- 28 Eylül 2019
- 92
- 32
- 8
- 29
Bende bana Yazdığını zannettimTeşekkür ederim. Adet bitimi çektirildiğini biliyorum ama devlette 6 ay sonrasına randevu veriyorlardı istemedim bende çok geç diye özelde çektirmeyi düşünüyorum. İstanbulda kanuninin yönlendirdiği bir emar merkezi varmış fiyatı da uygunmuş orası aklıma yattı ama direk ordan mı randevu almalıyım kadın doğum doktoru mu yönlendirmeli bilmiyorum henüz
MuaYene olmadan kullanılabiliyor mu yani ilaç klomende öylemi ? Benim eşimin bir arakadasi anlatmis klomenden sonra o ay hamile kalmış eşi hatta eşime demis bizde var ilaç almayın verelim diye bende asla doktor söylemeden kullanmak istemiyorum ama Aklımın bir ucundada yok değil yaniBenim yaşım 36 yumurtalık rezervi iyiymiş ama yinede takviye olsun diye doktorum femara diye bi ilaç verdi klomeni söyledi ama klomenin o kadar etkili olmadığını söyledi femara yazdı onu kullandım iki ay normalde 3 aylık ilaçtı ama bir ayını kullanmadım. YUumurta geliştirip çatlatmak için incir ve havuç suyu kürü var denedinmi hiç ? ben denedim belli yumurtalara etki ettiği. bide adet düzenlemek için agnucaston diye bi ilaç var hayıt otundan yapılıyor bitkisel bi ilaç 6 ay kesintisiz kullanılıyor. ben onu kullandığım 3 ay adetim 26 günde bir saat gibi geliyordu bıraktım 30 güne çıktı agnucaston hem adet düzenleyici hemde hamile kalmayı kolaylaştırıcı bitkisel bi ilaç her kadın kullanabilir demişti doktorum. internetten bi araştır istersen
Yok bana dogum kontrol ilacı dokunuyordu. Bana bitkisel bi ilaç verdi Agnucaston diye bi ilaç hayıt otundan yapiliyor zararsız. Hem hamile kalmayı kolaylaştıricı hemde adet duzenleyici bi ilaçSanada mı doğum kontrol hapı verdi canım
Bana doktor verdi bencede kesinlikle doktor vermeden kullanmayinMuaYene olmadan kullanılabiliyor mu yani ilaç klomende öylemi ? Benim eşimin bir arakadasi anlatmis klomenden sonra o ay hamile kalmış eşi hatta eşime demis bizde var ilaç almayın verelim diye bende asla doktor söylemeden kullanmak istemiyorum ama Aklımın bir ucundada yok değil yani
ilk önce agri kesici kas gevsetici vuruyorlar. Sonra şırıngaya uzun bi cubuk takiyolar vajinadan içeriye yavaş yavaş enjekte ediyorlar o esnada röntgen makinesi gibi şey iceriye sıvinın girisini tüplere gidiyormu sivı ona bakiyorla cok aman aman bi agrısı olmuyorHi
Hiç cektirmedim teşekkür ederim peki nasıl oluyor nasıl bir islem ?
Bana doktor narkozla yapcam bu ay gecmezse dediilk önce agri kesici kas gevsetici vuruyorlar. Sonra şırıngaya uzun bi cubuk takiyolar vajinadan içeriye yavaş yavaş enjekte ediyorlar o esnada röntgen makinesi gibi şey iceriye sıvinın girisini tüplere gidiyormu sivı ona bakiyorla cok aman aman bi agrısı olmuyor
Narkozla en iyisi kendini kasmazsın daha rahat olurBana doktor narkozla yapcam bu ay gecmezse dedi
Normalde ağrıdan ölsem bile ilaç kullanmayan bir insanım ama işte bir umut diyor insan tabiki yapmam amaBana doktor verdi bencede kesinlikle doktor vermeden kullanmayin
Vajinal muayenede bile çok kasiyorsan kendini narkozla yaptır mutlaka hafifte olsa bi agrı oluyor ister istemez. Çünkü kendini çok kasarsan tüplerde kasılıyormuş ve açık oldugu halde kapalı görünüyormuş o anki kasılmandan sıvı tüplere geçemiyorYinede bence en iyisi narkoz dayanabileceği mi sanmiyorum ben vajinal ultrasonda bile çok kastım kendimi yaptirayim diyordum ama gözüm korktu biraz
belirtiler ne durumda canımBenimde 10 ekim insallah bu ay hepimiz hayırlı haberler alırız
Kesinlikle böyle düşünüyorum . Tabi bundan korkan doğumdanda korkkar bide bebek istiyor diyenler olabilir ama işte birtek ona cesaretim var nasılsaVajinal muayenede bile çok kasiyorsan kendini narkozla yaptır mutlaka hafifte olsa bi agrı oluyor ister istemez. Çünkü kendini çok kasarsan tüplerde kasılıyormuş ve açık oldugu halde kapalı görünüyormuş o anki kasılmandan sıvı tüplere geçemiyor
Kesinlikle böyle düşünüyorum . Tabi bundan korkan doğumdanda korkkar bide bebek istiyor diyenler olabilir ama işte birtek ona cesaretim var nasılsa☺
Allah o günleri gösterisinde o acıya o korkuyada eyvallahmerak etme o an geldiginde doğumdan korkmak aklina bile gelmez tek isteğin bebişini görmek olur o yüzden korkuymus acıymış agrıymış hiç birini hissetmezsin zaten
İnşallah canım inşallah hayırlısıylainşallah ama dış gebelik ihtimalim normal gebelik ihtimalinden daha yüksek olursa eğer inşallah normal olur
Evet 2 tane olmuş. Bugün gittim muayeneyeo ay yumurta oldu mu peki
Amin inşallah canımİnşallah canım inşallah hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?