EKİM AYINDA ÇATLATMA İĞNESİ YAPANLAR

Ben hanfendinin yada buradaki çoğu kişinin yaşını bilmiyorum sadece öneride bulundum destek olmak için hepimiz birbirimize yardımcı olmak destek olmak için buradayız tüp bebek süreci de baya bir yorucu belki yaşı küçüktür diye çatlatma denesin dedim tabi yaş arttıkça süreç zorluyor tüp bebek veya aşılama yaptırabilir hepimiz zorlu süreçlerden geçiyoruz benim de olmuyor mecbur deniyorum yaşım sizden birazdaha küçük olduğu için tüp bebek taraftarı değilim pek.
Destekleriniz için hepinize de teşekkür ederim tabi ki her fikir benim için değerli her kes kendi tecrübesinden yola çıkarak önerilerde bulunuyor
🌷

Ben hanfendinin yada buradaki çoğu kişinin yaşını bilmiyorum sadece öneride bulundum destek olmak için hepimiz birbirimize yardımcı olmak destek olmak için buradayız tüp bebek süreci de baya bir yorucu belki yaşı küçüktür diye çatlatma denesin dedim tabi yaş arttıkça süreç zorluyor tüp bebek veya aşılama yaptırabilir hepimiz zorlu süreçlerden geçiyoruz benim de olmuyor mecbur deniyorum yaşım sizden birazdaha küçük olduğu için tüp bebek taraftarı değilim pek.
Estağfurullah sizi kast ederek söylemedim, dr ları kast ettim, sorun yok devam et diyorlar 🙈zorluğun herkes farkında tabi. 🌸 Ama yaş faktörü girince araya insan daha bir yılıyor artık. Kendi adıma bugün 30 yaşında olsaydım daha rahat olabilirdim. Yine de bin şükür. Genç olanların ben de tüp bebek konusunda beklemeleri taraftarıyım. Ama yaşı varsa, dayanamıyorsa, stres çok yıpratmışsa hiç gerek yok, mali durumu müsaitse denenebilir tüp bebek diye düşünüyorum 🙏

Son düzenleme:
Evet rahim filmi adet sonrası çekiliyor onu biliyorum aşılama içşn adetin 3. Günü mü diye merak ettim çünkü yumurta büyütmek içşn ilaç verecekler bir de yaşadığım yerde sadece rahim filmi çekebilirim aşılama için tüp bebek merkezine gitmem gerekir
Galiba, yine yumurta büyütme ilacı kullandırıyorlar (ben letu kullandım) hsg sonrası yumurta takibi ve gün belirleyip aşılama yapılıyor, bildiğim böyle ☺

Estağfurullah sizi kast ederek söylemedim, dr ları kast ettim, sorun yok devam et diyorlar 🙈zorluğun herkes farkında tabi. 🌸 Ama yaş faktörü girince araya insan daha bir yılıyor artık. Kendi adıma bugün 30 yaşında olsaydım daha rahat olabilirdim. Yine de bin şükür. Genç olanların ben de tüp bebek konusunda beklemeleri taraftarıyım. Ama yaşı varsa, dayanamıyorsa, stres çok yıpratmışsa hiç gerek yok, mali durumu müsaitse denenebilir tüp bebek diye düşünüyorum 🙏
Ben yanlış anladım ozaman sizde kusura bakmayın lütfen 🙏🏻😌

Benim reglm siyah parça parça şeklinde geliyor böyle bişi yaşayan varmı ? Kist mi oldu ki acaba korktum şimdi

Kist olsa o şekilde gelmesi iyi vücuttan atılır en azından
Ben birdahaki ay atılır sanıyorum kist olduğun da yumurtalıklarım 20 ve üstüydü çatlamayıp kist mi oldu diye düşündüm ama çatlamasaydı geç adet olurdum kafam karıştı

Ben birdahaki ay atılır sanıyorum kist olduğun da yumurtalıklarım 20 ve üstüydü çatlamayıp kist mi oldu diye düşündüm ama çatlamasaydı geç adet olurdum kafam karıştı
Bence de çatlamıştır ama bazen geçici kistler oluşuyor onlar da regl ile atılıyor muhtemelen öyle bir şey

Evet işte siz regl oldum deyince merak ettim bu konuyu. 8 Ekim'de çatlatma yapıldı demiştiniz çünkü.

Benim 11 de yapıldı çatlatma iğnesi. Yarın için doktor gel kan alalım demişti ama arada regl sancısı giriyor. Eşim ısrarla 10 veya 11.gunde normal gebelik testi yapmamı istedi o negatif çıkmıştı

X