevunu al dediler. bişeyler istiyorlar şırınga ilaç bez falan onları alıp gidiyorsun o gün. daha önceden çektirmediysen aklında bulunsun diye söyliyeyim dedim.
Hiç cektirmedim teşekkür ederim peki nasıl oluyor nasıl bir islem ?

Back