Gebeliğe Hazırlık EKİM AYINI BERABER BEKLEYELİM ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar meraba ya bısey sıracam gebelık testı yaptım negatıf çıkınca çöpe attım 2 saat sonra ama silik çıktı acaba varmı hamılelık yardım edın

Eklentiler

• 4EEF20BF-1656-47BE-91D3-B0BD7A3340C7.png
    521,5 KB · Görüntüleme: 34
biyeri toplarken başka taraftan patlak veriyorum balimin ağrısı hafifledi bu seferde müthiş bi baş ağrı başladı
Valla ümitlendirmek gibi olmasın ama baş ağrısı da olur hamişlikte eğer normalde baş ağrın olan biri değilsen bence hamilesin

Kızlar meraba ya bısey sıracam gebelık testı yaptım negatıf çıkınca çöpe attım 2 saat sonra ama silik çıktı acaba varmı hamılelık yardım edın
Canım beş dakika sonrasında çıkanlar geçersiz diye biliyorum ben bir daha yap beş on dakika içinde çıkması lazım

Canım beş dakika sonrasında çıkanlar geçersiz diye biliyorum ben bir daha yap beş on dakika içinde çıkması lazım
10 dk da cıkmadı yarın kan verıcem artık bellı olacak bakalım eğer çıkmazsa bu testler çok sınır olacam ınsanları umutlandırıp üzüyorlar

10 dk da cıkmadı yarın kan verıcem artık bellı olacak bakalım eğer çıkmazsa bu testler çok sınır olacam ınsanları umutlandırıp üzüyorlar
Hemen çıkıyor benim bildiğim bir iki saat sonra geçersiz, evet kan ver umarım hamişsindir canım

Valla ümitlendirmek gibi olmasın ama baş ağrısı da olur hamişlikte eğer normalde baş ağrın olan biri değilsen bence hamilesin
arada olur baş ağrısı bende o yüzden hamişlik değildir heralde adet semptomlarıda olabilir belki

merhaba canım testini gördüm garanti olması için bencede kan ver derim. Ama ben çok test yaptım hiç birinde 5 saat sonra bile hiç silik çizgi bile görmedim o kadar netti tek başına bi çizgiydi. sen kan testi yaptır aklın takılmaz böylece.

Selaamben aranıza yenı katıldım bu ilk ayım ama evvelden iyi bi prof buldum kontrol amaçlı adeti 9 ile 17 . Günleri arası önemli günasırı ilişki gerisini takma dedi ben sağlıkçıyım biraz takıntılıyım ama program filan indirmedim öyle strese girme takip etme dedi bende o sekılde bıraktım akışına hayırlı haberleri alırız inşaAllah

geç döllenme gibi durumlarda silik çıkıo kan ber mıhtemel öyledir düşük çıkar betan zaten anlarsın

Hoş geldin :) ovulasyon testi al istersen daha garanti yumurtlamanı takip edersin. programlar tutmuyor bazen senin bünyenden haberi olmuyor programların

İnşallah tutmuştur canım Klomene pkodan dolayı mı başladın?
Endometriozisliyim ben, o da yumurta rezervi azlığına sebep olmuş. O yüzden başladım. Prolaktinim falan yüksek çıkmıştı ilç kullandım düştü o. Şimdi östrofen ve klomen kullanıyorum

Hoş geldin :) ovulasyon testi al istersen daha garanti yumurtlamanı takip edersin. programlar tutmuyor bazen senin bünyenden haberi olmuyor programların
Bu ay takılalım öyle olmazsa diğer aya alırım belkim olur güya bu ay stresden uzak durmaya calısıyorum da akışına bıraktım

Yok canım ya 1 buçuk senedir çok yaptım test hep sonu hüsran oldu adetim 3 gün gecikmeden yapmıycam. Testte tek cizgi görmekten bıktım. Çift çizgiyi bitek ovulasyon testinde görebilecem heralde
Ben de o moddayım yaaa tek çizgiyi görmek sinir ediyo insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…