- 13 Eylül 2019
- 571
- 727
- 53
- 45
hahaha duygularıma tercüman oldun kızBen de şurada bekleyeyim bari Eylül yalan oldu duygularım talan oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahaha duygularıma tercüman oldun kızBen de şurada bekleyeyim bari Eylül yalan oldu duygularım talan oldu
Yaaa canım benim Rabbim gönlüne verir inşallah tez zamanda ben 1 yıllık evliyim istiyoruz olmuyor Eylül de iki tane güzel mi güzel yumurtam oluşmuştu tabi biz heyecanlandık heveslendik ama olmadı kk’ daki kadınların söylediği gibi kırmızıları gördük bugün Ekim de yalan olacak galiba eşim askere gidiyor önümüzdeki hafta bakalım artık hayırlısıBenim bir buçuk senedir yalanda oluyor talanda oluyor
Yaaaa Benim Ekim de yalan olacak ama size dua edecem hep Ekim annelerihahaha duygularıma tercüman oldun kız
belli olmaz be canım .. gerçi sana diyorum kendimdende ümidim yokkkYaaaa Benim Ekim de yalan olacak ama size dua edecem hep Ekim anneleri
Amin inşallah hepimize nasip etsin AllahımYaaa canım benim Rabbim gönlüne verir inşallah tez zamanda ben 1 yıllık evliyim istiyoruz olmuyor Eylül de iki tane güzel mi güzel yumurtam oluşmuştu tabi biz heyecanlandık heveslendik ama olmadı kk’ daki kadınların söylediği gibi kırmızıları gördük bugün Ekim de yalan olacak galiba eşim askere gidiyor önümüzdeki hafta bakalım artık hayırlısı
Yok canım eşim askere gidecek haftaya yani ovülasyonda Yanımda değil ben buradan Kasım annelerine doğru yol alırım artıkbelli olmaz be canım .. gerçi sana diyorum kendimdende ümidim yokkk
tamam o vahıtYok canım eşim askere gidecek haftaya yani ovülasyonda Yanımda değil ben buradan Kasım annelerine doğru yol alırım artık
Dualarım sizinle beni ararsanız Kasım annelerindeyimtamam o vahıt
o ay yumurta oldu mu pekiBenim de öyle olmuştu. Acayip ağrım vardı ben de yumurta oluşuyor heralde diye yormuştum
Tamam seni orda bulurum ben merak etme bu gidişle bende gelirim yakında o tarafaDualarım sizinle beni ararsanız Kasım annelerindeyim
Gel gel de müjdeli haberi vermeye gel sen inşallahTamam seni orda bulurum ben merak etme bu gidişle bende gelirim yakında o tarafa
o nasıl oluyor ne sıklıkla gördün kiBu ay ikinci adetini görüyom
daha ben çok topiklere girerim müjdeli haberi bilemiycem Allah bana verirse bende sana veririm canım sende haber verGel gel de müjdeli haberi vermeye gel sen inşallah
Verir inşallah tez zamanda hayırlısıyla haber veririm canım daha çok karşılaşacağız anlaşılandaha ben çok topiklere girerim müjdeli haberi bilemiycem Allah bana verirse bende sana veririm canım sende haber ver
Aynen buralıyız bayaVerir inşallah tez zamanda hayırlısıyla haber veririm canım daha çok karşılaşacağız anlaşılan
Pazartesi bitmiş tim dün yine oldum doktora gittim kistten dedi 5 cm mış düzensizlik yapmış. Herhalde anne olamayacam bu ayo nasıl oluyor ne sıklıkla gördün ki
geçiş olsun bendede oldu kist ilaçla bir ayda yok oldu adetim parçalı geldi hatta , kistte değilmiş o çatlamayan yumurtaymış iki taneydi seninkide öyledir belki ilaçları kullan adetle atarsın belkiPazartesi bitmiş tim dün yine oldum doktora gittim kistten dedi 5 cm mış düzensizlik yapmış. Herhalde anne olamayacam bu ay
Sanada mı doğum kontrol hapı verdi canımgeçiş olsun bendede oldu kist ilaçla bir ayda yok oldu adetim parçalı geldi hatta , kistte değilmiş o çatlamayan yumurtaymış iki taneydi seninkide öyledir belki ilaçları kullan adetle atarsın belki
Hiç cektirmedim teşekkür ederim peki nasıl oluyor nasıl bir islem ?Canım HSG çektireceksen adetin geldiği ilk gün hSG için randevu alman gerekiyor adetinin ilk günü kadın doğumcuya gidip ben HSG çektirmek istiyorum dersen randevu veriyorlar adet bitimi hemen yapılıyor günü geçerse yapmıyorlar söyliyimde vakit kaybetme yani. ben gittim vakitsiz gitmişim bidahaki aya adetinin ilk günü gel randevunu al dediler. bişeyler istiyorlar şırınga ilaç bez falan onları alıp gidiyorsun o gün. daha önceden çektirmediysen aklında bulunsun diye söyliyeyim dedim.