Gebeliğe Hazırlık EKİM AYINI BERABER BEKLEYELİM ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Maalesef özellikle devlet hastanelerinde iş yürümüyor. Özel imkanınız varsa iyi bir doktor bulduktan sonra daha hızlı işliyor süreç. Bende şuan devlet hastanelerine hem doktor bulamamaktan hem randevu tutturamamaktan gidemiyorum. Özele de ayrı bir bütçe ayırmak gerekiyor. Doğal kür vitamin takviyeleri alıyorum yalnızca, onun haricinde akışına bıraktım. Bir iki ay daha olmazsa hsg çektiricem. Nasip demekten başka şey gelmiyor elden

Aynen Bende vitamin alıyorum aynı durumdayim. İmkan şuan yok gibi söylemesi ayıp ev aldık kredi tek maaş falan ancak oluyor. Sizinde Allah yardımcınız olsun rabbim dualarimizi kabul etsin

Hep kısıyoruz ama hayat çok pahalı malesef evlenmeden önce çalışıyordum yine calisicaktim ama bu bebek düşüncesiyle hep erteledik oda olmayınca kaldık böyle özellikle kış aylarj zor geçiyor ev kredisine gazda eklenince .. Allah kucağınızı boş birakmasin ins bu ay güzel haberler aliriz vakti vardır elbet rabbim iyi doktorlarla çözüm olcak insanlarla karşılaştırsın hayırlı evlatlar versin

Aynen Bende vitamin alıyorum aynı durumdayim. İmkan şuan yok gibi söylemesi ayıp ev aldık kredi tek maaş falan ancak oluyor. Sizinde Allah yardımcınız olsun rabbim dualarimizi kabul etsin

Amin inşallah, Rabbim maddi manevi güç kuvvet versin hepimize

Amin canım inşallah bende çalışıyordum olduğum ameliyatlardan dolayı yapışıklıklar var çareside yok ağrı sancı kramp yapıyor o yüzden kendime güvenemiyorum çalışma konusunda, evde bile zorlanıyorum çünkü iş yaparken. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Amiiiin

Aynen canım Allahtan umut kesilmez hiç bilemezsin
kuzum bu bel ağrısı beni çıldırtacak ya kasığımada vuruyor beklenen adetten bir hafta önce başladı yatıyorum dinleniyorum 2 saat sonra kalkıyorum hala geçmiyor ev işi yapamıyorum yatsamda ağrıyor otursamda ağrıyor sendede varmıydı böyle bişey

Canım HSG çektireceksen adetin geldiği ilk gün hSG için randevu alman gerekiyor adetinin ilk günü kadın doğumcuya gidip ben HSG çektirmek istiyorum dersen randevu veriyorlar adet bitimi hemen yapılıyor günü geçerse yapmıyorlar söyliyimde vakit kaybetme yani. ben gittim vakitsiz gitmişim bidahaki aya adetinin ilk günü gel randevunu al dediler. bişeyler istiyorlar şırınga ilaç bez falan onları alıp gidiyorsun o gün. daha önceden çektirmediysen aklında bulunsun diye söyliyeyim dedim.

Aynen canım hala da ağrıyor ama ben uzanıp dinlenince geçiyor

Aynen canım hala da ağrıyor ama ben uzanıp dinlenince geçiyor
Geçer gibi oluyor bi süre sonra tekrar başlıyor canım ya kasıklarım arada belimin ağrısına eşlik ediyor zaten orasıda ayrı bi durum.

Dinlen çok fazla iş yapma kendini yorma
istesemde yapamıyorum zaten bi ev süpürüyorum doğrulamıyorum belimin ağrısından. adetim gelsin bitsin eğer hala geçmezse doktora gidicem bel fıtığı falan olabilir diye ama aynı esnada kasıklarımda ağrıyor bilemedim yani

Teşekkür ederim. Adet bitimi çektirildiğini biliyorum ama devlette 6 ay sonrasına randevu veriyorlardı istemedim bende çok geç diye özelde çektirmeyi düşünüyorum. İstanbulda kanuninin yönlendirdiği bir emar merkezi varmış fiyatı da uygunmuş orası aklıma yattı ama direk ordan mı randevu almalıyım kadın doğum doktoru mu yönlendirmeli bilmiyorum henüz

çok geçmiş 6 ay ben adetimin ilk günü gittim 3 gün sonrasına verdiler. kadın doğumdan HSG çekilmesi için kağıt alıyorsun onu HSG yi çekecek yere veriyorsun onlar gün veriyor. biz özele sorduk anestezi olursa 700 anestezi olmazsa 450 dediler ben devlette çektirdim ücretsiz ama onlarda tıkalı tüplerin dediler halbuki açıkmış devlete güvenemiyorum nedense. ama bide şöyle bişey var eğer HSG çekilirken kendini çok kasarsan sıkarsan tüplerde kasıldığı için sıvı ordan geçmiyor o an için kapalı görünüyormuş açık olsa bile ben çok sıkmıştım belki ondanda olmuş olabilir. ama en iyisi anestezi alıp yaptırmak bence

İstanbulda mısın? İstanbulda olunca her iş aylar sonrasına sarkıyor maalesef devlet hastanelerinde

İstanbulda mısın? İstanbulda olunca her iş aylar sonrasına sarkıyor maalesef devlet hastanelerinde
yok canım ben antalyadayım. Ama burdada öyle boyun emarı çektirecektim devlet hastanesi 3 ay sonrasına randevu verdi benim çok ağrım vardı çalışıyordum bide işimi yapamıyorum ağrıdan 3 ay nasıl bekliyeyim. eşim özele götürdü orda anında çektiler emarı iğne verildi geçti şükür ama HSG her gün olacak bişey değil aylık adete göre olduğu için sıra oluyordur. benim eşim otelde çalışıyor özel hastanenin eşimin çalıştığı otelle anlaşması var otel personeline indirimli muayene işlem yapılıyor o yüzden gidebiliyoruz bizde değilse zor.

yok canım ben antalyadayım

Tahmin etmiştim İstanbul olmadığını burda da keşke böyle hızlı yürüse herşey ama 18 milyon insanın yaşadığı yerde randevu bulmak bile bir hengameye dönüşüyor normalde vajinal muayenede hiç rahatsızlık veya acı hissetmiyorum kasmıyorum kendimi hsgyi de anestezi olmadan düşünüyordum ama çektirenlerin bir kısmı da çok ağrı oluyor diyor, kararsızım

Hafif ağrı oluyor ama dayanılmıycak bişey değil ben biraz paniğim bide ben artık bıktım çok işlem yapıldı ister istemez vücut tepki veriyor o yüzden daha çok kastım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…