- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
Canım benimki biraz hayal ama umut fakirin ekmeği işte 1 buçuk senedir uğraşıyorum 2 laporoskopi 1 histereskopi geçirdim ama nafile. olsa bile dış gebelik riskim yüksek doktorum öyle dedi o yüzden heveslenemiyorum ama Allahtanda umut kesilmez diyorum kısmetHamiş olabilirsin heveslendirmek gibi olmasın ama belirtiler onu gösteriyor canım bekle dört beş gün sonra bi test yap
Sen yarın bence bi test yapp merak ettim belki de hamişsindir :)Canım benim adetime 5 gün var dünden beri belim ağrıdan kopuyor kasıklarım adetim gelecek gibi ağrıyor çook aşırı yorgun hissediyorum kendimi yemek yapmaya bile üşeniyorum yoruluyorum sağ göğsümede arada bi sızlama giriyor senindediğin gibi sabah kahvaltı yapmak için oturuyorum bir kaç lokmadan sonra iştahım kaçıyor anlam veremedim adetime 5 gün kaldığı için ama sanmıyorum ihtimalde yok gibi karışığım yani
Ben de şurda yerimi alayımpazartesi klomene başladım dün bitti. Perşembe günü acayip ağrım vardı belimim altında bi yerlerde inşallah yumurtlama ağrısıdır. Beklicez bakalım 23ünü
Yok canım ya 1 buçuk senedir çok yaptım test hep sonu hüsran oldu adetim 3 gün gecikmeden yapmıycam. Testte tek cizgi görmekten bıktım. Çift çizgiyi bitek ovulasyon testinde görebilecem heraldeSen yarın bence bi test yapp merak ettim belki de hamişsindir :)
Merhaba arkadaşlar ben 16 aylık evliyim. Eşim ve bende ilk günden beri evlat istiyoruz .Her hangi bir sorunum yok ama sormak istediğim bişey var ben bı kaç doktora gittim ilk bı Kistim vardı 5 cm soğan suyu içtim ertesi ay hiç bişey kalmadı. Daha sonra bı kaç kere daha gittim farklı doktorlara en iyilerini araştırıp temiz dendi hatta bir tanesi benimle dalga geçti yumurtaliklarina kamera baglatmana gerek yok neden acele ediyorsun diye ediyorum İstiyorum işte çok kızmıştım hatta. Ama hiç biri benden rahim filmi falan istemedi burda okuyorum yumurtalıklar tembelmi degilmi hormon testleri rahim testi hiç biri yapılmadı bana vajinal ultrasonla temiz dediler simir testi yaptırdılar sadece. Bunun için ne yapmam gerekiyor her gittiğim doktorda aynı sonuç yani ultasonla tembel olup olmadigini anliyorlarmi tabiki hersey Allah'tan ama bı sorunum yoksa neden 16. Kez hüsran yaşadım. Doktora tam olarak ne demem gerekiyor yada takibe alması için bazıları yyaziyor burda doktor su günde ilişkiye gir bu günde gir dedi diye beni hemen yolladı hepsi varmı bilgisi olan ?
Aynen canım Allahtan umut kesilmez hiç bilemezsinCanım benimki biraz hayal ama umut fakirin ekmeği işte 1 buçuk senedir uğraşıyorum 2 laporoskopi 1 histereskopi geçirdim ama nafile. olsa bile dış gebelik riskim yüksek doktorum öyle dedi o yüzden heveslenemiyorum ama Allahtanda umut kesilmez diyorum kısmet
Benimde 1 gün var bekliyorum bakalimbat 22 eylül ama bütün ümitlerim kırıldı sanki bende ekime kalacağım gibi
Benden sonra esimin arkadaşı evlendi kadın daha bir ay olmadan hamilelik haberini verdi ve ben ya 1.5 senedir uğraşıyorum ne kadar sınır bozucu bir şey insanın ister istemez cani sıkılıyor.ve bunun gibi daha kaç kişi kaldı hepside benden çok sonra evlendibenımde 4 senem.
sen yaştan tedirginsin bende senelerden.
herkes cok fazla korundun yumurtalıklar tembelleşti diyor. sinir oluyorum.
evlendiğim gece hamile kaldım diyenlere hayranım ya büyük basarı
Benimde 1 gün var bekliyorum bakalim
Bel ağrısı ve yoğun bir akintim var ya bir kaç gündür sürüyor hatta bugün adet olur gibi bir şey hissettim lavaboda baktim normal akinti gelmis bekliyorum gecikmeden sonra yapacagimBelirtin varsa test yap bence
Bel ağrısı ve yoğun bir akintim var ya bir kaç gündür sürüyor hatta bugün adet olur gibi bir şey hissettim lavaboda baktim normal akinti gelmis bekliyorum gecikmeden sonra yapacagim
Inşallah askim ya insallah hepimiz anne oluruz ❤İnşallah pozitif çıkar
Siz başka doktorlarada gidin bence. bende bir bucuk senedir ugraşiyorum hsg çekildi histereskopi yapıldı hormon testleri yapıldı hepsinide doktorum istedi. Olması gerekende bu zaten ama bazı doktorlar halden anlamiyor dalga geçmesini biliyorlar banada tüplerin kapalı tüp bebek yap dedi halbuki tüpüm açıkmış 1 sene sonra ögrendim. Bence doktoru bi değistirin derim.Merhaba arkadaşlar ben 16 aylık evliyim. Eşim ve bende ilk günden beri evlat istiyoruz .Her hangi bir sorunum yok ama sormak istediğim bişey var ben bı kaç doktora gittim ilk bı Kistim vardı 5 cm soğan suyu içtim ertesi ay hiç bişey kalmadı. Daha sonra bı kaç kere daha gittim farklı doktorlara en iyilerini araştırıp temiz dendi hatta bir tanesi benimle dalga geçti yumurtaliklarina kamera baglatmana gerek yok neden acele ediyorsun diye ediyorum İstiyorum işte çok kızmıştım hatta. Ama hiç biri benden rahim filmi falan istemedi burda okuyorum yumurtalıklar tembelmi degilmi hormon testleri rahim testi hiç biri yapılmadı bana vajinal ultrasonla temiz dediler simir testi yaptırdılar sadece. Bunun için ne yapmam gerekiyor her gittiğim doktorda aynı sonuç yani ultasonla tembel olup olmadigini anliyorlarmi tabiki hersey Allah'tan ama bı sorunum yoksa neden 16. Kez hüsran yaşadım. Doktora tam olarak ne demem gerekiyor yada takibe alması için bazıları yyaziyor burda doktor su günde ilişkiye gir bu günde gir dedi diye beni hemen yolladı hepsi varmı bilgisi olan ?
3 farklı doktora gittim hepsindede aynı şey dinlemiyorlar bile daha hadlerine gibi acele etme diyorlar nezaman istiycegimizi onlara soucak değiliz sonuçta tüm doktorlar için söylemiyorum çok ilgilenlerde var ama sağlık ocakları inanın daha güzel ilgileniyor onca hasta siradayken umurlarinda olmuyor ne hissettiklerimiz umurlarinda değil istersem 5 sene sonra isterim çocuk istersem hemen isterim görevini yapıp tam detaylı arastirsalar sorun yok deyip gönderiyorlar.Siz başka doktorlarada gidin bence. bende bir bucuk senedir ugraşiyorum hsg çekildi histereskopi yapıldı hormon testleri yapıldı hepsinide doktorum istedi. Olması gerekende bu zaten ama bazı doktorlar halden anlamiyor dalga geçmesini biliyorlar banada tüplerin kapalı tüp bebek yap dedi halbuki tüpüm açıkmış 1 sene sonra ögrendim. Bence doktoru bi değistirin derim.
1 sene boyunca siz üzüntüden ne hala geldiniz tüplerim kapalı diye ki kendi bölümleri en iyi onlarin anlaması lazım ama Onlar oturduğu yerden para alıyorlar sözüm tüm doktorlara değil aramızda doktor hanımefendiler varsa yanlış anlaşılmasınSiz başka doktorlarada gidin bence. bende bir bucuk senedir ugraşiyorum hsg çekildi histereskopi yapıldı hormon testleri yapıldı hepsinide doktorum istedi. Olması gerekende bu zaten ama bazı doktorlar halden anlamiyor dalga geçmesini biliyorlar banada tüplerin kapalı tüp bebek yap dedi halbuki tüpüm açıkmış 1 sene sonra ögrendim. Bence doktoru bi değistirin derim.
Evet eşim de yaptırdı çok şükür ondada herşey normal hatta normalinde iyisiymis. Ama ozaman neden demekten alamıyor insan kendiniNerdeyse 1 buçuk sene olmuş ultrasonda temiz çıksa bile bir hormon tahlili ister normalde doktorlar bu kadar sürede. Bence siz iyi bir doktor bulup bu süreci öyle devam ettirin. Eğer sonuçlar normal çıkarsa hsg istediğinizi söyleyin doktora. Zaten iyi bir doktor olsa kendi de yaptırmanızı ister. Eşiniz spermiyogram yaptırdı mı?
Kesinlikle içim gidiyor duydukça Allah'ın bir lütfu resmenBenden sonra esimin arkadaşı evlendi kadın daha bir ay olmadan hamilelik haberini verdi ve ben ya 1.5 senedir uğraşıyorum ne kadar sınır bozucu bir şey insanın ister istemez cani sıkılıyor.ve bunun gibi daha kaç kişi kaldı hepside benden çok sonra evlendi
Aynen canım hiç sorma benim zaten sağ tüpüm dogustan kapaliymıs sol tüp ameliyatla açıldı özel hastanede ama doktorum 1 ay sonra hsg çektir yinede dedi şuan açık dedi.bizde biraz daha iyileşeyim hemen hamile kalmıyim diye dogum kontrol hapı kullandım. HSG yi devlet hastanesinde çektirdim doktor tüplerin kapalı dedi. O zaman dogum kontrol hapını kullanmıyim dedim. Niye kullanıyonki zaten dedi gülerek tüp bebek olur ancak dedi. Sanki ben biliyorumda tıkalı oldugunu ondan zevk için kullanıyorum.Ben oturdum ağladım hastanede eşime nasıl söyliycem şimdi diye. 1 sene sonra kendi özeldeki doktoruma gittim agrılarım vardı. Doktorum histereskopi ve laparoskopi yapalım tıkanıklık varsa açarız dedi. Ve sonunda senin tüpün tıkalı degil sıvı geçisı var dedi hatta resmini çekmis ameliyat esnasında hormon tahlili yapıldı hamile kalmaman için hiç bi sebep yok sadece tüp ameliyatı oldugun için dış gebelik riskin var adetin gecikirse hemen gel dedi. Biraz uzun oldu kusura bakma ama demek istediğim şu ki eger maddi olarak sorunun yoksa özele git derim. Bizimde çok iyi sayılmaz maddiyat ama bi bebiş olsun diye kendimizden kısıyoruz o kadar.1 sene boyunca siz üzüntüden ne hala geldiniz tüplerim kapalı diye ki kendi bölümleri en iyi onlarin anlaması lazım ama Onlar oturduğu yerden para alıyorlar sözüm tüm doktorlara değil aramızda doktor hanımefendiler varsa yanlış anlaşılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?