- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
Canım hamilelerin duası kabul olurmuş dua ette gelmesinİnşallah gelmez kırmızılar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hamilelerin duası kabul olurmuş dua ette gelmesinİnşallah gelmez kırmızılar canım
Ediyorum canım inşallahCanım hamilelerin duası kabul olurmuş dua ette gelmesin
Allah razı olsun canımEdiyorum canım inşallah
Cümlemizden canımAllah razı olsun canım
biyeri toplarken başka taraftan patlak veriyorum balimin ağrısı hafifledi bu seferde müthiş bi baş ağrı başladıCümlemizden canım
Valla ümitlendirmek gibi olmasın ama baş ağrısı da olur hamişlikte eğer normalde baş ağrın olan biri değilsen bence hamilesinbiyeri toplarken başka taraftan patlak veriyorum balimin ağrısı hafifledi bu seferde müthiş bi baş ağrı başladı
Canım beş dakika sonrasında çıkanlar geçersiz diye biliyorum ben bir daha yap beş on dakika içinde çıkması lazımKızlar meraba ya bısey sıracam gebelık testı yaptım negatıf çıkınca çöpe attım 2 saat sonra ama silik çıktı acaba varmı hamılelık yardım edın
10 dk da cıkmadı yarın kan verıcem artık bellı olacak bakalım eğer çıkmazsa bu testler çok sınır olacam ınsanları umutlandırıp üzüyorlarCanım beş dakika sonrasında çıkanlar geçersiz diye biliyorum ben bir daha yap beş on dakika içinde çıkması lazım
Hemen çıkıyor benim bildiğim bir iki saat sonra geçersiz, evet kan ver umarım hamişsindir canım10 dk da cıkmadı yarın kan verıcem artık bellı olacak bakalım eğer çıkmazsa bu testler çok sınır olacam ınsanları umutlandırıp üzüyorlar
Insallh canmHemen çıkıyor benim bildiğim bir iki saat sonra geçersiz, evet kan ver umarım hamişsindir canım
arada olur baş ağrısı bende o yüzden hamişlik değildir heralde adet semptomlarıda olabilir belkiValla ümitlendirmek gibi olmasın ama baş ağrısı da olur hamişlikte eğer normalde baş ağrın olan biri değilsen bence hamilesin
merhaba canım testini gördüm garanti olması için bencede kan ver derim. Ama ben çok test yaptım hiç birinde 5 saat sonra bile hiç silik çizgi bile görmedim o kadar netti tek başına bi çizgiydi. sen kan testi yaptır aklın takılmaz böylece.Kızlar meraba ya bısey sıracam gebelık testı yaptım negatıf çıkınca çöpe attım 2 saat sonra ama silik çıktı acaba varmı hamılelık yardım edın
geç döllenme gibi durumlarda silik çıkıo kan ber mıhtemel öyledir düşük çıkar betan zaten anlarsınmerhaba canım testini gördüm garanti olması için bencede kan ver derim. Ama ben çok test yaptım hiç birinde 5 saat sonra bile hiç silik çizgi bile görmedim o kadar netti tek başına bi çizgiydi. sen kan testi yaptır aklın takılmaz böylece.
Hoş geldin :) ovulasyon testi al istersen daha garanti yumurtlamanı takip edersin. programlar tutmuyor bazen senin bünyenden haberi olmuyor programlarınSelaamben aranıza yenı katıldım bu ilk ayım ama evvelden iyi bi prof buldum kontrol amaçlı adeti 9 ile 17 . Günleri arası önemli günasırı ilişki gerisini takma dedi ben sağlıkçıyım biraz takıntılıyım ama program filan indirmedim öyle strese girme takip etme dedi bende o sekılde bıraktım akışına hayırlı haberleri alırız inşaAllah
Endometriozisliyim ben, o da yumurta rezervi azlığına sebep olmuş. O yüzden başladım. Prolaktinim falan yüksek çıkmıştı ilç kullandım düştü o. Şimdi östrofen ve klomen kullanıyorumİnşallah tutmuştur canım Klomene pkodan dolayı mı başladın?
Bu ay takılalım öyle olmazsa diğer aya alırım belkim olur güya bu ay stresden uzak durmaya calısıyorum da akışına bıraktımHoş geldin :) ovulasyon testi al istersen daha garanti yumurtlamanı takip edersin. programlar tutmuyor bazen senin bünyenden haberi olmuyor programların
Ben de o moddayım yaaa tek çizgiyi görmek sinir ediyo insanıYok canım ya 1 buçuk senedir çok yaptım test hep sonu hüsran oldu adetim 3 gün gecikmeden yapmıycam. Testte tek cizgi görmekten bıktım. Çift çizgiyi bitek ovulasyon testinde görebilecem heralde
Tek cizgiyi görecegime kırmızıları görmeyi tercih ederim yani tek çizgi hüsranBen de o moddayım yaaa tek çizgiyi görmek sinir ediyo insanı