- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.641
Kizlar kasık agrim cok adet mi olacam acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buda şimdi çay su vs içtiğim az beklemiş cosle yaptığım deli edecekler beni
Hatta bence 100den rahat daha büyük iddiaya da girerim hadi git kan ver biz de iddiaya girelimBuda şimdi çay su vs içtiğim az beklemiş cosle yaptığım deli edecekler beni
Kizlar kasık agrim cok adet mi olacam acaba
Evet bencede var bayagı belliHatta bence 100den rahat daha büyük iddiaya da girerim hadi git kan ver biz de iddiaya girelim
Oyle durumlarda genelde düşük yapmis oluyorsunuz canim@Mervenur277 sen yine de çok kapılma çünkü çok silik benim de geçen ay aynısı oldu adet geldi 1 hafta gecikmeyle
pozitifbiri bir el atıver benim ovulasyona 3. Bebek için ama ilk kez denedim ovuyu
Inşallah bebiştir bata 6 gün varAteşini ölçüyor olsaydın şimdi emindin herşey olabilir, adet olada bilirsin olmaya da bilirsin belki bebiş vardır
Ay bende yaptın sanıyordum sen ateş ölçme ustasısın yapanlar bilenler bir el atsınAh bir de hayatımda bir kez bile ovu yapmış olsam şakirdim şu an sana çünkü her girdiğim işi didik didik araştırıeım ama bu ise hiç girmedim, girmem de kuzum bak ben de 3. Yu deniyorum ama ateş ölçme candır
der susarım
İnşallah kuzum bak ben test yapmıyorum, ateşim yükselirse yapacam, bat 8-9 Ekim gibiInşallah bebiştir bata 6 gün var
Ama geçen ay da klomen kullandım bir gün pik yaptı ertesi gün silindi ikinci çizgi.bu ay üç dört gün sürdü şimdi silikleşti yumurrrtlama geçti 4 gün oldu belirti falan yok kafayı bpzdum iyice vallaİlacın etkisi olabilir pik görüntü bu ay benim de bir hafta pik göründü
Kız çocuk el mi sallasın burdayım diye kan ver de herkesin en çok da senin için rahatlasınBuda şimdi çay su vs içtiğim az beklemiş cosle yaptığım deli edecekler beni
Eee etraf yok diyo ins vardır da görür onlar yoksa benim hiç kaset testlerin böyle çıkmazdı ki hemde 3 u de aynı sorun bende mi2Sende bebek var bebişim aşağı yukarı 50-100 arası beta kesin çıkar bence
Olsun sıkma canını hala ekim ayı oluyor yine deneriz
Olsun kuzum bekle bakalım daha benimde sonucum çıktı negatif bakalım artık adet olmadan tekrar gel dedi 2 hafta sonra tekrar gidicemEve geldim test aldım dr arayana kadar diye maalesef @Ginnys @kahvelihatunn Merve3553 ve diğer arkadaşlar
Kız geçen ay yanıyordum cayır cayır ikimiz de bu aya geçiş yaptık. Ateşe de güvenilmiyor baksanaAteşini ölçüyor olsaydın şimdi emindin herşey olabilir, adet olada bilirsin olmaya da bilirsin belki bebiş vardır
Siz girin iddiaya ama ben 3 gün sonra vercem kanHatta bence 100den rahat daha büyük iddiaya da girerim hadi git kan ver biz de iddiaya girelim