Hafif ağrı oluyor ama dayanılmıycak bişey değil ben biraz paniğim bide ben artık bıktım çok işlem yapıldı ister istemez vücut tepki veriyor o yüzden daha çok kastım kendimi
Onlar zaten hsg çekilmeden önce sana ağrı kesici kas gevşetici iğne vuruyorlar dedim ya ilaç şırınga bez istiyorlar hsg çekecek yer diye o iğneyle ilaç o işteDoğru haklısın, herkesin ağrı eşiği de farklıdır. Bende yorumları okudukça gerildim biraz büyütmüyordum gözümde ama. Yine de anestesisiz düşünüyorum gitmeden önce bir ağrı kesici alırım hafifletir artık
Onlar zaten hsg çekilmeden önce sana ağrı kesici kas gevşetici iğne vuruyorlar dedim ya ilaç şırınga bez istiyorlar hsg çekecek yer diye o iğneyle ilaç o işte
klomen ne işe yarıyor çok duydum ismini ama ne işe yarıyor bilmiyorumAnladım canım sağol yardımcı olduğun için. Yarın doktor randevum var klomen verirse onu deneyeceğim bu ay eğer yine tutmazsa diğer ay hsg düşünüyorum
klomen ne işe yarıyor çok duydum ismini ama ne işe yarıyor bilmiyorum
Benim yaşım 36 yumurtalık rezervi iyiymiş ama yinede takviye olsun diye doktorum femara diye bi ilaç verdi klomeni söyledi ama klomenin o kadar etkili olmadığını söyledi femara yazdı onu kullandım iki ay normalde 3 aylık ilaçtı ama bir ayını kullanmadım. YUumurta geliştirip çatlatmak için incir ve havuç suyu kürü var denedinmi hiç ? ben denedim belli yumurtalara etki ettiği. bide adet düzenlemek için agnucaston diye bi ilaç var hayıt otundan yapılıyor bitkisel bi ilaç 6 ay kesintisiz kullanılıyor. ben onu kullandığım 3 ay adetim 26 günde bir saat gibi geliyordu bıraktım 30 güne çıktı agnucaston hem adet düzenleyici hemde hamile kalmayı kolaylaştırıcı bitkisel bi ilaç her kadın kullanabilir demişti doktorum. internetten bi araştır istersenYumurtanın gelişmesi büyümesi için veriyorlar, bende pko var yumurtalarım çok ama büyümüyor ve çatlamıyor
Benim yaşım 36 yumurtalık rezervi iyiymiş ama yinede takviye olsun diye doktorum femara diye bi ilaç verdi klomeni söyledi ama klomenin o kadar etkili olmadığını söyledi femara yazdı onu kullandım iki ay normalde 3 aylık ilaçtı ama bir ayını kullanmadım
ben daha önce hiç yumurtlama için ilaç kullanmadım doktorum yumurtlamada sorun yok hormon testlerin gebe kalmaya müsayit dedi ama takviye amaçlı verdi femarayı ilk kullandığım ilaç oydu. yumurtlamada sorunum yok zaten benim takiptede gayet iyi yumurta var dedi doktor hatta 2 güne çatlayacak dedi. ovulasyon testiyle takip ettim dediği gibi iki gün sonra çatladı.Femarayı da duydum, klomen etki etmeyince onu veriyorlar genelde. Bende ilk defa ilaç tedavisine başlayacağım başlangıç için klomeni söyledi doktorum. Yumurtlama takibi yapıldı mı etki etmemiş mi ilaç?
ben daha önce hiç yumurtlama için ilaç kullanmadım doktorum yumurtlamada sorun yok hormon testlerin gebe kalmaya müsayit dedi ama takviye amaçlı verdi femarayı ilk kullandığım ilaç oydu. yumurtlamada sorunum yok zaten benim takiptede gayet iyi yumurta var dedi doktor hatta 2 güne çatlayacak dedi. ovulasyon testiyle takip ettim dediği gibi iki gün sonra çatladı.
Bu kadar ialç kullanmışsın bu kadar işlem geçirmişsin ama neden hala hamile kalamadın diyebilirsinben daha önce hiç yumurtlama için ilaç kullanmadım doktorum yumurtlamada sorun yok hormon testlerin gebe kalmaya müsayit dedi ama takviye amaçlı verdi femarayı ilk kullandığım ilaç oydu. yumurtlamada sorunum yok zaten benim takiptede gayet iyi yumurta var dedi doktor hatta 2 güne çatlayacak dedi. ovulasyon testiyle takip ettim dediği gibi iki gün sonra çatladı.
sorun eşimde yok sorun benim bundan 5 yıl önce tüplerimi bağlatmış olmam ve geçen sene yeniden açtırmam ama herşey orjinali gibi olmaz tabiŞuan bir sorun yok diye mi gözüküyor ikinizde de? Ne kadar zamandır istiyorsun
sorun eşimde yok sorun benim bundan 5 yıl önce tüplerimi bağlatmış olmam ve geçen sene yeniden açtırmam ama herşey orjinali gibi olmaz tabi
Benim eski eşimden iki oğlum var zaten ama boşandım. 2 yıl önce yeniden evlendim eşimin çocuğu yok çocuklarıda çok seviyor o zorlamıyor ama ben en çok onun için istiyorumSenin olayın çok başkaymış o zaman bişey diyemeyeceğimilk çocuğu mu istiyorsunuz yoksa var mı başka çocuğunuz
Benim eski eşimden iki oğlum var zaten ama boşandım. 2 yıl önce yeniden evlendim eşimin çocuğu yok çocuklarıda çok seviyor o zorlamıyor ama ben en çok onun için istiyorum
Biliyorum canım ama artık yoruldum bi kürtaj, 2 normal doğum, 2 kere spral taktırdım çıkarttım, harici burun ameliyatı oldum tüp bağlatma ameliyatı oldum endoskopi, kolonoskopi oldum tüpleri açtırmak için tekrar ameliyat oldum HSG çektirdim arkasından tekrar histereskopi ve laparoskopi oldum artık gına geldi bana doktorda görmek istemiyorum ameliyathanede görmek istemiyorum bıktım yani tüp bebekte çok meşakkatli psikolojim artık onu kaldıramayacak. bide yaşım itibariyle birden fazla embriyo koyacaklar 2 tane 3 tane hepsi tutarsa nasıl bakacam hepsine korkuyom. hepsi tutarsa aldıramamda o günaha giremem öyle bi mucize bekliyorum takdir AllahınAllah hayırlısıyla nasip eder inşallah. Tüp bebek de günümüzde dertlere derman bir alternatif, ben yerinde olsam düşünürdüm bu durumda
Biliyorum canım ama artık yoruldum bi kürtaj, 2 normal doğum, 2 kere spral taktırdım çıkarttım, harici burun ameliyatı oldum tüp bağlatma ameliyatı oldum endoskopi, kolonoskopi oldum tüpleri açtırmak için tekrar ameliyat oldum HSG çektirdim arkasından tekrar histereskopi ve laparoskopi oldum artık gına geldi bana doktorda görmek istemiyorum ameliyathanede görmek istemiyorum bıktım yani tüp bebekte çok meşakkatli psikolojim artık onu kaldıramayacak. bide yaşım itibariyle birden fazla embriyo koyacaklar 2 tane 3 tane hepsi tutarsa nasıl bakacam hepsine korkuyom. hepsi tutarsa aldıramamda o günaha giremem öyle bi mucize bekliyorum takdir Allahın
Amin canım zaten tüp bebeği ne kadar devlet bi kısmını karşılasada geçen sene sorduk 7 bin liraydı onada tek maaşla kredi borcu, kira derdi ödemeler derken girmek zor. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahDoğru zor valla ne desem bilemedim, hakkında hayırlısı olsun
Hamişlik olabilir canımistesemde yapamıyorum zaten bi ev süpürüyorum doğrulamıyorum belimin ağrısından. adetim gelsin bitsin eğer hala geçmezse doktora gidicem bel fıtığı falan olabilir diye ama aynı esnada kasıklarımda ağrıyor bilemedim yani
Ona hiç ihtimal vermiyorum canım ya ama Allahtan ümit kesilmez. bat 10 ekim bakalım az kaldı ama yine kırmızı kartı yerim diye düşünüyorumHamişlik olabilir canım
İnşallah gelmez kırmızılar canımOna hiç ihtimal vermiyorum canım ya ama Allahtan ümit kesilmez. bat 10 ekim bakalım az kaldı ama yine kırmızı kartı yerim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?