Gebeliğe Hazırlık EKİM AYINI BERABER BEKLEYELİM ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bana Yazdığını zannettim

MuaYene olmadan kullanılabiliyor mu yani ilaç klomende öylemi ? Benim eşimin bir arakadasi anlatmis klomenden sonra o ay hamile kalmış eşi hatta eşime demis bizde var ilaç almayın verelim diye bende asla doktor söylemeden kullanmak istemiyorum ama Aklımın bir ucundada yok değil yani

Sanada mı doğum kontrol hapı verdi canım
Yok bana dogum kontrol ilacı dokunuyordu. Bana bitkisel bi ilaç verdi Agnucaston diye bi ilaç hayıt otundan yapiliyor zararsız. Hem hamile kalmayı kolaylaştıricı hemde adet duzenleyici bi ilaç

Bana doktor verdi bencede kesinlikle doktor vermeden kullanmayin

Hi
Hiç cektirmedim teşekkür ederim peki nasıl oluyor nasıl bir islem ?
ilk önce agri kesici kas gevsetici vuruyorlar. Sonra şırıngaya uzun bi cubuk takiyolar vajinadan içeriye yavaş yavaş enjekte ediyorlar o esnada röntgen makinesi gibi şey iceriye sıvinın girisini tüplere gidiyormu sivı ona bakiyorla cok aman aman bi agrısı olmuyor

Bana doktor narkozla yapcam bu ay gecmezse dedi

Yinede bence en iyisi narkoz dayanabileceği mi sanmiyorum ben vajinal ultrasonda bile çok kastım kendimi yaptirayim diyordum ama gözüm korktu biraz

Yinede bence en iyisi narkoz dayanabileceği mi sanmiyorum ben vajinal ultrasonda bile çok kastım kendimi yaptirayim diyordum ama gözüm korktu biraz
Vajinal muayenede bile çok kasiyorsan kendini narkozla yaptır mutlaka hafifte olsa bi agrı oluyor ister istemez. Çünkü kendini çok kasarsan tüplerde kasılıyormuş ve açık oldugu halde kapalı görünüyormuş o anki kasılmandan sıvı tüplere geçemiyor

Kesinlikle böyle düşünüyorum . Tabi bundan korkan doğumdanda korkkar bide bebek istiyor diyenler olabilir ama işte birtek ona cesaretim var nasılsa

Kesinlikle böyle düşünüyorum . Tabi bundan korkan doğumdanda korkkar bide bebek istiyor diyenler olabilir ama işte birtek ona cesaretim var nasılsa
merak etme o an geldiginde doğumdan korkmak aklina bile gelmez tek isteğin bebişini görmek olur o yüzden korkuymus acıymış agrıymış hiç birini hissetmezsin zaten

bende ekime kalanlar dan her ayı hüsran bitiriyorum inşallah bu ay olur

Kızlar sanırım bu ayda olmadı Adetim gelmeden 4-5 gün önce göğüslerim şişer acırdı, adetim geldiği gün geçerdi. bu ay hiç şişmedi ve ağrımadı adet günüm yarın ama bugün çok hafif göğüslerim acıyor, belimin ağrısı 8-10 gündür hiç geçmedi kasıklarım adet ağrısı gibide hala ağrıyor hafif hafif. Galiba kırmızı kart yolda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…